Αναρωτιέσαι τι μακιγιάζ να κάνεις παραμονή Χριστουγέννων; Έχουμε την καλύτερη ιδέα

Δες το mini tutorial για ένα αψεγάδιαστο nude μακιγιάζ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η παραμονή Χριστουγέννων είναι επιτέλους εδώ και πιθανολογούμε ότι θα ετοιμάζεσαι ήδη για το αποψινό ρεβεγιόν ή τα πάρτι που θα ακολουθήσουν. Τι καλύτερο από το να αφιερώσεις λίγο περισσότερο χρόνο τώρα που μπορείς και να κάνεις ένα σούπερ εντυπωσιακό μακιγιάζ;

Festive Beauty Look | Πώς θα αναδείξεις την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου στα φετινά χριστουγεννιάτικα πάρτι

Τώρα είναι η καταλληλότερη στιγμή για να δοκιμάσεις όλα τα γκλίτερ ή τα eye makeup looks που θαυμάζεις όλο τον χρόνο. Ακόμα όμως κι αν δεν είσαι μεγάλη φαν του sparkly makeup, ένα κόκκινο ή μπορντό κραγιόν συνδυασμένο με eyeliner αρκούν για να σε κάνουν να λάμψεις.

Εμάς μας άρεσε πολύ ένα nude makeup που έχει μια πολύ διακριτική, ιριδίζουσα σκιά στα βλέφαρα, τόσο όσο δηλαδή για να είσαι λαμπερή μια τόσο γιορτινή ημέρα.

"The Money Piece" | H νέα τεχνική βαφής που θα φωτίσει το πρόσωπό σου

Editor's tip: Αν επιλέξεις κι εσύ το look σου να έχει eyeliner, προτίμησε να κάνεις τη γραμμή πρώτα με σκιά, να συνεχίσεις με τις ιριδίζουσες σκιές στο κινητό βλέφαρο και στο τέλος να περάσεις από πάνω και υγρό eyeliner. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις όχι μόνο να σταθεροποιήσεις το αποτέλεσμα, αλλά και να αποδώσεις ένα πιο soft αποτέλεσμα στα μάτια.