Follow us

Πώς να χρησιμοποιήσεις κάθε πινέλο μακιγιάζ σαν επαγγελματίας makeup artist

+ Οι πιο οικονομικές και ποιοτικές επιλογές.

πινέλα μακιγιάζ Courtesy of Mon Rêve

Τα πινέλα του μακιγιάζ είναι σαν τα πινέλα ενός ζωγράφου: Το μέσο για τη δημιουργία ενός πραγματικού masterpiece. Ναι, ναι όλοι το ξέρουν αυτό. Πες αλήθεια όμως: Πόσες φορές έχεις ξεκινήσει να παρακολουθείς ένα makeup tutorial στο Youtube, απλά και μόνο για να βρεθείς να κοιτάζεις σαστισμένη τη συλλογή σου με τα πινέλα, μη γνωρίζοντας ποιο είναι το kabuki, το contouring και το concealer brush για το οποίο μιλά η beauty vlogger; Εμείς είμαστε εδώ για να ξεδιαλύνουμε το τοπίο και να σε βοηθήσουμε να χτίσεις μια συλλογή με πινέλα μακιγιάζ, τα οποία όντως χρειάζεσαι, αλλά και ξέρεις να χρησιμοποιείς σωστά:

Πινέλα μακιγιάζ | Πώς να τα χρησιμοποιείς σωστά σαν επαγγελματίας makeup artist

Η Mon Rêve αποφάσισε να απλοποιήσει το "γρίφο πινέλα" κι έτσι λάνσαρε μια ολοκαίνουρια συλλογή με 11 σούπερ χρήσιμα πινέλα για το πρόσωπο, τα μάτια και τα φρύδια, τα οποία όντως θα χρησιμοποιείς καθημερινά και δεν θα "κάθονται" απλά στο μπουντουάρ σου. Μεγάλο plus το υπέροχο ροζ χρώμα τους, αλλά και γεγονός ότι πάνω τους αναγράφεται ακριβώς πού πρέπει να τα χρησιμοποιείς. Πάμε να τα δούμε αναλυτικά:

Πρόσωπο

Νο. 101 | Πινέλο kabuki

Πώς να χρησιμοποιήσεις κάθε πινέλο μακιγιάζ σαν επαγγελματίας makeup artist

Το πολυχρηστικό, must-have πινέλο Κabuki θα γίνει το αγαπημένο σου εργαλείο στο μακιγιάζ. Χάρη στις πολύ μαλακές, συνθετικές τρίχες του, είναι ιδανικό για χρήση σε πρόσωπο, αλλά και το σώμα για εφαρμογή ρουζ, πούδρας και bronzer σε υγρή, κρεμώδη μορφή ή μορφή πούδρας. Θα το λατρέψεις και για το σούπερ πρακτικό μέγεθός του, που σου επιτρέπει να το έχεις παντού μαζί σου για γρήγορα touch-ups.

Νο.111 | Πινέλο για πούδρα

πινέλα μακιγιάζ

Αυτό είναι ένα πινέλο που δεν γίνεται να λείπει από τη συλλογή σου. Το μεγάλο του στρογγυλεμένο σχήμα και οι πολύ απαλές και αφράτες συνθετικές τρίχες, επιτρέπουν την ομοιόμορφη και γρήγορη εφαρμογή πούδρας σε μορφή σκόνης ή compact τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο ντεκολτέ και το σώμα για ένα άψογο, λείο και φυσικό αποτέλεσμα.

Νο. 112 | Πινέλο για μέικ απ

πινέλα μακιγιάζ

Αν φοράς foundation -κάθε μορφής-, αυτό το πινέλο θα γίνει ο σύμμαχός σου στην επίτευξη της τέλειας βάσης. Είναι πλατύ με επίπεδη άκρη και πυκνές, κοντές συνθετικές τρίχες για γρήγορη εφαρμογή και ομοιόμορφη κάλυψη. Το σχήμα του είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να καλύπτει τέλεια ακόμα και τις "δύσκολες περιοχές" του προσώπου, χαρίζοντας ένα smooth αποτέλεσμα κάθε φορά.

Νο. 113 | Πινέλο για contouring/ρουζ

πινέλα μακιγιάζ

Αγαπάς το ρουζ ή τις φωτοσκιάσεις αλά Kim Kardashian; Αυτό το πινέλο είναι must για εσένα! Το επικλινές σχήμα του αγκαλιάζει το περίγραμμα του προσώπου και των ζυγωματικών και σε βοηθά να σμιλέψεις και να αναδείξεις τα χαρακτηριστικά του με απόλυτη ακρίβεια, ενώ η άκρη του επιτρέπει να απαλυνθούν οι έντονες πινελιές. Τέλειο;

Νο. 114 | Πινέλο για λάμψεις

πινέλα μακιγιάζ

Αν πάρεις πινέλο για contouring, γίνεται να μην πάρεις κι ένα για λάμψεις; Αυτό το πινέλο μακιγιάζ με δύο είδη ινών, άνισο μήκος και μαλακές, συνθετικές τρίχες είναι ιδανικό για την εφαρμογή κάθε μορφής highlighter, αφού κάνει τέλειο blending, χαρίζοντας στο πρόσωπο -και το ντεκολτέ- μια φυσικά λαμπερή όψη.

Νο. 115 | Πινέλο για κονσίλερ

πινέλα μακιγιάζ

Το μυστικό για αψεγάδιαστη εφαρμογή του κονσίλερ; Το κατάλληλο πινέλο μακιγιάζ. Το Νο.115 από τη συλλογή της Mon Rêve είναι το πλέον ιδανικό. Ο πυρήνας διανέμει την κύρια ποσότητα προϊόντος που χρειάζεσαι για κάλυψη, ενώ η άκρη του σε βοηθά να ομαλοποιήσεις την εφαρμογή ακόμα και στις πιο δύσκολες περιοχές του προσώπου χαρίζοντας ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Μάτια

Νο. 121 | Πινέλο σκιάς

πινέλα μακιγιάζ

Το πιο basic από όλα τα πινέλα σκίων είναι ίσως και αυτό που θα χρησιμοποιήσεις περισσότερο. Είναι μαλακό, με στρογγυλεμένη άκρη και πυκνές συνθετικές τρίχες, χαρακτηριστικά που το κάνουν ιδανικό για την εφαρμογή, την ανάμειξη και το σβήσιμο ακόμα και του πιο έντονου χρώματος σκιάς. Είναι πραγματικά must-have!

No. 122 | Πινέλο σκιάς για blending

πινέλα μακιγιάζ

Αν πάρεις πέντε μόνο πινέλα, το Νο. 122 ας είναι ένα από αυτά: Με μαλακές συνθετικές τρίχες, είναι ιδανικό για την ανάμειξη των χρωμάτων, αφού σβήνει ομοιόμορφα και εύκολα όλες τις σκιές σε κρεμώδη ή compact μορφή. Χρησιμοποίησέ το τόσο στο κινητό βλέφαρο και την εξωτερική γωνία του ματιού αλλά και στην κόγχη για να ντεγκραντάρεις εύκολα και γρήγορα τις σκιές.

Νο.123 | Πινέλο για την κόγχη του ματιού

πινέλα μακιγιάζ

Αν σου αρέσουν τα ιδιαίτερα και εντυπωσιακά eye looks, αυτό το πινέλο δεν θα πρέπει να λείπει από τη συλλογή σου. Έχει στρογγυλεμένη άκρη και κοντές, πυκνές συνθετικές τρίχες, που θα σε βοηθήσουν να δώσεις βάθος και διάσταση στα μάτια σου εφαρμόζοντας σκιά στην κόγχη του βλεφάρου. Χάρη στο μικρό του μέγεθος μπορείς να το χρησιμοποιείς όπου αλλού χρήζει ιδιαίτερης λεπτομέρειας ή για να δώσεις μια φωτεινή διάσταση σε επιλεγμένα σημεία του ματιού.

No. 124 | Πινέλο για smokey eyes

πινέλα μακιγιάζ

Αρκετά μαλακό με στρογγυλεμένες άκρες και κοντές, πυκνές συνθετικές τρίχες, το συγκεκριμένο πινέλο είναι ιδανικό για να κάνεις smokey eyes αφού ειναι τέλειο για να ντεγκραντάρεις το περίγραμμα του μολυβιού ή της σκιάς στο άνω ή κάτω βλέφαρο για ένα σούπερ smokey αποτέλεσμα.

Φρύδια

Νο.151 | Πινέλο για τα φρύδια

πινέλα μακιγιάζ

Τα πυκνά φρύδια αποτελούν εδώ και χρόνια μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ. Για να πετύχεις το Cara Delevigne-like αποτέλεσμα που επιθυμείς, χρησιμοποίησε αυτό το κοφτό, επικλινές βουρτσάκι για να γεμίσεις τα φρύδια σου κι έπειτα το βουρτσάκι τύπου μάσκα για να τα χτενίσεις. Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ακόμα και για το διαχωρισμό των βλεφαρίδων σου μετά από αρκετές στρώσεις μασκάρα.

Bonus Tip

Τα πινέλα αποτελούν το ιδανικό δώρο για κάθε beauty lover. Στο monrevecosmetics.com θα τα βρεις σε πολύ όμορφα, πρακτικά σετ. Δες τα παρακάτω:

10 Brush Set Face & Eyes

10 Brush Set Face & Eyes

All About Eyes 3 Brush Set

All About Eyes 3 Brush Set

Essential 5 Brush Set Face & Eyes

Essential 5 Brush Set Face & Eyes

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ