Follow us

10 Years Missbloom x Lierac | Το women empowerment δεν είναι ακόμα ένα trend

Η Lierac το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έτσι δεν σταματά να καινοτομεί προσφέροντας απολαυστικά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης, που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν πιο όμορφες, πιο σίγουρες, πιο δυνατές.

Beauty Istock Photo

Women empowerment: Δύο λέξεις τόσο απλές και ταυτόχρονα τόσο δυνατές, που κατάφεραν τα τελευταία χρόνια να γίνουν "το λάβαρο" του αγώνα των γυναικών για ισότητα και αναγνώριση. Οι καχύποπτοι θα πουν ότι είναι μία ακόμα τάση. Εμείς θα πούμε ότι είναι στάση ζωής.

Η άποψη ότι οι γυναίκες είναι ανταγωνιστικές και ότι δεν μπορούν να δημιουργήσουν ουσιαστικές φιλίες στα μάτια μας είναι απλά ένα ακόμα cliché. Ο στόχος του MissBloom -ήδη από τη "γεννήσή" του 10 χρόνια πριν- είναι να γιορτάζει και να στηρίζει κάθε γυναίκα σε κάθε φάση της ζωής της. Γιατί; Γιατί ξέρει πολύ καλά ότι όταν μια γυναίκα νιώθει πως λαμβάνει αγάπη και στήριξη, τότε είναι που θα τα προσφέρει απλόχερα σε μια άλλη κι εκείνη με τη σειρά της σε μία τρίτη, φροντίζοντας ο κύκλος της γυναικείας ενδυνάμωσης να μην πάψει ποτέ. Είναι μεγάλη χαρά όταν αντιλαμβανόμαστε ότι τον ίδιο στόχο έχουν και εμβληματικά brands όπως η Lierac, η οποία ανέκαθεν μαχόταν για να κάνει τις γυναίκες να νιώθουν η καλύτερη εκδοχή του υπέροχου εαυτού τους,

Πρόκειται για ένα στόχο ιδιαίτερα δύσκολο αφού η γυναίκα του σήμερα έχει παραπάνω από ένα ρόλο: Είναι μητέρα, σύντροφος, κόρη, φίλη, entrepreneur, μάχημη τροφός για την οικογένειά της. Ποιος φροντίζει εκείνη; Η Lierac, η οποία αντί να κρίνει τις ρυτίδες και τα σημάδια στο πρόσωπό της, τα αναγνωρίζει σαν μέρος του υπέροχου συνόλου της και τη βοηθά να απαλύνει μόνο όσα την απασχολούν.

10 Years Missbloom x Lierac | Το women empowerment δεν είναι ακόμα ένα trend

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που η Υψηλή Ραπτική και η Lierac έχουν κοινό τόπο καταγωγής. Ακριβώς όπως οι κορυφαίοι Γάλλοι σχεδιαστές ντύνουν τις μούσες τους με στόχο να αναδείξουν τη σιλουέτα τους και να τις γεμίσουν αυτοπεποίθηση, έτσι ακριβώς και τα Εργαστήρια Lierac Paris, από τη μέρα της ίδρυσής τους το 1975, σεβόμενα τις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε γυναίκας, επιστρατεύουν τα πιο στοχευμένα και συμπυκνωμένα ενεργά συστατικά με στόχο να αναδείξουν το δέρμα της, βοηθώντας τη να νιώθει όμορφη μέσα σε αυτό.

Lierac

Ας μην ξεχνάμε άλλωστε πως η γυναικεία ενδυνάμωση ξεκινά πάντα από την καθεμια από εμάς. Η αγάπη και η περιποίηση του ίδιου μας του εαυτού είναι το εφαλτήριο για την τόνωση του ηθικού κι άλλων γυναικών και την επακόλουθη συνέχεια του κύκλου της γυναικείας ενδυνάμωσης, που θα αποδεσμεύσει επιτέλους το φύλο μας από το χαρακτηρισμό του "αδύναμου". Η Lierac το γνωρίζει πολύ καλά αυτό και έτσι δεν σταματά να καινοτομεί προσφέροντας απολαυστικά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης, που κάνουν τις γυναίκες να νιώθουν πιο όμορφες, πιο σίγουρες, πιο δυνατές.

Μπορεί κάθε νέος όρος να συγκαταλέγεται συνήθως στην κατηγορία των "trends", ωστόσο δεν ισχύει το ίδιο και για το women empowerment. Δεν θα το επιτρέψουμε. Καμία μόνη. Γιατί ενωμένες, είμαστε πάντα πιο δυνατές.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ