Follow us

Festive Beauty Look | Πώς θα αναδείξεις την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου στα φετινά χριστουγεννιάτικα πάρτι

Βήμα βήμα η προετοιμασία για τις γιορτές από την κορυφή έως τα νύχια (και με τα αγαπημένα μου καλλυντικά Seventeen).

Rosie Huntington Whiteley Splash News

Η πιο ωραία εποχή του χρόνου βρίσκεται επιτέλους εδώ και πιθανόν να έχουν αρχίσει ήδη να καταφτάνουν προσκλήσεις για pre xmas parties και πιο επίσημα καλέσματα, ακόμα και πριν τα ρεβεγιόν Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς. Και είμαι σίγουρη ότι θες να λάμπεις σε κάθε έξοδό σου, έχοντας το τέλειο δέρμα με το άψογο μακιγιάζ, μαλλιά και νύχια.

Αν κέντρισα την προσοχή σου, δες παρακάτω όλα τα βήματα που σου προτείνω για να λάμψεις από την κορυφή έως τα νύχια - κυριολεκτικά:

Σώμα

Μην αμελείς τη φροντίδα του σώματός σου: Μετά το ντουζ, άπλωσε σε χέρια και πόδια τη Mandarin Oriental Ultra Cream της Seventeen που είναι εμπλουτισμένη με αμυγδαλέλαιο, βούτυρο Καριτέ, εκχύλισμα από Habiscus Sabdariffa και βιταμίνη Ε και θα αφήσει την επιδερμίδα σου εξαιρετικά μεταξένια. "Σφράγισε" τη μεθυστική μυρωδιά ανατολής με το Mandarin Oriental Body Mist σε όλο το σώμα.

Μαλλιά

Αφού κάνεις το χτένισμα που έχεις σκεφτεί, μην ξεχάσεις να απλώσεις στις άκρες των μαλλιών λίγες σταγόνες από ένα λάδι ενυδάτωσης για να τους χαρίσεις μια έξτρα λάμψη και απαλότητα. Αγαπημένη μου επιλογή είναι το ξηρό λάδι Mandarin Dry Oil της Seventeen, κατάλληλο για σώμα και μαλλιά. Φυσικά, μπορείς να τα ψεκάσεις και με το Body + Hair Mist που ανέφερα παραπάνω, για να μυρίζουν υπέροχα όλη νύχτα.

Επιδερμίδα

Πριν εφαρμόσεις το μακιγιάζ, προτείνω να καθαρίσεις το πρόσωπό σου (ακόμα κι αν είσαι άβαφη) με το One Step Micellar Water της Seventeen, ώστε η επιδερμίδα να είναι πεντακάθαρη και να δεχτεί πιο εύκολα όποιο προϊόν μακιγιάζ απλώσεις στη συνέχεια.

Μακιγιάζ

Και πάμε στο πιο κρίσιμο σημείο της προετοιμασίας: Το μακιγιάζ. Χάρη σε αυτό μπορείς να αναδείξεις τα φυσικά σου χαρακτηριστικά και να λάμψεις πραγματικά. Χάρη στις τρεις διαφορετικές παλέτες σκιών & ρουζ της Seventeen (Natural, Earthy και Glam Total Look Palette), μπορείς να πετύχεις όποιο look έχεις ονειρευτεί. Προσωπικά, είμαι fan των γήινων χρωμάτων αλλά φέτος "παίζουν" πολύ και οι πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του σομόν, απαλού ροζ και σαμπανί στα μάτια, με τη ροδαλή όψη υγείας στα μάγουλα να είναι πάντοτε must. Αν σαρέσουν τα shimmery φινιρίσματα, θα βρεις και glitter υφές στις συγκεκριμένες παλέτες. Όσο για τα χείλη, το σκούρο κόκκινο ματ κραγιόν είναι η all-time classic επιλογή, ενώ αν έχεις δώσει έμφαση στο βλέμμα προτίμησε ένα πιο nude κραγιόν με το All Day Lip Colour.

Προτεινόμενα looks:

Loading...
Loading...

Τα αγαπημένα μας προϊόντα:

Festive Beauty Look | Πώς θα αναδείξεις την πιο λαμπερή εκδοχή του εαυτού σου στα φετινά χριστουγεννιάτικα πάρτι
seventeen
seventeen

seventeen

Νύχια

Τέλος, καμία εμφάνιση δεν θεωρείται ολοκληρωμένη αν δεν έχεις φροντισμένα άκρα. Για το μανικιούρ προτείνω να τα βάψεις με το Studio – 3 Step Manicure System βερνίκι σε ένα παστέλ λιλά χρώμα (μιας και το "veri peri" ψηφίστηκε ως το χρώμα της χρονιάς από το Pantone Institute), ενώ για το πεντικιούρ θα πρότεινα πιο σκούρες αποχρώσεις σε μπορντό, σκούρο δαμασκηνί, σκούρο μπλε.

seventeen

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ