Follow us

Alyson Le Borges | Η αφοπλιστική, φυσική ομορφιά της εγγονής του Alain Delon

Μπορεί να μην αναγνωρίστηκε ποτέ ως μέλος της οικογένειας, ωστόσο ήταν η μόνη που έμοιαζε τόσο πολύ στον γόη παππού της.

Alyson Le Borges Instagram

Εξωπραγματικά όμορφη, με μια φυσική γοητεία που πηγάζει από μέσα της και ένα βλέμμα που σαγηνεύει. Ο λόγος για την Alyson Le Borges, την εγγονή του αείμνηστου Alain Delon που όμως δεν αναγνωρίστηκε ποτέ σαν μέλος της οικογένειας.

Ούσα νόθα εγγονή του διάσημου ηθοποιού, ο γιος του τελευταίου και πατέρας της 35χρονης σήμερα καλλονής, δεν θέλησε να την αναγνωρίσει λόγω του ότι ήταν καρπός ενός εφήμερου έρωτα με τη χορεύτρια Marie-Hélène Le Borges. Κι όμως, το αξιοπερίεργο είναι ότι είναι η μοναδική απ᾽όλα τα τέκνα της οικογένειας που έχει απίστευτη ομοιότητα με τον γόη παππού της.

Διαπεραστικά, γαλαζοπράσινα μάτια που μαγνητίζουν, ύφος που σου μένει αξέχαστο αλλά και τρομερή οικειότητα με τον φακό, η Alyson Le Borges βαδίζει στα χνάρια του, αφού εκτός από το μόντελινγκ ασχολείται και με την ηθοποιία στο Λος Άντζελες.

Τα μακριά, καστανόξανθα, κυματιστά μαλλιά της κάνουν τέλεια αντίθεση με το χρώμα των ματιών της αναδεικνύοντάς τα ακόμα περισσότερο. Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα φρύδια της πλαισιώνουν το αριστοκρατικό πρόσωπό της δίνοντάς του μια σύγχρονη νότα (μιας και αποτελούν μια από τις πιο επίκαιρες beauty τάσεις του σήμερα) ενώ η αλαβάστρινη, πάλλευκη επιδερμίδα δεν χρειάζεται σχεδόν καθόλου μακιγιάζ για να αναδειχθεί.

Το (ιδανικό) μήκος μαλλιών που κάνει τη Cindy Crawford να δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη

Δες τις παρακάτω φωτογραφίες για να το διαπιστώσεις και μόνη σου:

Φορώντας δημιουργία της Celia Kritharioti:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Δεν έχεις αρκετό χρόνο για το τέλειο μακιγιάζ το πρωί; Τα βασικά βήματα για να είσαι άψογη μέσα σε 10᾽ (το πολύ)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ