Follow us

Jennifer Aniston | Η φωτογραφία της χωρίς hairstyling και τα αποτελέσματα της υγρασίας στα μαλλιά της

Η υγρασία είναι ο χειρότερος εχθρός των μαλλιών για όλες, ακόμα και για τις stars.

Jennifer Aniston Splash News/Ideal Image

Αν πίστευες ότι η υγρασία παιδεύει μόνο τα δικά σου μαλλιά ενώ συνεχίζεις να θαυμάζεις τα πάντα-τέλεια-μαλλιά των celebs όπως φαίνονται στο Instagram και στα περιοδικά, είσαι γελασμένη. Κι αυτό έρχεται να το αποδείξει περίτρανα η Jennifer Aniston, που μόλις πριν λίγες ώρες δημοσίευσε στον λογαριασμό της στο Instagram δύο selfies της με... τη γυμνή αλήθεια.

Style Heroine | Όλες οι φορές που θαυμάσαμε (και) τα λαμπερά μαλλιά της Ευαγγελίας Σμυρνιωτάκη

Και αυτή είναι ότι ακόμα και οι stars, με τις στρατιές των καλύτερων hairstylists στο πλευρό τους, μπορεί κατά καιρούς να ταλαιπωρούνται από τα προβλήματα που προκαλούν τα υψηλά επίπεδα υγρασίας στην ατμόσφαιρα.

Η δημοφιλής ηθοποιός πόζαρε μόνο με μια πετσέτα τυλιγμένη γύρω από το σώμα της και με μαλλιά... αφάνα. Πέρα απ᾽την πλάκα βέβαια, και παρότι τόσο φριζαρισμένα, τα μαλλιά της είχαν ένα όμορφο σπάσιμο κάνοντας πολλούς fans της να την προτιμούν με αυτό το messy hairstyle, όπως φάνηκε και από τα comments στο post.

Πώς να "χτίσεις" τη σωστή skincare ρουτίνα αν είσαι 50+, σύμφωνα με τους ειδικούς

Loading...

Σε κάθε περίπτωση, η λύση για την ηθοποιό είναι τα hair products της δικής της haircare σειράς LolaVie, πράγμα το οποίο δηλώνει έμμεσα τοποθετώντας το σχετικό tag στη λεζάντα της.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ