Follow us

Μικρές και άκρως γιορτινές beauty προτάσεις για τα last minute δώρα στις φίλες σου

Γνώρισε τη νέα limited edition σειρά μακιγιάζ της DUST+CREAM αλλά και μια μεγάλη ποικιλία gift sets με προτάσεις δώρων για όλους.

dust n cream

Η νέα, limited σειρά προϊόντων μακιγιάζ Dark Blossom της DUST+CREAM ήρθε πάνω στην ώρα για τα Χριστούγεννα. Με μια παλέτα σκιών 9 διαφορετικών χρωματικών συνδυασμών, 3 ματ κραγιόν, 3 metallic eyeliner και 3 glitter lip gloss σε υπέροχες υφές και χρώματα που αποτελούν τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν, αποκλείεται να μην βρεις τα προϊόντα που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις το makeup look που σου ταιριάζει.

Μικρές και άκρως γιορτινές beauty προτάσεις για τα last minute δώρα στις φίλες σου

Στην DUST+CREAM όμως θα βρεις και πολύ γιορτινά gift sets με συνδυασμούς καλλυντικών που αποκλείεται να αφήσουν ασυγκίνητη και την πιο απαιτητική φίλη σου. Χριστουγεννιάτικα σετάκια με προϊόντα για τα χείλη, τα μάτια αλλά και το σώμα υπόσχονται να σου χαρίσουν την πιο λαμπερή επιδερμίδα που είχες ποτέ. Σε αυτό το σημείο να προσθέσουμε ότι στα καταστήματα DUST+CREAM, αλλά και online, θα βρεις προτάσεις δώρων και για τον αγαπημένο σου, με Limited edition σετ περιποίησης που καλύπτουν και τις δικες του ανάγκες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ