Follow us

4 λαμπερά eye makeup looks που θα ταιριάξουν τέλεια με τα festive outfits των γιορτών

Ανακαλύψαμε τέσσερις διαφορετικές παλέτες που θα σε βοηθήσουν να πετύχεις όποιο look θες.

barbara palvin Abaca

Οι γιορτές πλησιάζουν οπότε προτείνουμε να αρχίσεις να σκέφτεσαι από τώρα τα makeup looks που πρόκειται να κάνεις στα πάρτι που θα βρεθείς καλεσμένη. Κι ενώ δεν είναι ανάγκη να ταιριάζουν απόλυτα με τα ρούχα που θα φορέσεις, προτείνουμε να είναι λαμπερά και flashy ώστε να εναρμονιστούν με τα εντυπωσιακά outfits που είμαστε σίγουρες ότι έχεις ήδη επιλέξει.

Κι επειδή η τάση φέτος είναι να δίνεται η έμφαση στα μάτια (εν μέρει λόγω της προστατευτικής μάσκας), αναζητήσαμε τα πιο inspiring looks που θα σε καθοδηγήσουν στο να δημιουργήσεις σαγηνευτικά eye makeup looks.

Και όχι μόνο αυτό, αλλά ανακαλύψαμε και τις πιο ποιοτικές παλέτες σκιών της αγοράς, με απίθανα χρώματα που θα σε βοηθήσουν να κάνεις τους πιο ευφάνταστους συνδυασμούς.

Αναφερόμαστε στην αγαπημένη συλλογή των Happy Palettes της Mon Rêve Cosmetics, που μεγαλώνει και υποδέχεται τέσσερις νέες, εκπληκτικές παλέτες σκιών - είμαστε σίγουρες ότι δεν θα ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις.

4 λαμπερά eye makeup looks που θα ταιριάξουν τέλεια με τα festive outfits των γιορτών

Skinny Jeans

mon reve

Εννέα υψηλής χρωστικής σκιές στις αγαπημένες αποχρώσεις του μπλε, μαζί με τους υπέροχους μεταβατικούς τόνους του café-au-lait, του σαμπανί και του μπρονζέ συνθέτουν την πιο cool παλέτα χρωμάτων.

Προτεινόμενο look που μπορείς να αντιγράψεις:

Loading...

Olive Garden

mon reve

Oι εννέα πλούσιες αποχρώσεις της παλέτας σε τόνους του πράσινου, του καφέ, του μπεζ και του χρυσού είναι ιδανικές για κλασικά looks με ένταση και βάθος, αλλά και για εντυπωσιακά, τολμηρά smokey eyes που αναδεικνύουν όλα τα χρώματα ματιών. Παίξε με τις μοναδικές ματ, σατινε και ιριδίζουσες υφές.

Προτεινόμενο look:

Loading...

Desert Tea

mon reve

Eννέα σκιές σε τόνους του καφέ, του ανοιχτού bronze, του σοκολατί και της ζεστής terracotta μαζί με το μπεζ και το σαμπανί σχηματίζουν ένα παιχνίδι χρωμάτων και υφών που χαρίζουν στα μάτια ζωντάνια και λάμψη.

Προτεινόμενο look:

Loading...

Bedtime Stories

mon reve

Tόνοι του icy λιλά, του σαμπανί και του frosted baby pink συνδυασμένοι με το μελιτζανί, το σκούρο μωβ και το μαύρο. Απογείωσε την δημιουργικότητά σου και εκτόξευσε κάθε σου εμφάνιση με τις μοναδικές ματ και shimmery υφές αλλά και τις παιχνιδιάρικες μεταλλικές λάμψεις που αναμειγνύονται ομοιόμορφα.

Προτεινόμενο look:

Loading...

Θα τις βρεις στο site της Mon Rêve αλλά και σε επιλεγμένα καταστήματα καλλυντικών που θα βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ