Follow us

Θέλεις να δοκιμάσεις το καρέ κούρεμα χωρίς να κόψεις τα μαλλιά σου; H Zendaya ξέρει τον τρόπο

Και δεν πρόκειται για περούκα, αλλά για ένα πανέξυπνο hair hack.

zendaya miss Splash News / Ideal Image

Η Zendaya μόλις πέτυχε το ακατόρθωτο: να εμφανιστεί τη μια μέρα με ένα κοντό bob κούρεμα στο ύψος των αυτιών και την επόμενη με τα πολύ μακριά, χαρακτηριστικά μαλλιά της. Πώς το έκανε αυτό;

H Lily Collins άλλαξε αισθητά τα μαλλιά της λίγο πριν την πρεμιέρα του "Emily in Paris"

Η πρώτη σκέψη που πιθανόν περνάει απ' το κεφάλι σου είναι ότι φόρεσε περούκα. Κι όμως, η νεαρή ηθοποιός και τραγουδίστρια χρησιμοποίησε ένα έξυπνο χτένισμα που συμμαζεύει τα μαλλιά της, έτσι ώστε να φαίνεται σαν να έχει μια πολύ κοντή καρέ κουπ όταν την κοιτάει κανείς από μπροστά.

Πιο αναλυτικά, η hairstylist της, Antoinette Hill, τύλιξε τα μαλλιά της γυρίζοντάς τα προς τα μέσα και τα στερέωσε με τσιμπιδάκια στο πίσω μέρος του κεφαλιού, αποκαλύπτοντας έτσι ένα περίτεχνο χτένισμα όταν την κοιτούσε κανείς από πίσω.

Loading...
Loading...

Αυτό το faux bob επιλέχθηκε από την 25χρονη star με στόχο να αναδείξει την υπέροχη πλάτη του φορέματος που φόρεσε στην εκδήλωση Ballon d’ Or που έγινε στο Παρίσι πριν λίγες μέρες.

H Jennifer Lopez ενέδωσε σε μια από τις πιο ανατρεπτικές αποχρώσεις μαλλιών

Loading...

Μάλιστα, σε ακόμα πιο πρόσφατη πρεμιέρα εθεάθη με wet look στα μακριά, αυτή τη φορά, μαλλιά της, γεγονός που αποδεικνύει ότι το faux bob είναι ίσως η καταλληλότερη λύση όταν θες να αλλάξεις (προσωρινά) στιλ μαλλιών για κάποια επίσημη έξοδο.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ