Follow us

Το μυστικό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων που ελάχιστοι γνωρίζουν

Το βήμα που δεν ξεχνούν ποτέ οι makeup artists στο LA.

μαύροι κύκλοι στα μάτια Istock

Λίγο οι ατελείωτες ώρες στο γραφείο μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή, λίγο το binge-watching της νέας σεζόν Emily in Paris μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, η περιοχή κάτω από τα μάτια σου μαρτυρά πλέον ακριβώς πόσο κουρασμένη είσαι. Αυτός είναι ο λόγος που ένα concealer, το οποίο καλύπτει τους μαύρους κύκλους στα μάτια και χαρίζει λάμψη στο βλέμμα, αποτελεί πλέον staple του νεσεσέρ σου.

Το viral TikTok hack που θα κάνει την επιδερμίδα σου τόσο λεία που θα ξεχάσεις το foundation

Τι γίνεται όμως όταν αυτό δεν είναι αρκετό για να αποκτήσεις την αψεγάδιαστη όψη που επιθυμείς; Το νέο beauty find μας είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

Πώς καλύπτονται οι μαύροι κύκλοι στα μάτια; | Το μυστικό που ελάχιστοι γνωρίζουν

Ο γενικός κανόνας λέει ότι το concealer που προορίζεται για την κάλυψη των μαύρων κύκλων θα πρέπει να είναι πιο ανοιχτόχρωμο από εκείνο που στοχεύει στην κάλυψη των ατελειών. Όλοι το ξέρουν αυτό. Ξέρεις όμως ότι υπάρχει ένα πολύ σημαντικό βήμα, το οποίο θα πρέπει να ακολουθήσεις πριν καν πιάσεις στα χέρια σου το concealer;

Ακριβώς όπως κάνεις με το μακιγιάζ του προσώπου σου, πριν ξεκινήσεις να εφαρμόζεις το concealer σου, θα πρέπει να εφαρμόσεις ένα primer ειδικό για την περιοχή κάτω από τα μάτια. Το Hydrating Eye Primer της Smashbox δημιουργεί την τέλεια βάση, έτσι ώστε το concealer να μπορέσει να κάνει τη δουλειά του, δηλαδή να καλύψει τους μαύρους κύκλους στα μάτια, χωρίς όμως να "κάτσει" στις λεπτές γραμμές μετά από λίγη ώρα.

Το μυστικό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων που ελάχιστοι γνωρίζουν

Σαν να μην έφτανε αυτό, περιποιείται την περιοχή: Καθώς είναι εμπλουτισμένο με καφεΐνη, καταπολεμά το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, ενώ διατηρεί την περιοχή ενυδατωμένη και λαμπερή. Δοκίμασε να εντάξεις αυτό το πολύ απλό, αλλά τόσο σημαντικό βήμα στη makeup ρουτίνα σου και θα μας θυμηθείς!

P.S: Αν το concealer που έχεις, νιώθεις ότι δεν σε καλύπτει (κυριολεκτικά και μεταφορικά!), τσέκαρε το Studio Skin Flawless 24 Hour Concealer της Smashbox.

Δοκιμάσαμε 30 mascaras και αυτές είναι οι 8 καλύτερες που μπορείς να αγοράσεις αυτήν την στιγμή

Smashbox x MissBloom.gr #IamOriginalGreekTeam | To πιο ανατρεπτικό digital activation ξεκινά!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ