Follow us

Get ready with us | Οι beauty προτάσεις μας για να είσαι πάντα λαμπερή και μέσα στη μόδα

Όλα τα καλλυντικά που θα χρειαστείς για να λάμψεις από τη Seventeen.

makeup iStock

Θες να είσαι πάντα περιποιημένη από την κορυφή έως τα νύχια, τόσο στο γραφείο ή στην σχολή σου όσο και στη βόλτα με τις φίλες, στα ψώνια ή στις βραδινές εξόδους με το αγόρι σου; Σε νιώθουμε. Κι όσο κι αν αυτό φαντάζει αδύνατο κάποιες φορές λόγω υπερβολικού τρεξίματος και υποχρεώσεων μέσα στη μέρα σου, δεν είναι καθόλου ανέφικτο αν έχεις πάντα μαζί σου τα κατάλληλα σύνεργα μακιγιάζ.

Σύμμαχός σου σε αυτό η SEVEN7EEN, που προτείνει 6 ολοκαίνουρια makeup looks που θα σε συντροφεύσουν τόσο στην καθημερινότητα όσο και στις βραδινές σου εξόδους. Και πώς θα τα πετύχεις; Εύκολα, με τις τρεις νέες θερμές total look παλέτες, καθώς και νέες ολόφρεσκιες αποχρώσεις κραγιόν και βερνικιών που αναδεικνύουν την γυναικεία ομορφιά και συμπληρώνουν με μοναδικό τρόπο το κάθε look. Σημειωτέον ότι ειδικά οι παλέτες αλλά και τα κραγιόν προσφέρονται να τα έχεις παντού μαζί σου λόγω του ευέλικτου μεγέθους τους.

Οι limited edition παλέτες από την SEVEN7EEN

Με 6 σκιές και 2 ρουζ στην κάθε παλέτα, οι συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις είναι ατελείωτοι.

Θες κάτι πιο σοφιστικέ και γήινο;

Earthy Total Look Palette με 6 σκιές σε καφέ, δαμασκηνί και κερασί αποχρώσεις και 2 συνοδευτικά ρουζ για γλυκιά ένταση στα ζυγωματικά.

Loading...

Προτιμάς κάτι πιο κλασικό και διακριτικό;

Natural Total Look Palette με 6 σκιές σε απαλές και ζεστές φθινοπωρινές αποχρώσεις και 2 συνοδευτικά ρουζ σε φυσικούς τόνους.

Loading...

Ονειρεύεσαι κάτι πιο εντυπωσιακό και έντονο;

Glam Total Look Palette με 6 σκιές σε κεραμιδί, καφέ και μεταλλικές κόκκινες αποχρώσεις και 2 συνοδευτικά ρουζ για glamorous εμφανίσεις.

Loading...

Όποια κι αν είναι η απόφασή σου, θα εντυπωσιαστείς από τις νέες χρωματικές προτάσεις της SEVEN7EEN οι οποίες θα σε κάνουν να νιώσεις ακόμα πιο λαμπερή και όμορφη.

Η SEVEN7EEN διευρύνει επίσης την γκάμα των προϊόντων της, στα αρώματα και την περιποίηση σώματος και μαλλιών, με νέα αρωματικά σετ για όλες τις διαθέσεις και νέες travel συσκευασίες ενυδατικής Ultra Cream για όλες τις ανάγκες. Παρουσιάζεται για πρώτη φορά η ολόφρεσκια Mandarin Oriental σειρά, με αγαπημένα προϊόντα περιποίησης και αρώματα με νότες περγαμόντου, τζίντζερ και μανταρινιού που θα σε μαγέψουν και θα σε ταξιδέψουν στην Ανατολή και ακόμα παραπέρα.

Ανακάλυψε όλη τη συλλογή και τα προϊόντα εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ