Follow us

Hair Transformations | Οι πιο δραστικές αλλαγές στα μαλλιά των celebrities του Hollywood το 2021

Plus κάποια royal honourable mentions.

Gigi Splash News/Ideal Image

To 2021 μπορεί να μην ήταν πολύ πιο εύκολο από το 2020, όπως περιμέναμε, ωστόσο έστω και η μερική επιστροφή στην κανονικότητα επέτρεψε στις διάσημες celebrities του Hollywood να κάνουν ανατρεπτικές αλλαγές στα μαλλιά τους, αποτελώντας αστείρευτη πηγή έμπνευσης για κάθε beauty addict. Άλλες μας ενθουσίασαν -hello Gigi!- κι άλλες μας απογοήτευσαν -Camila Cabello, εσένα κοιτάμε-. Όλες ωστόσο κέρδισαν μια θέση στη λίστα μας με τα πιο viral hair transformation του 2021:

Gigi Hadid

Loading...

Λίγο μετά τη γέννηση της κόρης της, Khai, η Gigi Hadid επέστρεψε στις πασαρέλες, "ανοίγοντας" το show του οίκου Versace για τη συλλογή FW21 στις 5 Μαρτίου με ανανεωμένο hair look. Ύστερα από μήνες πειραματισμών με stawberry blonde αποχρώσεις, η μεγαλύτερη αδερφή Hadid ενέδωσε τελικά στον πειρασμό και έβαψε τα μαλλιά της μια έντονη χάλκινη απόχρωση.

Loading...

Τον Δεκέμβριο του 2021, μετά το χωρισμό της από τον Zayn Malik, πήγε το νέο ginger hair look της ένα βήμα παρακάτω, υιοθετώντας μια ακόμα μεγάλη τάση της χρονιάς: τις αφέλειες.

Loading...

Jennifer Lopez

Loading...

Η Jennifer Lopez γύρισε φέτος τη νέα σελίδα στη ζωή της μετά το χωρισμό της από τον αρραβωνιαστικό της Alex Rodriguez με ένα νέο κούρεμα δια χειρός του αγαπημένου της stylist Chris Appleton. Πιο συγκεκριμένα, έκοψε blunt curtain bangs, που φτάνουν μέχρι το ύψος των ζυγωματικών, χαρίζοντας νεανικότητα και φρεσκάδα στην εμφάνισή της.

Loading...

Τρεις μόλις εβδομάδες πριν τελειώσει η χρονιά, εμφανίστηκε με ροζ μαλλιά, σοκάροντας τους fans της. Το πιο πιθανό βέβαια είναι να πρόκειται για προσωρινό hair look.

Loading...

Lily Collins

Loading...

Για τις ανάγκες μιας φωτογράφισης, η Lily Collins χρειάστηκε να απαρνηθεί -για λίγο- τα αξιοζήλευτα μακριά καστανά μαλλιά της και να υιοθετήσει ένα pixie κούρεμα σε μια φωτεινή, πλατινέ απόχρωση.

Loading...

Λίγο αργότερα και πιο συγκεκριμένα στη συνέντευξη Τύπου για τη δεύτερη σεζόν της σειράς Emily in Paris, η Collins επέστρεψε στον παλιό καλό καστανό εαυτό της, με τη διαφορά ότι είχε κόψει μακριές wispy αφέλειες, που απογείωναν το french girl look της.

Loading...

Kaia Gerber

Loading...

Η βασίλισσα του τέλειου γαλλικού στιλ, έκανε μια μικρή πλην εντυπωσιακή αλλαγή στο shag cut που διατηρούσε τον τελευταίο χρόνο, κόβοντας μακριές αφέλειες. Το έντονο φιλάρισμα χάρισε στα μαλλιά της όγκο και κίνηση, ενώ οι αφέλειες απογείωσαν το ανεπιτήδευτο coolness του χαρακτήρα της, κάνοντας αυτή μία από τις πιο πετυχημένες beauty μεταμορφώσεις της φετινής χρονιάς.

Loading...

Irina Shayk

Loading...

Για το φετινό Met Gala, η Irina Shayk υιοθέτησε ένα προσωρινό νέο hair look, που κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω της. Πιο συγκειρμένα, τόλμησε μια μεγάλη αλλαγή κόβοντας κατά πολύ τα μακριά μαλλιά της σε ένα πολύ κομψό à la garçonne haircut που δεν μείωσε ούτε κατά διάνοια το sex appeal της.

Loading...

Meghan Fox

Loading...

Η -κάποτε- ορκισμένη μελαχρινή Meghan Fox αποφάσισε φέτος να απαρνηθεί τα καστανά μαλλιά της, βάφοντάς τα γκρι-ασημένια, μια επιλογή που την έκανε να δείχνει πραγματικά αγνώριστη.

Loading...

Camila Cabello

Loading...

Λίγο μετά την ανακοίνωση του χωρισμού της με τον Shawn Mendes, η Camila Cabello εμφανίστηκε στο Instagram με ένα mint hair look, που -δεν θα πούμε ψέματα- μας ξάφνιασε. Ευτυχώς επρόκειτο για προσωρινή αλλαγή, αφού μετά από λίγες μέρες ξεκίνησε πάλι να ποστάρει φωτογραφίες με τον παλιό καλό μελαχρινό εαυτό της.

Loading...

Billie Eilish

Loading...

Στα μέσα Μαρτίου η Billie Eilish απαρνήθηκε τα μαύρα μαλλιά με τις statement neon green ρίζες και υιοθέτησε ένα platinum blonde hair look, που ενθουσίασε αμέσως τους θαυμαστές της.

Loading...

Λίγο πριν την εκπνοή του 2021, η εκκεντρική τραγουδίστρια επέστρεψε βέβαια στις ρίζες της, βάφοντας τα μαλλιά της καστανά.

Loading...

Royal Honourable Mentions

Τόσο η δούκισσα του Sussex, όσο και εκείνη του Cambridge αποφάσισαν να υιοθετήσουν το ginger hair trend φέτος.

Meghan Markle

Loading...

Κοιτώντας κανείς τις φωτογραφίες από τις πιο πρόσφατες δημόσιες εμφανίσεις της, μπορεί εύκολα να παρατηρήσει τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της: Η δούκισσα έχει απαρνηθεί τα χαρακτηριστικά καστανά μαλλιά της, υιοθετώντας μια auburn απόχρωση που της ταιριάζει πολύ.

Loading...

Kate Middleton

Loading...

Στις 17 Οκτωβρίου, η Kate Middleton έδωσε το παρών στην τελετή απονομής των Earthshot Prize Awards πλάι στο σύζυγό της, πρίγκιπα William, και εντυπωσίασε με το νέο auburn hair look της. Τα καστανά μαλλιά της έχουν πλέον αρκετούς κόκκινους τόνους, που "ζεσταίνουν" το πρόσωπό της και κάνουν την κουπ της πολύ πιο ενδιαφέρουσα.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ