Follow us

H Jennifer Lopez ενέδωσε σε μια από τις πιο ανατρεπτικές αποχρώσεις μαλλιών

Yay or Nay?

Jennifer Lopez Splash News

Oops she did it again... Ο λόγος για τη Jennifer Lopez, που παρότι υπέρμαχος των καστανών αποχρώσεων στα μαλλιά, διανθισμένων με μελί ή blonde highlights, ενέδωσε για άλλη μια φορά στο trend των colourful hair.

Θυμάσαι όταν, περίπου έναν χρόνο πριν και λίγο πριν την εκπνοή του 2020, η Λατίνα σταρ είχε κάνει ένα πολύ ιδιαίτερο χρώμα στα μαλλιά της;

Άσε μας να φρεσκάρουμε λίγο τη μνήμη σου:

Loading...

Όπως μπορείς να διαπιστώσεις κι εσύ από την εικόνα, ο Chris Appleton επέλεξε να βάψει τα μαλλιά σε όλες τις αποχρώσεις του μωβ, αναμειγνύοντας σε αυτές λευκό και ασημί. Δημιούργησε έτσι το εφέ "unicorn" στα μαλλιά της, το αγαπημένο αυτό παραμυθένιο πλάσμα που τα τελευταία χρόνια γοητεύει όλο και περισσότερες beauty addicts.

Έναν χρόνο μετά ο ταλαντούχος hairstylist επιστρέφει, αυτή τη φορά με ένα girly pink χρώμα στα μαλλιά της JLo, που μάλιστα μάς φάνηκαν και λίγο πιο κοντά.

Δες το χρώμα:

Loading...

Ο Appleton δεν εξειδικεύει αν πρόκειται για περούκα ή για τα πραγματικά της μαλλιά, πάντως εικάζουμε ότι σίγουρα αφορά τις ανάγκες κάποιας φωτογράφισης ή βίντεο. Θα είναι άραγε μια προσωρινή αλλαγή ή πρόκειται να υιοθετήσει τη ροζ, απόχρωση για το επόμενο διάστημα; Ο χρόνος θα δείξει.

Πάντως είναι γεγονός ότι όποιο χρώμα κι αν δοκιμάσει η τραγουδίστρια και performer, πάντα αναδεικνύονται τέλεια τα όμορφα χαρακτηριστικά της.

Τα 4 πιο stylish κουρέματα που θα βλέπουμε παντού το 2022

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ