Follow us

Διαγωνισμός 10 years Missbloom.gr | Κέρδισε το skincare gadget που δεν λείπει από το μπάνιο καμίας celebrity

Το gadget που ξεχωρίζουν οι A-listers -ανάμεσά τους οι Jessica Alba και Chrissy Teigen.

FOREO Courtesy of FOREO

Πριν μερικά χρόνια, τα skincare gadgets ήταν τόσο λιγοστά, που τις περισσότερες φορές ήταν διαθέσιμα μόνο στο γραφείο της δερματολόγου ή της αισθητικού. Πλέον αποτελούν μέρος της ρουτίνας περιποίησης κάθε skincare obsessed. Ένα είναι εκείνο που δεν λείπει από το μπάνιο καμίας star κι αυτό δεν είναι άλλο από τη συσκευή καθαρισμού προσώπου LUNA 3 της σουηδικής εταιρίας Foreo.

Γιατί την αγαπούν τόσο;

Γιατί επανασυστήνει την έννοια του τέλειου καθαρισμού προσώπου, αναδεικνύοντας τη διαδικασία σε ένα εξατομικευμένο ritual ομορφιάς, το οποίο έχει ως αποτέλεσμα τη λαμπερή και αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Πώς το καταφέρνει αυτό;

Με τα πολύ απαλά και ultra-hygienic silicone bristles αλλά και με την πρωτοποριακή τεχνολογία των T-Sonic Pulsations, το LUNA 3 παράγει 8,000 παλμικές δονήσεις ανά λεπτό, βοηθώντας τους πόρους να ανοίξουν, απομακρύνοντας το 99,9% των ρύπων και των υπολειμμάτων makeup, καθώς και τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας, παραδίδοντας πιο βαθύ καθαρισμό.

Διαγωνισμός 10 years Missbloom.gr | Κέρδισε το skincare gadget που δεν λείπει από το μπάνιο καμίας celebrity

Στα μεγάλα plus του LUNA 3 είναι το γεγονός ότι προσφέρει επίσης και μία σειρά από τονωτικά massage treatments, που στοχεύουν στην περιοχή των ματιών, το λαιμό, το περίγραμμα του προσώπου και το στόμα, παραδίδοντας μία πραγματικά επαγγελματική και πολυτελή περιποίηση προσώπου με αίσθηση spa.

Ένα ακόμα αγαπημένο μας χαρακτηριστικό; Το γεγονός ότι είναι κατασκευασμένο από σιλικόνη, που σημαίνει ότι είναι πολύ "απαλό" με την επιδερμίδα -ακόμα και την πιο ευαίσθητη- και "εχθρικό" με τα βακτήρια, με αποτέλεσμα να αποτρέπονται οι μολύνσεις.

Πώς μπορείς να το κάνεις δικό σου;

Μπες στο digital party 10 years Missbloom.gr και παίξε μαζί μας το The throwback game για κερδίσεις το LUNA 3 της Foreo αλλά και πολλά ακόμα πλούσια δώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ