Follow us

Βρήκαμε το τέλειο δώρο για το Secret Santa με τις φίλες σου

Και έχει sustainable χαρακτήρα.

caudalie

Φέτος τα Χριστούγεννα στοιχηματίζουμε ότι αναζητάς "ψαγμένα" δώρα, που να είναι όμορφα, ευέλικτα αλλά και χρήσιμα για τις αγαπημένες σου φίλες. Οι επιλογές είναι πολλές, όμως πόσες συνδυάζουν όλα τα παραπάνω;

Εμείς κάναμε την αναζήτηση για σένα και ανακαλύψαμε 4 gift boxes της Caudalie. Σε σούπερ cute συσκευασίες, τα αγαπημένα προϊόντα Caudalie έρχονται σε τριάδες και σε σετ που στοχεύουν σε διάφορες ανάγκες του δέρματός μας: σφριγηλότητα, ενυδάτωση, λάμψη.

Βρήκαμε το τέλειο δώρο για το Secret Santa με τις φίλες σου

Δώρα με sustainable χαρακτήρα

Το ακόμα καλύτερο είναι ότι η ομάδα της Caudalie έχει ετοιμάσει μια επιλογή από best-sellers μέσα σε οικολογικά σχεδιασμένα κουτιά, μιας και το 2021 η Caudalie ενισχύει τη δέσμευσή της με οικολογικά σχεδιασμένα και 100% ανακυκλώσιμα κουτιά.

caudalie

Πιο συγκεκριμένα, οι παλιοί πλαστικοί δίσκοι έχουν αντικατασταθεί από χαρτόνι, επιτρέποντας την εξοικονόμηση 17 τόνων πλαστικού σε σχέση με το 2020. Το μέγεθος των κουτιών έχει βελτιστοποιηθεί, για να αποφευχθεί η περίσσεια υλικού. Χρήση 100% χαρτιού FSC από δάση βιώσιμης διαχείρισης ενώ η εκτύπωση γίνεται με φυτικό μελάνι. Τέλος, η Caudalie συνεχίζει να χρησιμοποιεί κουτιά 100% κατασκευασμένα στη Γαλλία, προκειμένου να μειώσει το αποτύπωμα άνθρακα όσο το δυνατόν περισσότερο.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ