Follow us

Camille, Emily, Mindy | Πώς να αντιγράψεις τα signature μακιγιάζ των ηρωίδων του Emily in Paris

Τα καλλυντικά που τα κορίτσια του Emily in Paris έχουν σίγουρα στο νεσεσέρ τους.

Emily in Paris Instagram/@emilyinparis

Μπορεί να έχουν περάσει εβδομάδες από τότε που η wannabe Παριζιάνα Emily Cooper επέστρεψε στη μικρή οθόνη, ωστόσο το αναπάντεχο τέλος της δεύτερης σεζόν, ο dreamy Gabriel, τα super stylish outfits της Sylvie και η ανακοίνωση της τρίτης και τέταρτης σεζόν δεν μας επιτρέπουν ακόμα να την ξεχάσουμε.

Στην παραπάνω λίστα με τους λόγους που εξακολουθούμε να έχουμε τη σειρά στο repeat είναι το λανσάρισμα της limited edition συλλογής μακιγιάζ Lancôme x Emily in Paris, η οποία περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεσαι, για να αποκτήσεις το πολυπόθητο french girl look.

Camille, Emily, Mindy | Πώς να αντιγράψεις τα signature μακιγιάζ των ηρωίδων του Emily in Paris

Πρωταγωνίστρια της συλλογής είναι το δίχως άλλο η νέα παλέτα σκιών ματιών σε σχήμα καρδιάς που συνοδεύεται από ένα χρυσό γούρι στο σχήμα του Πύργου του Άιφελ. Στο εσωτερικό της, 12 αποχρώσεις αποτυπώνουν το στυλ του δυναμικού French girl σε τρεις χρωματικές οικογένειες, εμπνευσμένες από τις πιο αγαπημένες ηρωίδες της σειράς: τις "Born in France", "Parisian at heart" και "Paris à la folie" που είναι αντίστοιχα εμπνευσμένες από την Camille, την Emily και την Mindy.

Get the look(s)

Lancôme

-Για να αποκτήσεις το κλασικό french look της Camille συνδύασε nude μπεζ, χάλκινες και σοκολατί αποχρώσεις.

-Για να γίνεις η πρωταγωνίστρια στη δική σου ρομαντική κομεντί, όπως η Emily, "εκμεταλλεύσου" τις βιολετί και ροζ αποχρώσεις της συλλογής.

-Δείξε άφοβα το ποια πραγματικά είσαι και μεταμόρφωσε το look σου από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπως η Mindy, με σκιές σε έντονο ασημί, μπορντό και μαύρο χρώμα.

Lancôme

Τη συλλογή συμπληρώνουν η Monsieur Big mascara για εντυπωσιακό όγκο, το Advanced Génifique Serum, τρία L’Absolu Rouge Lipstick και το Idôle Eau de Parfum σε limited edition συσκευασίες, εμπνευσμένες από την αγαπημένη σειρά του Netflix.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ