Follow us

Θέλεις ένα γιορτινό μανικιούρ που να μπορείς να κρατήσεις και μέτα τις γιορτές; Η JLo έκανε (πάλι) το κομψότερο

Και μπορείς να το κάνεις και μόνη σου σπίτι.

JLO Splash News / Ideal image

Οι μέρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβεις και να που έφτασε η παραμονή Χριστουγέννων. Αν δεν πρόλαβες να επισκεφτείς την αγαπημένη σου μανικιουρίστ τις τελευταίες μέρες ούτε προβλέπεται να το κάνεις προσεχώς, μην ανησυχείς καθώς σού έχουμε τη λύση που μπορείς να κάνεις και μόνη σου σπίτι.

"The Money Piece" | H νέα τεχνική βαφής που θα φωτίσει το πρόσωπό σου

Την ιδέα μας έδωσε για άλλη μια φορά η JLo και ο δημοφιλής Tom Bachik που επιμελείται τα νύχια της Λατίνας σταρ. Η τελευταία έκανε ένα πολύ κομψό και ταυτόχρονα γιορτινό μανικιούρ σε μια εμφάνισή της σε πρεμιέρα ταινίας στο Λος Άντζελες πριν λίγο καιρό. Όμως, λεπτομέρειες του mani της μπορέσαμε να δούμε μόλις πριν λίγες μέρες, όταν ο nail artist της ανέβασε τα σχετικά close-ups στο προφίλ του.

Πρόκειται για ένα soft glitter ombrè που είναι τόσο λιτό και απέριττο που μπορείς άνετα να κάνεις οποιαδήποτε άλλη εποχή του χρόνου. Ταυτόχρονα, το γεγονός ότι είναι glitter σε βάζει πανεύκολα στο κλίμα των ημερών, ενώ οι απαλοί, παστέλ χρωματισμοί του ταιριάζουν με όλα τα ρούχα που σκοπεύεις να βάλεις στις γιορτές.

Προς τα πού οδεύει η ομορφιά το 2022;

Loading...

Θα ακουστεί κλισέ αλλά ένα τέτοιο nail art είναι το καταλληλότερο για τις γιορτές, και το καλύτερο, μπορείς να το κάνεις πανεύκολα και μόνη σου. Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μια βάση σε shimmery λευκό ή διάφανο, ένα βερνίκι με glitter - κατά προτίμηση σε χρυσό ή rose gold χρώμα και ένα σφουγγαράκι μακιγιάζ για να ταμπονάρεις το glitter και να το "σπρώξεις" προς τις άκρες των νυχιών, όπως έκανε και η Jennifer Lopez.

Αν πάλι όλη η παραπάνω διαδικασία σού φαίνεται κάπως περίπλοκη, έχουμε και πάλι τη λύση. Μπορείς να προμηθευτείς ένα μόνο βερνίκι νυχιών με ενσωματωμένο glitter στη σύνθεσή του και να περάσεις δύο χέρια με αυτό τα νύχια σου. Θα δεις ότι θα αποκτήσουν αμέσως αυτή τη λάμψη που επιθυμείς και μάλιστα χωρίς πολύ κόπο. Τα αγαπημένα μας glitter βερνίκια τα έχει η O.P.I., με μεγάλη ποικιλία σε αποχρώσεις (από κυπαρισσί και φούξια, μέχρι βαθύ βιολετί, γκρι και απαλό ροζ) για να επιλέξεις το αγαπημένο σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ