Follow us

Ψεύτικες βλεφαρίδες | Tips & tricks για ένα άψογο, σαγηνευτικό βλέμμα

Πώς να τις αξιοποιήσεις σωστά για μάτια που μαγνητίζουν.

lashes iStock

Ο πλούσιος όγκος και το μήκος στις βλεφαρίδες είναι ο διακαής πόθος όλων των γυναικών. Ποια δεν θέλει να έχει μακριές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες, που με τη χάρη τους θα τονίσουν ακόμα περισσότερο το σχήμα των ματιών αλλά και θα δώσουν ένταση στο βλέμμα τους;

Η ερώτηση είναι ρητορική, προφανώς και όλες μας. Επειδή όμως λίγες γυναίκες είναι προικισμένες από τη φύση τους με πυκνές, εξωπραγματικές βλεφαρίδες και πολλές φορές η μάσκαρα δεν αρκεί για να πετύχουμε το θεαματικό εφέ που επιθυμούμε, η προφανής λύση είναι να καταφύγουμε στις ψεύτικες βλεφαρίδες, που μάλιστα είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια.

Κι αν διστάζεις στο άκουσμα των fake lashes, να σε πληροφορήσουμε ότι αν επιλέξεις καλής ποιότητας βλεφαρίδες και τις τοποθετήσεις σωστά, τότε το αποτέλεσμα μόνο fake και αντιαισθητικό δεν θα είναι.

Δες παρακάτω μερικά tips and tricks για τη σωστή εφαρμογή τους στα μάτια σου:

Πώς να επιλέξεις τις σωστές:

  • Αν έχεις μικρά μάτια, ο στόχος σου μάλλον είναι να τα κάνεις να φαίνονται μεγαλύτερα, άρα θα επιλέξεις ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι πιο πυκνές στο τελείωμά τους.
  • Αν θέλεις να μικρύνεις την απόσταση των ματιών σου, επίλεξε τις ψεύτικες βλεφαρίδες που έχουν έμφαση στο κέντρο. Αν είναι πιο μακριές απ' όσο θα ήθελες, μην διστάσεις να τις κόψεις με ένα ψαλιδάκι.

Πώς να τις τοποθετήσεις σωστά:

  • Καλό είναι να τις πιάνεις από τις εξωτερικές γωνίες, και ποτέ από το εσωτερικό μέρος τους, γιατί η κόλλα σε αυτό το σημείο δεν είναι τόσο δυνατή, και οι πιθανότητες να ξεκολλήσουν είναι περισσότερες.
  • Βγάλε τις με απαλές κινήσεις από το κουτί, ή χρησιμοποίησε τσιμπιδάκι φρυδιών για ακόμη μεγαλύτερη ασφάλεια.
  • Κράτα με το τσιμπιδάκι φρυδιών τις ψεύτικες βλεφαρίδες για να υπολογίσεις που ακριβώς θα τις τοποθετήσεις. Δεν πρέπει να τις κολλήσεις ακριβώς εκεί που ξεκινάνε οι πρώτες βλεφαρίδες, γιατί είναι πολύ πιθανόν να ερεθίσεις τα μάτια σου.
  • Αν πρέπει να αφαιρέσεις λίγο από το μήκος στις ψεύτικες βλεφαρίδες, πρέπει να το κάνεις από τα τουφάκια της εξωτερικής γωνίας, με ένα μικρό καθαρό ψαλιδάκι.
  • Βάλε κόλλα σε όλο το μήκος των ψεύτικων βλεφαρίδων, ξεκινώντας από την μία γωνία, και καταλήγοντας στην άλλη. Περίμενε για μερικά δευτερόλεπτα πριν την εφαρμογή.
  • -Θυμήσου να μην τις τοποθετήσεις ακριβώς εκεί που ξεκινάνε οι πραγματικές σου βλεφαρίδες. Κοίταξε κάτω, και πίεσε τις falsies στην άκρη, στο κέντρο και στο τέλος.
  • Για να ενώσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες με τις πραγματικές χρησιμοποίησε μάσκαρα, με τη βοήθεια της οποίας θα τις σπρώξεις προς τα πίσω. Για καλύτερο αποτέλεσμα, χρησιμοποίησε το πίσω μέρος από το τσιμπιδάκι φρυδιών για να "σπρώξεις" τις ψεύτικες βλεφαρίδες και να πάρουν το σχήμα των φυσικών.

Editor's Tip: Οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μετά την εφαρμογή της σκιάς στο βλέφαρο και πριν το eye liner ή τη μάσκαρα.

Πώς θα τις αφαιρέσεις:

Για να μην χαλάσεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες σου, χρησιμοποίησε μπατονέτες που θα έχεις βουτήξει σε λοσιόν ντεμακιγιάζ, και ξεκίνα να τις τρίβεις προς τα κάτω. Θα πέσουν σιγά σιγά μόνες τους χωρίς να ερεθίσεις τα μάτια ή να καταστρέψεις τις ψεύτικες βλεφαρίδες, που μπορείς να χρησιμοποιείς ξανά.

Πού θα βρεις τις καλύτερες και πιο ποιοτικές fase lashes της αγοράς;

Εμείς ανακαλύψαμε τις ψεύτικες βλεφαρίδες της Radiant, που διαθέτει 5 διαφορετικά είδη ανάλογα με τις ανάγκες σου. Όλες τους είναι ελαφριές, με λεπτή και εύκαμπτη τρέσσα ενώ οι My False Lashes 01 Natural Effect χαρίζουν φυσικό αποτέλεσμα και μπορείς να τις φοράς κάθε μέρα, όλη μέρα. Υπάρχουν βλεφαρίδες για εντυπωσιακό μήκος και μοναδικό γύρισμα (My False Lashes 02 Fascinating Curl) αλλά και για εκπληκτικό όγκο (My False Lashes 03 Volume Intense).

Ψεύτικες βλεφαρίδες | Tips & tricks για ένα άψογο, σαγηνευτικό βλέμμα
lashes

Αν πάλι θες μήκος και όγκο μαζί, θα το βρεις στις My False Lashes 05 Sinfully Long ενώ αν επιθυμείς φυσικά ακτινωτό αποτέλεσμα και πλούσιο όγκο, οι My False Lashes 04 Natural Radial Effect είναι για σένα.

lashes

Δες τα όλα στο gr.radiant-professional.com και για πολύ περισσότερο beauty inspo ακολούθησε την Radiant στο Instagram και στο Youtube.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ