Follow us

Αυτά είναι -με διαφορά- τα ωραιότερα κραγιόν για εσένα που έχεις πράσινα μάτια

Τα κραγιόν που θα τονίσουν το χρώμα των ματιών σου, κάνοντας την εμφάνισή σου ακόμα πιο εντυπωσιακή.

κραγιόν για πράσινα μάτια Splash News/Ideal Image

Η επιλογή του κατάλληλου κραγιόν θα πρέπει να ξεκινά πάντα από την ώρα της ημέρας, αλλά και τη διάθεσή σου. Αφού καταλήξεις αν θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο φυσικό ή ένα πιο bold look, σειρά έχει η επιλογή της ιδανικής απόχρωσης με βάση το χρώμα των ματιών σου. Μιλήσαμε με τους pros και συγκεντρώσαμε παρακάτω τα ωραιότερα κραγιόν για πράσινα μάτια, που θα αναδείξουν το χρώμα τους, τονίζοντας ένα από τα πιο όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου σου:

Τα ωραιότερα κραγιόν για πράσινα μάτια

Ένας εύκολος τρόπος να δεις αν ένα χρώμα κραγιόν σού ταιριάζει, είναι να το φορέσεις χωρίς καθόλου μακιγιάζ. Δες το πρόσωπό σου σε φυσικό φως. Αν το εν λόγω κραγιόν έχει φωτίσει τα χαρακτηριστικά σου, τότε αποτελεί τη σωστή επιλογή.

Θα τα λατρέψεις | 12 nude μανικιούρ που κάθε άλλο παρά βαρετά δεν είναι

Ο γενικός κανόνας λέει πως τα πιο κολακευτικά κραγιόν για πράσινα μάτια είναι εκείνα που έχουν ψυχρό υπότονο. Ακολουθούν μερικές από τις ωραιότερες επιλογές που μπορείς να κάνεις, τόσο στις καθημερινές, όσο και στις πιο επίσημες βραδινές εμφανίσεις σου:

Ψυχρό κόκκινο

Loading...

Μοβ/Φούξια

Loading...

Ψυχρό Ροζ

Loading...

Πορτοκαλί

Loading...

Nude Brown

Loading...

Ροζ/Μοβ

Loading...

Bonus Tips

-Άφησε τα μάτια σου "γυμνά" και επέτρεψε στο χρώμα τους, αλλά και το έντονο κραγιόν σου να γίνουν το επίκεντρο της προσοχής.

-Διαφορετικά, συνδύασε το κραγιόν σου με ένα eye look σε γήινες αποχρώσεις, που αποτελούν μια safe αλλά πάντα κολακευτική επιλογή. Αν πάλι θέλεις να πειραματιστείς λίγο περισσότερο με το μακιγιάζ σου, σου προτείνουμε να δοκιμάσεις να χρησιμοποιήσεις σκιές και μολύβια σε αποχρώσεις του χρυσού, του rosegold και του μοβ, που θα αναδείξουν ακόμα περισσότερο το πράσινο των ματιών σου.

Your Eyes but Better | Πώς να αναδείξεις τα μάτια σου χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα χρώματα σκιών και eyeliners

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ