Follow us

H Selena Gomez φόρεσε το πιο φλογερό κόκκινο κραγιόν, ιδανικό για τις γιορτές

Και ξέρουμε πού θα το βρεις κι εσύ.

selena gomez Abaca

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν και πάμε στοίχημα ότι χαζεύεις από τώρα όλα τα makeup looks και χτενίσματα που θα δοκιμάσεις στις επικείμενες εξόδους σου αλλά και στο ρεβεγιόν.

"Veri Peri" | Το χρώμα της χρονιάς έχει αγαπηθεί ήδη από όλες σχεδόν τις beauty addicts

Αν είσαι fan του κόκκινου κραγιόν και αναζητάς την ιδανική απόχρωση που θα ταιριάξει στα δικά σου χείλη, η αλήθεια είναι ότι δεν πρέπει να ψάξεις πολύ. Ύστερα από ένα μικρό Insta search, "πέσαμε" πάνω στο σέξι makeup look της Selena Gomez, που δοκίμασε μια από τις πιο φλογερές αποχρώσεις αυτού του τόσο ζωντανού, all time classic χρώματος για τα χείλη.

Δες τι εννοούμε:

Loading...

Η pop star φωτογραφήθηκε εν ώρα προετοιμασίας, με τον Hung Vanngo, τον προσωπικό της makeup artist, να εφαρμόζει στα χείλη της ένα κατακόκκινο lip soufflé από τη beauty συλλογή της (Rare Beauty). Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για το Lip Soufflé / Matte Lip Cream, μια ανάλαφρη κρέμα που αφήνει ματ τελείωμα στα χείλη και είναι στην απόχρωση Inspire. Θα το βρεις στα Sephora και εδώ και κοστίζει 22,95€.

Τα 7 μπορντό κραγιόν που δεν θα μπορείς να αποχωριστείς φέτος τον χειμώνα

Αν πάλι προτιμάς κάτι πιο οικονομικό, σού προτείνουμε το Cream Lip Stain, το υγρό lipstick με ματ φινίρισμα και έντονο χρώμα από Sephora Collection στην απόχρωση 01 Classic Red.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ