Follow us

Ένα serum ματιών που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση στις γιορτές

Γιατί δεν είναι μόνο τα ρούχα ή το μακιγιάζ μας που πρέπει να είναι λαμπερά φέτος, αλλά και η (ευαίσθητη) περιοχή των ματιών.

clarins

Τα Χριστούγεννα και η γιορτινή περίοδος εν γένει απαιτούν λάμψη όχι μόνο στα outfits μας αλλά και στο πρόσωπό μας. Γιατί η εποχή προσφέρεται για να φορέσουμε επιτέλους τα φορέματα και τα παντελόνια με τα στρας και τις παγιέτες που αγοράσαμε ειδικά για τα xmas parties, αλλά και τα προϊόντα μακιγιάζ με glitter που θα δώσουν το απαραίτητο glamorous touch στο μακιγιάζ μας.

Δεν είναι όμως μόνο το μακιγιάζ που θα χαρίσει αυτήν την πολυπόθητη λάμψη στο πρόσωπό μας. Η αλήθεια είναι ότι η επιδερμίδα μας λάμπει κυρίως από μέσα, αφού όταν την προσέχουμε ακτινοβολεί υγεία και φωτεινότητα που επηρεάζει όλο μας το πρόσωπο. Γι' αυτό και είναι πολύ σημαντικό να ακολουθείς μια εντατική skincare ρουτίνα καθημερινά, προσέχοντας τόσο το δέρμα του προσώπου όσο και των ματιών, με την περιοχή αυτή γύρω από τα μάτια να αποτελεί, όπως ξέρουμε όλες, μια από τις πιο ευαίσθητες.

Κύριο μέλημά σου, αν δεν είναι ήδη, είναι να την ενυδατώνεις κάθε βράδυ χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα για τις ανάγκες σου serums και κρέμες. Ανεξαρτήτως από την ηλικία σου, πρόκειται για ένα skincare βήμα που δεν πρέπει να παραλείπεται, εάν θες να προλάβεις την εμφάνιση λεπτών γραμμών ή να αποτρέψεις το γεγονός οι ήδη υπάρχουσες γραμμές και ρυτίδες να γίνουν ακόμα πιο έντονες και βαθιές.

Η αξία της σωστής περιποίησης των ματιών

Νομίζω καταλαβαίνεις γιατί η φροντίδα της περιοχής των ματιών πρέπει να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο, ιδίως αν θες να έχεις μια πολύ φρέσκια, νεανική και λαμπερή εμφάνιση στις γιορτινές εξόδους σου. Σκέψου μόνο ότι τα πρώτα σημάδια γήρανσης (που δυστυχώς γίνονται πιο εύκολα και γρήγορα εμφανή γύρω από τα μάτια, ακόμα και σε πολύ νεαρές κοπέλες) κάνουν το πρόσωπό σου να φαίνεται κουρασμένο και γερασμένο ακόμα κι αν είσαι στις αρχές των 30s σου, ενώ δύνανται να χαλάσουν ακόμα και το πιο προσεγμένο μακιγιάζ. Πώς γίνεται αυτό; Γιατί πολύ απλά οι σκιές ή το glitter που θες τόσο πολύ να εφαρμόσεις στις γιορτές εισχωρεί στις λεπτές γραμμές και τις κάνει να φαίνονται πολύ έντονες, ενώ οι μαύροι κύκλοι και οι σακούλες, αν δεν καλυφθούν σωστά, είναι ευνόητο ότι θα σε κάνουν να δείξεις έως και ταλαιπωρημένη.

Τι σε συμβουλεύουμε να κάνεις

Μια πρόσφατη ανακάλυψή μας είναι το Νέο Double Serum Eye της Clarins, που χαρίζει μια εντατική και ολοκληρωμένη περιποίηση στην περιοχή γύρω από τα μάτια και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες. Αυτό που λατρέψαμε στο εν λόγω serum είναι ότι βασικά δεν πρόκειται ακριβώς για το κλασικό serum που σου έρχεται στο μυαλό. Και εξηγούμαστε: Η σύνθεσή του περιέχει δυο υφές (τζελ και κρέμας ) που έρχονται σε επαφή μόνο μετά την έξοδό τους από την αντλία. Η μη-λιπαρή, διπλή αυτή υφή συνδυάζει το αποτέλεσμα σύσφιξης ενός τζελ με την άνεση μιας κρέμας ενώ απορροφάται γρήγορα και χαρίζει άμεσα μια πιο λεία, ξεκούραστη και νεότερη όψη γύρω από τα μάτια. Στα συν το διακριτικό του άρωμα αλλά και η πολύ ευχάριστη αίσθηση που αφήνει στο δέρμα σου, που μπορεί να είναι μέχρι και αναζωογονητική γι' αυτό.

Ένα serum ματιών που θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις μια λαμπερή, νεανική εμφάνιση στις γιορτές
cl

Αν αναρωτιέσαι πού οφείλονται όλα τα παραπάνω, να σε πληροφορήσουμε ότι η συμπυκνωμένη διπλή αυτή σύνθεση είναι 96% φυσική και εμπλουτισμένη με 13 φυτικά εκχυλίσματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από βιολογικό άγριο μυρώνι και κουρκουμά για διπλή δράση στις 5 ζωτικές λειτουργίες της επιδερμίδας. Πολύ άμεσα θα διαπιστώσεις περιορισμό των ρυτίδων αλλά και τυχόν οιδήματος ή μαύρων κύκλων γύρω από τα μάτια καθώς και μια εμφανή φωτεινότητα στο περίγραμμα. Επιπλέον, και κάτι διόλου αμελητέο, είναι και η προστασία της ευαίσθητης επιδερμίδας από τις φθορές που προκαλεί το blue light χάρη στο anti-pollution complex - μια ακτινοβολία που πρέπει να αρχίσουμε να λαμβάνουμε όλες μας σοβαρά υπόψη, μιας και επηρεάζει ήδη το δέρμα μας σε μεγάλο βαθμό και θα συνεχίσει να το επηρεάζει και στο μέλλον, όσο κι εμείς περνάμε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μας μπροστά στις οθόνες του υπολογιστή και του κινητού μας.

vl

Editor's tip:

Χρησιμοποίησε το serum ως βάση για το μακιγιάζ ματιών σου, πέρα από περιποιητικό skincare προϊόν στη ρουτίνα σου. Επιπλέον, μπορείς να το έχεις παντού μαζί σου (στο γραφείο, στη βόλτα ή στο ταξίδι) χάρη στην πολύ ευέλικτη και μικρή συσκευασία του.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ