Follow us

H Billie Eilish έβαψε (ξανά) τα μαλλιά της στο πιο chic χρώμα της σεζόν

Απέδειξε ότι το expensive brunette trend είναι ήδη η απόλυτη τάση στα χρώματα μαλλιών.

billie eilish Splash News / Ideal Image

Λένε ότι οι θεαματικές αλλαγές στα μαλλιά μιας γυναίκας οφείλονται σε εξίσου σημαντικές αλλαγές στη ζωή της, πόσω μάλλον όταν γίνονται συχνά. Εκτός αν είσαι η Billie Eilish, μια γυναίκα που τολμάει να πειραματίζεται ανεξαρτήτως διάθεσης και εποχής.

Είναι το νεαρό της ηλικίας της; Μήπως οι συχνοί πειραματισμοί οφείλονται στον εκρηκτικό, θαραλλέο χαρακτήρα της; Το μόνο σίγουρο είναι ότι, μόλις δύο μήνες μετά την είσοδό της στο club των καστανών, ξαναέβαψε τα μαλλιά της, αυτή τη φορά σε μια κατάμαυρη (jet-black) απόχρωση.

Πρόκειται για το χρώμα της χρονιάς, αφού όλες οι αποχρώσεις του καστανού και του μαύρου φαίνεται να κερδίζουν μεγάλο έδαφος το 2022, κάνοντας ακόμα και πιστές ξανθές να θέλουν να γίνουν μελαχρινές. Η 20χρονη star έχει πιάσει πολύ σωστά το trend της σεζόν, αφού όλα δείχνουν ότι το expensive brunette είναι η απόλυτη τάση στα μαλλιά.

Επιπλέον, η τραγουδίστρια έκοψε τις αφέλειές της αλά... Kristen Stewart, αφού οι κεντρικές αφέλειές της θεωρούνται πλέον micro fringe, ενώ άφησε μερικές πιο μακριές να τις πλαισιώνουν δεξιά και αριστερά. Απ᾽όσο μπορούμε να διακρίνουμε από την εικόνα, αποφάσισε να φρεσκάρει και τα υπόλοιπα μαλλιά της, κάνοντας ένα κοντό bob cut.

Δες το νέο της look:

Loading...

Θυμήσου το γλυκό chocolate brown που είχε κάνει λίγο πριν τις γιορτές:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ