Follow us

Μια 5-step ρουτίνα ομορφιάς για να είσαι η πιο λαμπερή καλεσμένη στα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Η KIKO MILANO και η νέα Limited Edition συλλογή μακιγιάζ "Α Holiday Fable" έχει όλα τα προϊόντα που θα χρειαστείς.

kiko milano

Οι γιορτές βρίσκονται προ των πυλών και ένα είναι σίγουρο: Ότι θες να είσαι λαμπερή και όμορφη σε όλες τις βραδινές εξόδους και τα πάρτι στα οποία είσαι καλεσμένη.

Κι επειδή σε νιώθουμε, σού έχουμε παρακάτω μια εύκολη ρουτίνα περιποίησης αλλά και μακιγιάζ που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια αλαβάστρινη επιδερμίδα και τέλειο makeup, με στόχο να αναδείξεις τη μοναδική ομορφιά σου.

Σύμμαχός σου σε αυτή τη τελετουργία ομορφιάς είναι η KIKO MILANO, με τη νέα limited edition συλλογή μακιγιάζ "Α Holiday Fable", εμπνευσμένη από τα παραμύθια. Με vintage συσκευασίες, ονειρικά χρώματα και πλήρως εορταστική διάθεση, η σειρά αυτή αποτελείται από προϊόντα που έχουν καινοτόμες υφές και πολλαπλές χρήσεις - ό,τι ακριβώς αναζητούσαμε δηλαδή.

Μια 5-step ρουτίνα ομορφιάς για να είσαι η πιο λαμπερή καλεσμένη στα χριστουγεννιάτικα πάρτι

Βήμα #1: Περιποίηση προσώπου

Με τα skincare προϊόντα της KIKO MILANO μπορείς να ξεχάσεις τα instagram φίλτρα αφού δεν θα τα ξαναχρειαστείς. Κι αυτό γιατί τόσο η Dazzling Face Mask όσο και το Pearly Radiance Moisturizing Gel θα σου χαρίσουν λάμψη, απαλότητα και έναν ομοιόμορφο τόνο στο δέρμα. Ειδικά το ενυδατικό τζελ περιέχει έναν μαγικό συνδυασμό υαλουρονικού οξέος και χρυσών μικροπερλών που ενισχύει άμεσα τη λάμψη και προσφέρει ενυδάτωση. Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις το 2 in 1 Rosy Glow Potion αμέσως μετά, έναν συνδυασμό ορού και primer που αφήνει ένα glowy αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Εμπλουτισμένο με θρεπτικά συστατικά που κάνουν την επιδερμίδα να λάμπει, αποτελεί επίσης μια άψογη βάση για το μακιγιάζ που θα ακολουθήσει.

kiko milano

Βήμα #2: Αψεγάδιαστη βάση

Το 24H Immortal No Transfer Foundation με μια πολύ ανάλαφρη σύνθεση εφαρμόζεται εύκολα ενώ έχει αποτέλεσμα μακράς διάρκειας. Προσφέρει ομοιόμορφη όψη στην επιδερμίδα καλύπτοντας τυχόν ατέλειες και δεν μεταφέρεται. Η Hydra Infusion Matte Powder θα σε βοηθήσει να απομακρύνεις κάθε ανεπιθύμητη γυαλάδα ή λιπαρότητα ενώ το Radiant Duo Blush & Highlighter σε μορφή stick θα σε βολέψει πολύ, αφού με ένα μόνο προϊόν έχεις ρουζ και highlighter. Ό, τι πρέπει δηλαδή για να χαρίσεις μια νότα φρεσκάδας και υγείας στο πρόσωπό σου. Εάν τώρα θες ακόμη περισσότερη λάμψη, το Kabuki Brush είναι το ιδανικό πινέλο για να εφαρμόσεις το Divine Glow Highlighter για επιπλέον φωτεινότητα. Εάν από την άλλη είσαι fan της ευελιξίας, η Dreams come True Face Palette προσφέρει ακριβώς αυτό μιας και περιλαμβάνει bronzer, ρουζ, highlighter και ημιδιαφανή πούδρα σταθεροποίησης, όλα σε ένα.

Βήμα #3: Σαγηνευτικό βλέμμα

Για ένα εκθαμβωτικό μακιγιάζ ματιών, η KIKO MILANO έχει στη φαρέτρα της ό,τι μπορείς να φανταστείς: από τη Metal Fantasy Eyeshadow, που συνδυάζει βελούδινα απαλές υφές με υψηλή απόδοση χρώματος μέχρι τις παλέτες Ethereal Eyeshadow και Celestial Eyeshadow, που περιέχουν χρώματα για άπειρους συνδυασμούς, ανάλογα με το χρώμα των ματιών σου. Το Longwear Duo Eye Pencil ή το Forever Magic Eye Marker θα σε βοηθήσουν να τονίσεις το σχήμα των ματιών σου ενώ η Miracle Volume Lash Mascara θα χαρίσει πλούσιο όγκο στις βλεφαρίδες σου.

kiko milano

Βήμα #4: Βελούδινα, ζουμερά χείλη

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά μας: τα χείλη μας. Γι' αυτό και θέλουμε να δείχνουν πάντα ζουμερά και σαρκώδη, με σταθερό χρώμα που δεν φεύγει εύκολα. Το Eternal Matte Lip Mousse θα σε ενθουσιάσει καθώς το ματ αποτέλεσμα που χαρίζει δεν μεταφέρεται ενώ αν θες ένα φωτεινό φινίρισμα το Creamy Magic Lip Stylo είναι για σένα. Η σταθερή υφή του λιώνει στα χείλη κατά την εφαρμογή, προσφέροντας ένα αισθησιακό αποτέλεσμα και μια διακριτική λάμψη.

kiko milano

Βήμα #5. Τέλεια άκρα

Κι επειδή καμία εμφάνιση δεν είναι ολοκληρωμένη αν το μανικιούρ δεν είναι φροντισμένο, περιποιήσου μόνη σου τα νύχια στο σπίτι με το Metallic Beam Nail Lacquer, σε ένα γιορτινό χρώμα για να πετύχεις την τέλεια αρμονία με τα μάτια και τα χείλη σου. Εφαρμόζεται εύκολα και προσφέρει αποτέλεσμα gel για ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα, με μόλις δύο στρώσεις ενώ το Pixie Dust Nail Lacquer, ένα αστραφτερό, κρυστάλλινο top coat, θα σφραγίσει τη λάμψη.

And last but not least...

Και για να μην ξεχνιόμαστε, η KIKO MILANO έχει τέλειες ιδέες για δώρα Χριστουγέννων. Η "Holiday Fable" περιέχει πανέμορφα gift sets με προϊόντα περιποίησης σώματος και προσώπου αλλά και μακιγιάζ για να κακομάθεις τις αγαπημένες σου φίλες. Εάν πάλι θες να κάνεις ένα τέλειο δώρο στον εαυτό σου, προτείνουμε να αγοράσεις το KIKO MILANO Advent Calendar: 24 προϊόντα - έκπληξη για τα μάτια, τα χείλη, τα νύχια και την επιδερμίδα σε περιμένουν να τα ανακαλύπτεις καθημερινά μέχρι την παραμονή Χριστουγέννων! Τέλειο;

kiko milano

Η συλλογή KIKO MILANO Α Holiday Fable είναι διαθέσιμη στο www.kikomilano.gr και στα φυσικά καταστήματα:

Αθήνα: The Mall Athens και Αγγέλου Μεταξά 41 (Γλυφάδα)

Πάτρα: Ρήγα Φεραίου & Αγίου Νικολάου γωνία

Θεσσαλονίκη: Mediterranean Cosmos, Notos Τσιμισκή (Pop Up Store) και στο νέο κατάστημα στο One Salonica Outlet Mall.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ