Follow us

4 makeup looks που θα σε κάνουν να ανυπομονείς να βαφτείς στις γιορτές

Όλο το festive inspo που χρειαζόσουν φέτος.

kendall jenner Splash News / Ideal Image

Η εποχή των ρεβεγιόν, των πάρτι και των επίσημων εξόδων βρίσκεται προ των πυλών, και φέτος επιβάλλεται να γιορτάσουμε όπως αξίζει στην πιο festive περίοδο του χρόνου. Μετά από μια χρονιά όπου κυριάρχησε το άνετο homewear και το μηδενικό μακιγιάζ, ακόμα και ανήμερα Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, αυτή τη φορά σχεδόν επιβάλλεται να ...ξεδώσουμε στο μακιγιάζ μας.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να "ξεθάψεις" τις glitter σκιές, τα έντονα κραγιόν και όλες τις makeup τεχνικές που ξέρεις για να βγάλεις προς τα έξω τον πιο glamorous εαυτό σου. Εμείς ψάξαμε και σού παρουσιάζουμε τα πιο sparkly makeup looks αγαπημένων celebrities, όπως αυτά δημιουργήθηκαν για τις ανάγκες των εντυπωσιακών εκδηλώσεων και gala στα οποία παρευρέθηκαν φέτος.

Reverse Purple Eyeliner

Λατρέψαμε το eye makeup look που δημιούργησε ο makeup artist Raoúl Alejandre στην Zendaya για την πρεμιέρα της ταινίας Dune στο Λονδίνο. Αν και λίγο περίπλοκο, με πολλούς διαφορετικούς τόνους του μωβ, είχε ένα φουτουριστικό στοιχείο που ήταν ταυτόχρονα αρκετά σύγχρονο. Καταρχάς, είχε κάνει την τεχνική του reverse liner στα μάτια της, τραβώντας μια λεπτή γραμμή κατά μήκος των κάτω βλεφαρίδων της σε βιολετί απόχρωση που εκτεινόταν μέχρι το εσωτερικό των ματιών της, όπου επίσης είχε περαστεί ένα παλ μωβ σε shimmery υφή για να δώσει φωτεινότητα στο βλέμμα. Όσο για το άνω βλέφαρο, είχε περαστεί ένας συνδυασμός plum και λιλά σκιάς αλλά και μαύρου winged liner στις άνω βλεφαρίδες. Αν σου φαίνεται δύσκολο, μπορείς να μείνεις στο reverse liner που είναι και μεγάλη τάση φέτος, επιλέγοντας μια ιδαιίτερη απόχρωση για να κάνεις τη διαφορά.

Loading...

Κάνε τα μάτια σου να ξεχωρίζουν με μια πανεύκολη τεχνική eye liner

Shimmery Lilac Shadow

Αν πάλι δεν θες να "μπλέξεις" με eye liner, αρκεί να περάσεις μια glitter σκιά στο κινητό βλέφαρο, όπως ακριβώς και η Dua Lipa. Οποιοδήποτε χρώμα θα έχει το επιθυμητό -wow - αποτέλεσμα, αλλά το λιλά, το μωβ και το χρυσό-καφέ είναι τα αγαπημένα μας. Άφησε τους τόνους του υπόλοιπου μακιγιάζ πιο ήσυχους για να τραβήξει όλη την προσοχή το λαμπερό βλέμμα σου.

Loading...

Vampy Lips + Liner Combo

Eye liner και μπορντό, vampy χείλη είναι ο πιο κλασικός, διαχρονικός συνδυασμός για τις γιορτές, ενώ αποκλείεται να κάνεις λάθος επιλέγοντας ένα τέτοιο μακιγιάζ.

Loading...

Tα vampy lips επέστρεψαν και το επιβεβαιώνουν οι διασημότερες celebrities στις πρόσφατες εμφανίσεις τους

Bold Lips + Bare Skin

Αν πάλι δεν είσαι fan του πολύ έντονου μακιγιάζ σε όλο το πρόσωπο, μπορείς να επιλέξεις να φορέσεις μόνο ένα πολύ έντονο χρώμα στα χείλη, αφήνοντας "γυμνά" τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά σου. Έχε υπόψη σου όμως ότι η επιδερμίδα πρέπει να είναι καθαρή και λεία, ενώ καλό είναι να μην παραλείψεις τη μάσκαρα, ώστε να δοθεί η απαραίτητη ένταση στις βλεφαρίδες.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ