Follow us

Πώς να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να τα καταστρέψεις (ναι, γίνεται)

Thank the hair Gods, βρήκαμε ακριβώς όλα όσα πρέπει να κάνεις.

βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία Courtesy of iNOA

Όσο εντυπωσιακό και να δείχνει ένα νέο χρώμα στα μαλλιά, η απόφαση υιοθέτησής του πάντα συνοδεύεται από τύψεις για την υγεία τους. Κι αυτό γιατί κάποιες επιλογές μπορεί να κάνουν τα μαλλιά μας θαμπά, ταλαιπωρημένα και ξηρά.. Κι όμως υπάρχει τρόπος να ανανεώσεις το hair look σου χωρίς να θέσεις σε κίνδυνο την υγεία των μαλλιών σου. Thank the hair Gods, βρήκαμε ακριβώς όλα όσα πρέπει να κάνεις. Spoiler alert: Οι εξειδικευμένοι colorists και η βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία θα γίνουν οι καλύτεροι φίλοι σου.

Πώς να βάψεις τα μαλλιά σου χωρίς να τα καταστρέψεις

1. Εμπιστεύσου έναν έμπειρο hair colorist

Για τη βαφή των μαλλιών σου εμπιστεύσου έναν έμπειρο και αξιόπιστο hair colorist κι όχι τη φίλη φίλης, που άκουσες ότι "το'χει με αυτά". Οι υπηρεσίες του μπορεί να σου κοστίσουν κάτι παραπάνω, ωστόσο η ποιότητα των προϊόντων που θα χρησιμοποιήσει, θα σε ανταμείψουν με το παραπάνω μακροπρόθεσμα. Τις πιο φτηνές υπηρεσίες, πίστεψέ μας, θα τις "πληρώσεις" σίγουρα αργότερα.

2. Επίλεξε μια βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία

Δεν είναι όλες οι βαφές ίδιες, σίγουρα το ξέρεις αυτό. Ξέρεις όμως ποια να επιλέξεις;

Δική μας αγαπημένη επιλογή δεν είναι άλλη από την iNOA, η πρώτη βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, την οποία εμπιστεύονται εδώ και 13 χρόνια hair colorists, beauty editors και celebrities. Δεν είναι τυχαίο. Αυτό που την κάνει να ξεχωρίζει είναι -εκτός από την πλούσια γκάμα 123 αποχρώσεων- τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της. Επίτρεψέ μας να σου εξηγήσουμε...

Με την επαναστατική αυτή βαφή μαλλιών χωρίς αμμωνία, η εμπειρία σου στο κομμωτήριο θα θυμίζει περισσότερο χαλαρωτικό σπα, παρά ραντεβού για βαφή. Κατά την παραμονή σου εκεί θα ξεχάσεις όλα τα δυσάρεστα που συνήθως συνοδεύουν την επαγγελματική αλλαγή χρώματος μαλλιών, όπως οι ανυπόφορες οσμές και η δυσφορία στο τριχωτό. Γιατί; Μα γιατί η iNOA είναι άοσμη και δεν προκαλεί δυσφορία στο τριχωτό κατά τον χρόνο παραμονής της βαφής. Amen.

Πώς να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου χωρίς να τα καταστρέψεις (ναι, γίνεται)

Αυτός δεν είναι όμως ο μόνος λόγος που λατρεύεται τόσο από επαγγελματίες, όσο και από εκατομμύρια γυναίκες στον κόσμο. Η πρωτοποριακή σύνθεση της iNOA, που προέκυψε ύστερα από 15 χρόνια ερευνών, αξιοποιεί τη μοναδική δύναμη του ελαίου για να προσφέρει το πλούσιο χρώμα, που πάντα ονειρευόσουν. Πώς το καταφέρνει αυτό; Χάρη στην αποκλειστική, πατενταρισμένη τεχνολογία ODS (Oil Delivery System) που κατέστησε δυνατή την ανάπτυξη μιας μοναδικής σύνθεσης με περιεκτικότητα 60% σε έλαιο. Η τεχνολογία αυτή ωθεί τις χρωστικές στο εσωτερικό της τρίχας τόσο αποτελεσματικά που δεν χρειάζεται αμμωνία, εξασφαλίζοντας ασύγκριτα λαμπερό, ζωντανό, αξιόπιστο χρώμα -δηλαδή ακριβώς ό,τι θες.

Ας συνοψίσουμε λοιπόν: Με την iNOA θα έχεις εκθαμβωτική λάμψη, χρώμα υψηλής απόδοσης, έως 100% κάλυψη των γκρίζων και ορατή βελτίωση της ποιότητας των μαλλιών. Θυμάσαι που σου λέγαμε πριν να εμπιστευθείς έναν έμπειρο colorist για τη βαφή των μαλλιών σου; Γι' αυτό ακριβώς το λέγαμε.

Κλείσε τώρα το ραντεβού σου σε ένα κομμωτήριο L’Oréal Professionnel Paris για να ζήσεις τη μοναδική εμπειρία iNOA, που μόνο ένας ειδικευμένος επαγγελματίας μπορεί να σου προσφέρει. FYI εκεί μπορείς να υιοθετήσεις ό,τι τάση επιθυμείς (ναι, ακόμα και το french glossing) χωρίς ίχνος αμμωνίας χάρη στην iNOA. Θα ενθουσιαστείς τόσο με το πόσο λαμπερά και υγιή είναι τα μαλλιά σου μετά τη βαφή, που θα κλείνεις ξανά και ξανά ραντεβού.

3. Υιοθέτησε μία low maintenance τάση

Ξέρουμε ότι λατρεύεις τις επισκέψεις σου στο κομμωτήριο αφού νιώθεις ότι κάνεις το καλύτερο δώρο στον εαυτό σου (όλες ανυπομονούμε για αυτό το self-pampering εξάλλου), αλλά οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μπορεί να μην στο επιτρέπουν να το κάνεις τόσο συχνά όσο θα ήθελες. Για αυτό σου έχουμε τη λύση, αφού μπορείς να υιοθετήσεις ένα low maintenance hair trend, όπως το french balayage.

4. Πήγαινε στο κομμωτήριο για συχνά touch-ups

Αν πάλι η αλλαγή που έκανες απαιτεί συχνά touch ups (βλ. έγινες ξανθιά), μην τα καθυστερείς. Κλείνε ραντεβού στο κομμωτήριο κάθε 4-6 εβδομάδες, προκειμένου να αποφύγεις τον κίνδυνο να γεμίσουν τα μαλλιά σου με διαφορετικές αποχρώσεις του ξανθού, που θα καλούν για ολική ανανέωση του χρώματος.

5. Επένδυσε στην περιποίηση των μαλλιών σου μετά το κομμωτήριο

Για να παραμείνουν τα μαλλιά σου υγιή μετά τη βαφή και να διατηρηθεί το χρώμα πλούσιο και λαμπερό, φρόντισέ τα σωστά, εμπλουτίζοντας τη hair care ρουτίνα σου με θρεπτικές μάσκες, θεραπείες και ενυδατικά έλαια. Δεν θα το μετανιώσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ