Follow us

Τόνια Σωτηροπούλου: Το καθαρό πρόσωπο της συμμετρίας στην Νέα Υόρκη

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στη διεθνή καμπάνια της Dr.Age και στα billboards της Times Square της Νέας Υόρκης.

MissBloom TEAM
symmetria

Η Τόνια Σωτηροπούλου πρωταγωνιστεί στη διεθνή καμπάνια της Dr.Age και από τα billboards της Times Square της Νέας Υόρκης, δίνει το μέτρο της Ελληνικής, ανεπιτήδευτης ομορφιάς στην Αμερική.

H Τόνια Σωτηροπούλου έχει όχι μόνο ένα από τα πιο όμορφα και υγιή πρόσωπα της εποχής μας αλλά και το πιο συμμετρικό, με τις πιο τέλειες αναλογίες. Δίκαια λοιπόν εντυπωσίασε τη δημιουργική ομάδα της Dr.Age στο Παρίσι και τη Νέα Υόρκη που αποφάσισε να την εντάξει στη νέα διεθνή της καμπάνια. Μια καμπάνια beauty, διαφορετική από αυτές που ξέραμε μέχρι σήμερα, με μια εικόνα που αντανακλά τη φιλοσοφία του brand και αναδεικνύει το πρότυπο της ανεπιτήδευτης, καθαρής -και γνήσια Ελληνικής-ομορφιάς, κάνοντας αρχή από την πολύβουη Times Square της Νέας Υόρκης!

Τόνια Σωτηροπούλου: Το καθαρό πρόσωπο της συμμετρίας στην Νέα Υόρκη

"Όταν μου πρότειναν να φωτογραφηθώ για την Αμερική δέχτηκα χωρίς κανένα δισταγμό, γιατί κατάλαβα ότι δεν ήταν μια καμπάνια beauty σαν αυτές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε μέχρι τώρα. Η Dr.Age δημιουργεί εικόνες που αφορούν την υγεία, εικόνες που δεν παραπέμπουν σε φτιασιδωμένα, ψεύτικα πρόσωπα, αλλά στοχεύουν στην ομορφιά της υγείας του δέρματος, ανεξάρτητα από φύλο, χρώμα, ιδιαιτερότητες για αυτό και η φωτογράφισή μου είναι τελείως διαφορετική από αυτή που θα περίμενε κάποιος να δει", επισημαίνει η Τόνια Σωτηροπούλου.

Δεν είναι όμως η εικόνα της, ο μόνος λόγος που η Τόνια Σωτηροπούλου έγινε το πρόσωπο της καμπάνιας. Εάν την ακολουθείς στο Instagram θα καταλάβεις αμέσως ότι ο τρόπος ζωής της ταιριάζει απόλυτα με όσα προτείνει η Dr. Age.

symmetria

Υγιεινή διατροφή, νέες καθημερινές συνήθειες, αγάπη στα ζώα… "Σε έναν κόσμο που άλλαξε και που αλλάζει καθημερινά" εξηγεί, "καθένας από μας πρέπει να προσαρμόζεται και να δημιουργεί νέες συνήθειες πιο υγιεινές, πιο κοντά στη φύση και πιο κοντά στον εαυτό του. Η ψυχική και πνευματική υγεία είναι το ίδιο σημαντική με την σωματική υγεία και αυτό αποτυπώνεται στην εικόνα μας".

Αντίστοιχα, η Dr.Age, το πιο hot brand της Post Covid εποχής, ακολουθώντας πιστά τις αρχές του παγκόσμιου κινήματος του Clean Beauty, δημιουργεί συνθέσεις με όσο το δυνατόν πιο καθαρά και ασφαλή συστατικά, φιλικά προς την επιδερμίδα, με απόλυτο σεβασμό στην προστασία του περιβάλλοντος και, πάνω απ’ όλα, εχθρικά σε κάθε κλινική δοκιμή και πείραμα σε ζώα.

Ομορφιά στα… 3

Αυτό όμως που κάνει την Dr.Age πραγματικά να ξεχωρίζει είναι το γεγονός πως εισάγει μια νέα αντίληψη στην περιποίηση υιοθετώντας εφαρμογές της αισθητικής χειρουργικής. Για να επιτύχει τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, εστιάζει σε κάθε λεπτομέρεια ξεχωριστά με την ακρίβεια ενός πλαστικού χειρουργού και προτείνει εξατομικευμένες λύσεις. Ακολουθεί το "Rule Of Thirds”, τον κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας "κανόνα των τριτημορίων" σύμφωνα με τον οποίο, το πρόσωπο διαιρείται οριζόντια σε 3 ζώνες:

symmetria

• Άνω τριτημόριο, από τη γραμμή των μαλλιών έως το άνω βλέφαρο

• Μέσο τριτημόριο, από το κάτω βλέφαρο έως το άνω χείλος

• Κάτω τριτημόριο, από το πάνω χείλος έως τη γραμμή του σαγονιού

Οι καλλυντικές συνθέσεις που αναπτύσσει η επίλεκτη ομάδα ειδικών της Dr.Age, με βάση τα διαφορετικά χαρακτηριστικά και τις ανάγκες κάθε τριτημορίου, απαντούν σε συγκεκριμένα προβλήματα και ανάγκες του δέρματος, αλλά και ολόκληρου του προσώπου, αξιοποιώντας συστατικά υπερστοχευμένης δράσης και υψηλής απόδοσης που διορθώνουν σημάδια γήρανσης και ατέλειες, προσφέροντας μέγιστο αποτέλεσμα με ελάχιστη παρέμβαση…

• Για παράδειγμα, αν λεπτές γραμμές και ρυτίδες αρχίζουν να διαγράφονται στο μέτωπο, η Dr.Age συστήνει τα εξειδικευμένα καλλυντικά που ενδυναμώνουν και ενισχύουν την αντοχή της επιδερμίδας στην καθημερινή ταλαιπωρία από την υπερκινητικότητα της περιοχής.

• Αντίστοιχα, το μέσο τριτημόριο μπορεί να εμφανίσει απώλεια στον όγκο του, με συνέπεια, τα ζυγωματικά να "αδειάζουν" και οι ρινοπαρειακές πτυχώσεις στα πλαϊνά της μύτης να βαθαίνουν. Δραστικά συστατικά με αναγνωρισμένες συσφιγκτικές και αναπλαστικές ιδιότητες, όπως πεπτίδια, υαλουρονικό οξύ υψηλού και χαμηλού μοριακού βάρους και φυτικά εκχυλίσματα ενίσχυσης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, αναλαμβάνουν να τονώσουν την επιδερμίδα, να αναπληρώσουν τον χαμένο όγκο και να προσφέρουν ένα ορατό αποτέλεσμα lifting.

• Αν, πάλι, είναι εμφανή τα πρώτα σημάδια της χαλάρωσης στο κάτω τριτημόριο του προσώπου, η Dr.Age διαθέτει στην γκάμα της προϊόντα με ενεργά συστατικά που αντιμετωπίζουν την απώλεια σφριγηλότητας στη συγκεκριμένη ζώνη, με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

symmetria

Μπορείς να βρεις τα καλλυντικά της Dr.Age στο www.doctor-age.com, σε επιλεγμένους πλαστικούς χειρουργούς και δερματολόγους, καθώς και στη SYMMETRIA.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ