Follow us

Η Demi Lovato υποδέχεται τη νέα χρονιά με ένα πολύ τολμηρό κούρεμα

Σηματοδοτώντας μια νέα αρχή για την τραγουδίστρια.

Demi Lovato Splash News/Ideal Image

To τέλος της χρονιάς και η έλευση της νέας ωθεί πολλούς ανθρώπους να θέσουν στόχους και καινούρια ξεκινήματα. Μπορεί όμως για κάποιους άλλους να είναι και η αφορμή να υποδεχτούν το νέο χρόνο με ένα ολοκαίνουριο κούρεμα/ στιλ μαλλιών, σηματοδοτώντας έτσι γι᾽αυτούς μια νέα αρχή.

Ακριβώς αυτό ισχύει και για τη Demi Lovato, που μόλις πριν λίγες μέρες έκοψε τα μαλλιά της γράφοντας στη λεζάντα το hashtag #freshstart. Η τραγουδίστρια επέλεξε να κάνει ένα buzz cut (πρόκειται για το τελείως ξυρισμένο κεφάλι ή αυτό όπου η τρίχα έχει μεγαλώσει μέχρι 2-3 εκατοστά το πολύ).

"The Money Piece" | H νέα τεχνική βαφής που θα φωτίσει το πρόσωπό σου

Στη δική της περίπτωση δεν μας έκανε μεγάλη εντύπωση αυτή η αλλαγή, απεναντίας μας φάνηκε ως κάτι πολύ φυσικό. Κι αυτό γιατί η star συνηθίζει να κάνει τολμηρές αλλαγές στα μαλλιά της μιας και θεωρεί τα μαλλιά της ως το απόλυτο μέσο έκφρασης.

Πριν από το buzz cut άλλωστε είχε ένα edgy mullet και αμέσως πρωτύτερα ένα pixie cut, με την ίδια να δηλώνει πριν αρκετούς μήνες ότι στόχος της είναι να ξυρίσει τα μαλλιά της - στόχο που μόλις πραγματοποίησε.

Δες το βίντεο που ανέβασε και όπου φαίνεται ξεκάθαρα η νέα αλλαγή στα μαλλιά της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ