Follow us

3+1 γιορτινά μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις στο πλήθος

Plus τα προϊόντα που δεν πρέπει να λείπουν από το γιορτινό νεσεσέρ σου.

γιορτινό μακιγιάζ Istock Photo

Ανεξάρτητα από το αν τα Χριστούγεννα σε βρουν στο πιο μοντέρνο γιορτινό πάρτι με τους συναδέλφους σου, σε ένα νυχτερινό κέντρο με τις φίλες σου ή κάτω από το γεμάτο φωτάκια χριστουγεννιάτικο δέντρο να πίνεις σοκολάτα με την οικογένειά σου, το γιορτινό μακιγιάζ σου δεν μπορεί παρά να είναι λαμπερό. Εμείς ψάξαμε και βρήκαμε τα ωραιότερα γιορτινά μακιγιάζ για φέτος, που θα σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις στο πλήθος -όσο μικρό ή μεγάλο και να είναι αυτό- κι όχι μόνο στα παρουσιάζουμε, αλλά σου αποκαλύπτουμε και πώς θα τα πετύχεις:

Γιορτές σημαίνει λαμπερή επιδερμίδα

3+1 γιορτινά μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ξεχωρίζεις στο πλήθος

Η βάση σε κάθε γιορτινό look είναι πάντα ίδια: Αψεγάδιαστη και εξαιρετικά λαμπερή. Ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σου, θα το βρεις στην Special Edition Face Palette της Radiant. Κι όταν λέμε "ό,τι χρειάζεσαι", το εννούμε, αφού περιέχει setting powder, bronzer, ματ ρουζ και all over σε τέσσερις υπέροχες αποχρώσεις, που ταιριάζουν σε κάθε γιορτινό look.

Ξεκίνησε εφαρμόζοντας την setting powder για να σταθεροποιήσεις το μακιγιάζ του προσώπου σου και στη συνέχεια εφάρμοσε το bronzer για να ζεστάνεις την επιδερμίδα σου και να σμιλεύσεις τα χαρακτηριστικά σου. Οι τελικές πινελιές δίνονται με το ρουζ στα μήλα, αλλά και το λαμπερό all over που θα αναδείξει τα πιο όμορφα σημεία του προσώπου σου.

Αν αγαπάς τα πιο neutral looks

Τα κλασικά neutral smokey eyes έχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μας. Μπορεί να θεωρούνται basic, αλλά στην πραγματικότητα αν χρησιμοποιήσεις τις κατάλληλες σκιές, και τα συνδυάσεις με ένα εντυπωσιακό κραγιόν, μπορούν να σε κάνουν να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου.

γιορτινό μακιγιάζ

Η παλέτα Smokey Collection Total Look της Radiant είναι αυτή ακριβώς που χρειάζεσαι για να πετύχεις το smokey eye look των ονείρων σου, αφού περιέχει φυσικές καφέ σκιές, αλλά και μία μαύρη, ένα highlighter και δύο ρουζ.

Loading...

Επίλεξε τις πιο ματ σκιές της παλέτας, αν θέλεις να πετύχεις ένα ελαφρύ αποτέλεσμα και συνδύασε το eye look σου με glossy ή ματ nude χείλη.

Loading...

Αν πάλι θέλεις να πετύχεις ένα πιο δραματικό αποτέλεσμα, τόνισε το κινητό βλέφαρο με μία από τις ιριδίζουσες σκιές της παλέτας, την εξωτερική γωνία με τη μαύρη σκιά και ολοκλήρωσε το look σου με ένα κόκκινο κραγιόν και ένα διάφανο gloss.

γιορτινό μακιγιάζ
Advanced Care Lipstick στην απόχρωση 215 Candy, Radiant

Αν θέλεις να δώσεις ένα pop of colour στο outfit σου

γιορτινό μακιγιάζ

Για εσένα που θεωρείς τα ρεβεγιόν του Δεκεμβρίου την τέλεια ευκαιρία για να πειραματιστείς με το μακιγιάζ σου, έχουμε την καλύτερη πρόταση: Την παλέτα Bright Collection Total Look της Radiant, η οποία περιλαμβάνει ματ και μεταλλικές σκιές σε ροζ και μωβ αποχρώσεις που δημιουργούν συνδυασμούς για αμέτρητα looks, από τα πιο ρομαντικά ως τα πιο εκκεντρικά.

Loading...

Αν θέλεις πραγματικά να ξεχωρίσεις και να κάνεις τη διαφορά, συνδύασε το LBD σου με μοβ smokey eyes με έντονες λάμψεις και εντυπωσιακές μαύρες βλεφαρίδες.

Loading...

Αν θέλεις να δώσεις λίγο χρώμα στο μακιγιάζ σου, αλλά δεν είσαι ακόμα έτοιμη να βγεις από τη ζώνη ασφαλείας των κλασικών wings, αντικατάστησε το μαύρο eyeliner με μια σκιά σε μία από τις σκουρόχρωμες μοβ αποχρώσεις της παλέτας. Εφάρμοσε ένα nude κραγιόν στα χείλη σου και σου υποσχόμαστε ότι θα έχεις ένα head-turning look.

Πήγαινε το μακιγιάζ σου ένα βήμα παρακάτω

γιορτινό μακιγιάζ
My False Lashes 03 Volume Intense, Radiant

Για να δώσεις μία έξτρα δόση glam στην εμφάνισή σου, ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες. Είτε πιο φυσικές, είτε με έντονη καμπύλη, είτε με εντυπωσιακό όγκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα κάνουν το βλέμμα σου να μαγνητίζει.

Editor's Tips

-Πριν ξεκινήσεις να δημιουργείς το eye look της επιλογής σου, εφάρμοσε στα βλέφαρά σου το Luminous Tinted Eyelid Base της Radiant που διευκολύνει την εφαρμογή των σκιών και σταθεροποιεί το μακιγιάζ.

-Αν θέλεις το lip look σου να παραμείνει αναλλοίωτο όλο το βράδυ, χωρίς να χρειάζεται να το ανανεώνεις, επίλεξε το υγρό κραγιόν Matt Lasting Lip Color της Radiant, το οποίο χαρίζει έντονο χρώμα που διαρκεί. Οι αγαπημένες μας αποχρώσεις για φέτος τα Χριστούγεννα δεν είναι άλλες από τις 82, 83 και 84 δηλαδή τις πιο όμορφες mauve, κόκκινες και nude αποχρώσεις ever.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ