Follow us

Ξέχασε τα glitters | Τα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις στο ρεβεγιόν

Υιοθέτησε από τώρα αυτή τη ρουτίνα περιποίησης και η επιδερμίδα σου θα σε ευγνωμονεί τις γιορτές.

Beauty Istock Photo

Καλά τα glitters, τα ιριδίζοντα ρουζ και τα super glossy κραγιόν, αλλά το προσωπό σου δεν θα λάμψει ποτέ όσο πραγματικά θέλεις αν δεν φροντίσεις σωστά την επιδερμίδα σου. Η προετοιμασία για το χριστουγεννιάτικο ρεβεγιόν ξεκινά τώρα με αυτήν την άκρως αποτελεσματική ρουτίνα περιποίησης:

Η skincare ρουτίνα που θα σε βοηθήσει να λάμψεις στο ρεβεγιόν

Σού προτείνουμε να εμπιστευθείς τα καινοτόμα προϊόντα της Seventeen Cosmetics όχι για έναν, όχι για δύο, όχι για τρεις, αλλά για τέσσερις βασικούς λόγους: Είναι ελληνικά, budget-friendly, αποτελεσματικά και εμπλουτισμένα με natural συστατικά, χαρίζοντας εξαιρετικά αποτελέσματα στην επιδερμίδα. Είσαι έτοιμη να δούμε αναλυτικά τη ρουτίνα, που πρέπει να υιοθετήσεις για να λάμψεις;

Ο καθαρισμός είναι το πρώτο και -ίσως- το πιο σημαντικό βήμα αυτής της ρουτίνας, αφού είναι αυτός που θα εξασφαλίσει τον τέλειο καμβά για τα γιορτινά looks σου.

Ξέχασε τα glitters | Τα skincare προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να λάμψεις στο ρεβεγιόν

Ξεκίνα με τον αφρό καθαρισμού Purifying Foam, ο οποίος καθαρίζει σε βάθος την επιδερμίδα από το μακιγιάζ, τους ατμοσφαιρικούς ρύπους αλλά και το σμήγμα, χωρίς όμως να την αφήνει ξηρή και ερεθισμένη, χάρη στον πολύτιμο συνδυασμό εκχυλισμάτων Φραγκόσυκου, Οργανικής Ελιάς και Aloe Vera.

product

Αν θέλεις βέβαια να πας τον καθαρισμό ένα βήμα παρακάτω -και σού προτείνουμε να το κάνεις- συνδύασε το Purifying Foam με τη Sonic to Glow Facial Brush, τη νέα θαυματουργή beauty συσκευή καθαρισμού της Seventeen. Χάρη στην πρακτική και καινοτόμο κατασκευή της, αφαιρεί το 99,5% των παγιδευμένων ρύπων κάτω από την επιφάνεια του δέρματος σε μόλις 1 λεπτό! Εκτός από το ότι απομακρύνει την περιττή λιπαρότητα, τους ρύπους, τα νεκρά κύτταρα και τα υπολείμματα μακιγιάζ από το δέρμα, συσφίγγει τους πόρους και ενεργοποιεί την κυκλοφορία του αίματος για ένα καθαρό και λείο δέρμα. Η μία πλευρά είναι ιδανική για πιο ήπιο καθαρισμό και μασάζ, ενώ η άλλη για πιο έντονο καθαρισμό για τη λιπαρή επιδερμίδα και την ζώνη Τ ή ακόμα και για απολέπιση σώματος. Το πρακτικό της μέγεθος και το μικρό της βάρος την κάνουν ιδανική ακόμα και για τα ταξίδια, έτσι ώστε να μην χαλάσεις καθόλου το skincare πρόγραμμά σου ούτε στις διακοπές.

.. και ίσως σου βρήκαμε το τέλειο δώρο για την κολλητή σου.

product

Μετά τον καθαρισμό, ακολουθεί η τόνωση της επιδερμίδας που σίγουρα πρέπει να εντάξεις στην ρουτίνα ομορφιάς σου. Εφάρμοσε την Stimulating Lotion ταμποναριστά σε όλο το πρόσωπο για να επαναφέρεις το pH της επιδερμίδας στα κανονικά επίπεδα μετά τον καθαρισμό, αλλά και για να την προετοιμάσεις για τα επόμενα βήματα της ρουτίνας σου. Στα plus, το γεγονός ότι έχει VEGAN σύνθεση και είναι ιδανική για όλους τους τύπους δέρματος.

product

Τώρα ξεκινά το πιο απολαυστικό μέρος κάθε skincare ρουτίνας: Η εφαρμογή των ενυδατικών προϊόντων. Πρώτο στη σειρά είναι το έλαιο περιποίησης Youth & Balance Intensive Care Oil, το οποίο αναζωογονεί, θρέφει και περιποιείται σε βάθος το πρόσωπο. Και αν είσαι από εκείνες που στην λέξη έλαιο τρέμεις, εδώ θα σε διαβεβαιώσουμε πώς το Youth & Balance Intensive Care Oil έχει ελαφριά, μη λιπαρή σύνθεση και απορροφάται άμεσα από το δέρμα, ενώ ρυθμίζει την παραγωγή σμήγματος, προετοιμάζοντας την επιδερμίδα για την εφαρμογή της κρέμας. Μην ξεχάσεις το λαιμό και το ντεκολτέ σου!

product

Ήρθε η στιγμή να κλειδώσεις την υγρασία με την True Balance Cream, την κρέμα που εξισορροπεί και ενυδατώνει την επιδερμίδα. Κατάλληλη για το κανονικό, αλλά και το μεικτό δέρμα, ρυθμίζει τη λιπαρότητα στο ‘’Τ’’ του προσώπου, απαλύνει λεπτές γραμμές και ρυτίδες, ενώ χάρη στην λεπτή υφή της απλώνεται τέλεια στο δέρμα. Τι άλλο να ζητήσει κανείς;

product

Λίγο πριν ξεκινήσεις το μακιγιάζ σου για το ρεβεγιόν, δώσε ένα μεγαλύτερο boost στη λάμψη της επιδερμίδας σου εφαρμόζοντας την Multi Power Mask. Χάρη στην υψηλή περιεκτικότητά της σε καθαρή βιταμίνη C - σε ποσοστό 74%!!- και το ιπποφαές ενισχύει τη φωτεινότητα της επιδερμίδας, χαρίζοντάς της παράλληλα ομοιόμορφο τόνο. Από τη σύνθεσή της δεν λείπει φυσικά και το απόλυτο skincare συστατικό Centella Asiatica, που καταπραΰνει τους ερεθισμούς και επιδιορθώνει τις ατέλειες, αλλά και το υαλουρονικό οξύ που ενυδατώνει σε βάθος την επιδερμίδα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και plump- έτοιμη για το γιορτινό μακιγιάζ που θα ακολουθήσει.

info
seventeencosmetics.com

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ