H Kim Kardashian έκανε το τέλειο no makeup look που θα θες να αντιγράψεις ακόμα και στις βραδινές εξόδους σου

To no makeup look τείνει να γίνει η νέα τάση ακόμα και για τα επίσημα καλέσματα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Kim Kardashian θαυμάζεται από πολλούς (και) για το μακιγιάζ της, το χαρακτηριστικό nude makeup με τις γήινες αποχρώσεις που έχει κάνει χιλιάδες γυναίκες ανά τον κόσμο να θέλουν να το αντιγράψουν.

Αυτή τη φορά δοκίμασε το no makeup look, εκείνο το είδος μακιγιάζ που έγινε πολύ δημοφιλές κυρίως κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Πρόκειται για το look που κάνει ένα πρόσωπο να δείχνει σχεδόν άβαφο, σαν να μην έχει περαστεί κανένα προϊόν μακιγιάζ, όταν στην πραγματικότητα έχουν χρησιμοποιηθεί κάποια καλλυντικά για να δοθεί η απαραίτητη φρεσκάδα στο δέρμα.

Θέλεις να δοκιμάσεις το καρέ κούρεμα χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου; H Zendaya ξέρει τον τρόπο

Έτσι και η Kim, στις λίγες φορές που δεν εθεάθη με το nude makeup look της, πόζαρε πρόσφατα με ένα διάφανο look που μας έκανε να σκεφτούμε ότι ήταν σχεδόν άβαφη.

Τι είχε κάνει; Με τη βοήθεια της makeup artist της, Ash K Holm, είχε εφαρμόσει μια διακριτική μπεζ σκιά στα βλέφαρα, λίγο ρουζ και μπρόνζερ σε ζυγωματικά αλλά και ένα nude μολύβι χειλιών για ένταση στο περίγραμμα. Πιθανολογούμε ότι το ματ εφέ στα χείλη της προκλήθηκε με τη βοήθεια κάποιου ματ lipstick - και πολύ μας άρεσε.

Θα μας πίστευες αν σου λέγαμε ότι μπορείς να κάνεις αυτό το look ακόμα και σε επίσημες εξόδους σου; Κι όμως, έχει γίνει μεγάλη τάση το no makeup look ακόμα και για το βράδυ, με άπειρες stars να το προτιμούν ακόμα και σε grande εκδηλώσεις. Αν θες να δώσεις το κάτ παραπάνω, μπορείς να δημιουργήσεις λάμψεις με τη βοήθεια ενός highlighter.

Mocha Chocolate | Η καστανή απόχρωση που επιλέγουν όλες οι fashionistas για τα μαλλιά τους τώρα