Follow us

Οι μεγαλύτερες αλλαγές στα μαλλιά που έκαναν οι Ελληνίδες celebrities το 2021

Από εμάς είναι ναι (σε όλες).

celebs npd

Το 2021 ήταν μια χρονιά με ευχάριστα και δυσάρεστα γεγονότα αλλά και πολλές εκπλήξεις. Ειδικά όσον αφορά την εμφάνιση πολλών αγαπημένων celebrities, οι αλλαγές στα μαλλιά τους μπορούμε να πούμε ότι αποτελούν σίγουρα κάποιες από αυτές.

Πιο αναλυτικά, και κάνοντας τον φετινό μας απολογισμό λίγο πριν την εκπνοή του 2021, υπήρξαν ορισμένες Ελληνίδες stars που μας εξέπληξαν ιδιαίτερα (κι κυρίως ευχάριστα) με τα hair looks που αποφάσισαν να υιοθετήσουν.

Τα 4 πιο stylish κουρέματα που θα βλέπουμε παντού το 2022

Μαντεύεις ποιες είναι αυτές; Αν όχι, δες παρακάτω ποιες Ελληνίδες celebrities άλλαξαν τα μαλλιά τους μέσα στο 2021:

Μαριαγάπη Ξυπολιά

Το 19χρονο μοντέλο, που έγινε ευρέως γνωστό μέσα από τη συμμετοχή του στον τρίτο κύκλο του GNTM, είχε πολύ χαρακτηριστικά, καστανά μακριά μαλλιά με αφέλειες, πράγμα που έκανε πολλούς να την παρομοιάζουν με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να σχολιάζουν ότι θα μπορούσε να είναι και η μικρή της αδελφή. Η Μαριαγάπη Ξυπολιά ωστόσο προέβη σε μια πολύ δραστική αλλαγή στην αρχή του 2021: αποφάσισε να κόψει τα μαλλιά της σε ένα μακρύ, φιλαριστό καρέ αφήνοντας τις αφέλειες. Υποψιαζόμαστε ότι το μοντέλο, που θέλει να ακολουθήσει καριέρα (και) στο εξωτερικό, θέλησε να αποκτήσει ένα πιο "μοντελέ" look, πράγμα που πέτυχε απόλυτα με αυτό το lob. Είναι γνωστό άλλωστε ότι τα περισσότερα top models κόβουν τα μαλλιά τους καρέ εν μέρει επειδή το συγκεκριμένο κούρεμα θεωρείται αφενός ευέλικτο για τη δουλειά του μοντέλου, αφετέρου πολύ cool και μοντέρνο αναβαθμίζοντας άμεσα την εμφάνισή του.

Θυμήσου το πριν:

Loading...

Δες το μετά:

Loading...
Loading...

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Από την άλλη, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δεν είχε τολμήσει ποτέ να κόψει τα μαλλιά της καρέ, ούτε όσο δούλευε ως μοντέλο. Πολλές φορές άλλωστε έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι λατρεύει τόσο πολύ τα μακριά μαλλιά της που θα στενοχωριόταν πολύ αν αναγκαζόταν να τα κόψει πολύ. Φυσικά, έχει κάνει δραστικές αλλαγές με τη βοήθεια περουκών λόγω δουλειάς (βλ. τη συμετοχή της στο MadWalk '19 ως παρουσιάστρια, όπου άλλαξε πολλά διαφορετικά στιλ και χρώματα μαλλιών) αλλά όσον αφορά τα φυσικά μαλλιά της, επιμένει να τα αφήνει μακριά, μέχρι περίπου το ύψος του στήθους. Αυτό βέβαια ίσχυε μέχρι το φετινό καλοκαίρι, όταν και στα τέλη Ιουνίου την είδαμε με xxl μαλλιά που έφταναν μέχρι τη μέση της. Η παρουσιάστρια και μοντέλο αποφάσισε να μακρύνει κι άλλο τα μαλλιά της χρησιμοποιώντας extensions, με αφορμή την εμφάνισή της στα MAD VMA 2021. Η ίδια μάλιστα φάνηκε να καταευχαριστήθηκε τη νέα της χαίτη, αφού τα διατηρεί μέχρι και σήμερα - μαζί με τις μακριές της αφέλειες. Ήταν άραγε η αλλαγή που χρειαζόταν μετά τον χωρισμό της από τον SNIK, ή απλά ένα hairstyle που προέκυψε στη δουλειά της και απλά θέλησε να κρατήσει; Σε κάθε περίπτωση, εμάς μας αρέσει πολύ.

Το πριν:

Loading...

Το μετά:

Loading...
Loading...

Αθηνά Οικονομάκου

Άλλη μια star που "υπέκυψε" στη γοητεία του μακρύ καρέ κι αυτή δεν είναι άλλη από την Αθηνά Οικονομάκου. Η ηθοποιός είχε δηλώσει πολλές φορές στο παρελθόν ότι ήταν πάντα πολύ σταθερή με το στιλ των μαλλιών της, αφού είχε καθιερώσει τα τελευταία 8 χρόνια το ίδιο μάκρος. Και πράγματι, τη θυμόμαστε με μακριά μαλλιά και μήκος που έφτανε περίπου μέχρι το στήθος της. Συνήθιζε να φρεσκάρει τις άκρες τους αλλά ποτέ δεν "έπαιζε" περισσότερο με το...ψαλίδι, πράγμα που άλλαξε γύρω στα τέλη Οκτωβρίου, όταν κι έκανε μια πραγματικά δραστική αλλαγή για την ίδια.

Αυτή τη φορά η γοητευτική ηθοποιός ανανεώθηκε πραγματικά, αφού στην ουσία έκανε μια lob κουπ, αποτελώντας ένα από τα πιο κοντά μήκη που έχει υιοθετήσει τελευταία.

Δες το πριν:

Loading...

Και το μετά:

Loading...
Loading...

Βίκυ Καγιά

Η λαμπερή παρουσιάστρια και μοντέλο είχε από πάντα πολύ μακριά μαλλιά, που αποφάσισε να κόψει σε καρέ γύρω στο 2017, όταν και ανακοίνωσε τη δεύτερη εγκυμοσύνη της στον Κάρολο. Έκτοτε, μας φαίνεται ότι τα κονταίνει όλο και περισσότερο, με αποκορύφωμα τη συμμετοχή της στους τρεις κύκλους του GNTM ως κριτής. Όσο περνούσαν τα χρόνια, το καρέ γινόταν όλο και πιο κοντό, ακολουθώντας τις επιταγές της μόδας που όριζαν ότι όσο πιο κοντό τόσο πιο fashionable και chic. Ωστόσο, τους τελευταίους μήνες, και με τον νέο της ρόλο ως παρουσιάστρια του Dancing with the Stars πλεόν, παρατηρούμε ότι κάτι έχει αλλάξει στην εμφάνισή της. Η Βίκυ Καγιά φαίνεται ακόμα πιο φρέσκια, χαρούμενη και λαμπερή απ᾽όσο πριν, και πέρα από την προφανή της επαγγελματική επιτυχία, θεωρούμε ότι μέρος αυτής της φρεσκάδας οφείλεται και στο ότι αποφάσισε να αφήσει τα μαλλιά της να μακρύνουν λίγο περισσότερο. Και πράγματι, αν παρατηρήσεις την κουπ της, πλέον το καρέ της είναι πιο μακρύ, με το μήκος του να ξεπερνά τους ώμους της.

Το πριν:

Loading...
Loading...

Το μετά:

Loading...
Loading...

Πηνελόπη Αναστασοπούλου

Εδώ μιλάμε για ένα πραγματικό makeover. Μπορεί να μην μας εξέπληξε ακριβώς, καθώς η ηθοποιός μάς έχει συνηθίσει σε πολλές αλλαγές κατά καιρούς (ροζ ανταύγειες, φούξια μαλλιά, εναλλαγές καστανού και ξανθού, κοντά και πιο μακριά μήκη), όμως σίγουρα το pixie κούρεμα που δοκίμασε το καλοκαίρι η Πηνελόπη Αναστασοπούλου ήταν μια αποκάλυψη. Τα "αγορέ" μαλλιά της τής χάρισαν ένα απόλυτα δυναμικό, αλλά και ροκ ύφος που της ταίριαξε τόσο πολύ, ώστε η ηθοποιός δεν το έχει αποχωριστεί μέχρι και σήμερα.

Το πριν:

Loading...

Το μετά:

Loading...

Ανίτα Μπραντ

Και η Ανίτα Μπραντ, η σύζυγος του Χάρη Χρισστόπουλου, αποχωρίστηκε τα μακριά της μαλλιά για ένα μακρύ καρέ με see-through αφέλειες.

Το πριν:

Loading...

Το μετά:

Loading...

Μαρία Ηλιάκη

H Mαρία Ηλιάκη έκανε τη μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, τον Σεπτέμβρη του '21. Δεν θα μπορούσε λοιπόν να μην ανανεώσει το χρώμα των μαλλιών της, αφήνοντας πίσω το trendy ginger που είχε κατά τη διάρκεια της διαμονής της στην Ελβετία και καλωσορίζοντας ένα λαμπερό ξανθό, που ανέδειξε ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά της.

Το πριν:

Loading...

Το μετά:

Loading...

Δανάη Μπάρκα

Η 30χρονη παρουσιάστρια προέβη σε μια αλλαγή στα μαλλιά της και μάλιστα πολύ πρόσφατα. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από την ημέρα που εμφανίστηκε στο πλατό της εκπομπής της με εμφανώς πιο κοντά μαλλιά, χωρίς μάλιστα να έχει προηγηθεί κάποιο σχετικό post στο Instagram, με αποτέλεσμα να αφήσει άναυδους συνεργάτες και κοινό. Το νέο της κομψό κούρεμα είναι μεσαίου μήκους, μερικά δηλαδή εκατοστά πιο μακρύ από το lob cut.

Το πριν:

Loading...

Το μετά:

Loading...

Παρασκευή Κερασιώτη

Τα μαλλιά της Παρασκευής Κερασιώτη ήταν ίσως ένα από τα στοιχεία της εμφάνισής της που την έκαναν να ξεχωρίζει. Φυσικά, το ιδιαίτερο πρόσωπό της συνδυαστικά με την εκρηκτική και δυναμική της προσωπικότητα έπαιξαν μεγάλο ρόλο στο να θεωρείται πλέον ένα από τα πιο πετυχημένα μοντέλα της χώρας μας - δεν έφτασε τυχαία στον τελικό του GNTM 3 άλλωστε. Όπως επίσης δεν ήταν τυχαίο το γεγονός ότι ήταν η μόνη συμμετέχουσα στο παιχνίδι που δεν έκανε κάποιο τρομακτικό makeover, μιας και οι κριτές θεώρησαν σοφό να μην της κόψουν τα μαλλιά - για την ακρίβεια, να τα αφήσουν άθικτα. Παρ᾽όλα αυτά, η Παρασκευή Κερασιώτη αποφάσισε μόλις πριν λίγες μέρες να κόψει την χαρακτηριστική της χαίτη και μάλιστα για καλό σκοπό. Η ίδια τα δώρισε στο πρόγραμμα "Χάρισε Δύναμη" και παρότρυνε και άλλες γυναίκες να βοηθήσουν σε αυτήν την πρωτοβουλία.

Το πριν:

Loading...

Το μετά:

Loading...

4 makeup looks που θα σε κάνουν να ανυπομονείς να βαφτείς στις γιορτές

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ