Follow us

Η Δούκισσα Νομικού έκανε το πιο girly χτένισμα ever

Και αποκάλυψε μερικά από τα μυστικά ομορφιάς της για να είναι πάντα λαμπερή και φρέσκια.

Δούκισσα Νομικού Instagram

Η Δούκισσα Νομικού δεν χρειάζεται συστάσεις. Πάντα όμορφη και λαμπερή, ακόμα και όταν είναι άβαφη με πιτζάμες στο σπίτι, κάνει τους πάντες να αναρωτιούνται πώς ακριβώς το καταφέρνει.

Κι ενώ η φυσική της ομορφιά είναι πρoφανώς θέμα γονιδίων, η ίδια έχει δηλώσει πολλές φορές ότι προσέχει πολύ το δέρμα και τα μαλλιά της ώστε να είναι (κυρίως) υγιή.

Το (ιδανικό) μήκος μαλλιών που κάνει τη Cindy Crawford να δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη

Εμάς μάς άρεσε πολύ το girly χτένισμα που έκανε πριν λίγες μέρες στο πλαίσιο της skincare ρουτίνας που ακολουθεί τις Κυριακές και δεν ήταν άλλο από τα twin ponytails. Ένα πολύ κοριτσίστικο χτένισμα με το οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει, μιας και αφήνει σχεδόν πάντα κάτω τα πολύ μακριά, ξανθά μαλλιά της.

Έτσι, το μοντέλο και παρουσιάστρια χώρισε τα πλούσια μαλλιά της στη μέση καi έπιασε την κάθε μεριά σε μια ψηλή αλογοουρά, θυμίζοντάς μας πολύ το χτένισμα που κάναμε μικρές.

Loading...

Επιπλέον, αποκάλυψε τις detox συνήθειές της, που είναι οι εξής: Κάθε πρωί πίνει ένα ποτήρι νερό με δυο φέτες λεμονιού ή πορτοκαλιού και πάγο, ενώ αναφορικά με το σώμα της, δεν παραλείπει το dry brushing (που είναι και αγαπημένη συνήθεια της Gwyneth Paltrow) και την απολέπιση πριν μπει στο μπάνιο για μια μεταξένια επιδερμίδα. Τέλος, δεν ξεχνά να κάνει και sheet μάσκες στο πρόσωπο για λάμψη, φωτεινότητα και αποτοξίνωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ