Follow us

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις

Διάβασε

Ακόμα να το βάλεις στο "καλάθι" σου;

υαλουρονικό Istock

Το υαλουρονικό οξύ είναι το πιο hot συστατικό στον κόσμο της ομορφιάς αυτήν την στιγμή με όλα τα brands να λανσάρουν διαρκώς νέα προϊόντα περιποίησης, αλλά και μακιγιάζ, που "εκμεταλλεύονται" τις σπουδαίες ενυδατικές ιδιότητές του. Τελικά ποιο απ' όλα αξίζει να δοκιμάσεις; Εμεις κάναμε μια mini έρευνα, δοκιμάζοντας αρκετά από τα viral προϊόντα με υαλουρονικό οξύ αυτήν την στιγμή και μπορούμε με σιγουριά να σου απαντήσουμε.

Trust us | Βρήκαμε το foundation που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αν έχεις ακμή

Το καλύτερο προϊόν με υαλουρονικό οξύ που δοκιμάσαμε τελευταία

Το βλέπαμε παντού στο Internet τελευταία, το δοκιμάσαμε και τελικά καταλήξαμε: Το Halo Plumping Dew + Hyaluronic Acid της Smashbox είναι όντως ένα προϊόν, που αξίζει να δοκιμάσεις. Το υβριδικό αυτό προϊόν προσφέρει 24ωρη ενυδάτωση και χαρίζει όγκο στην επιδερμίδα, ενώ παράλληλα, καθώς είναι εμπλουτισμένο με primer, θρέφει την επιδερμίδα και προσφέρει ένα λαμπερό αποτέλεσμα με ή χωρίς μακιγιάζ.

Το δοκιμάσαμε | Το viral προϊόν με υαλουρονικό οξύ, που όντως αξίζει να αγοράσεις

Το συστατικό-κλειδί του είναι το υαλουρονικό οξύ, το οποίο, καθώς διαθέτει την εντυπωσιακή ιδιότητα να έλκει έως 1000 φορές το βάρος του σε νερό, προσφέρει ενυδάτωση και "γεμίζει" τις ρυτίδες εκ των έσω. Το ελιξήριο αυτό περιέχει επίσης νιασιναμίδη, ένα σούπερ viral συστατικό, το οποίο ρυθμίζει τη λιπαρότητα και βοηθά με τη μείωση της ακμής και των σημαδιών. Τέλος, περιέχει 740 εξάκις εκατομμύρια μόρια νερού, οπότε, όπως καταλαβαίνεις, είναι το απόλυτο "σφηνάκι ενυδάτωσης" για την επιδερμίδα σου.

Μην ψάχνεις άλλο | Αυτή είναι η καλύτερη mascara για όγκο και μήκος τώρα

Ενυδάτωση + Primer + Highlighter

Το Halo Plumping Dew + Hyaluronic Acid της Smashbox μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο του για ένα φυσικό λαμπερό αποτέλεσμα, κάτω από το μακιγιάζ για μεγαλύτερη διάρκεια και dewy φινίρισμα ή πάνω από το μακιγιάζ σαν illuminator για έξτρα λάμψη. Μπορείς ακόμα να το εφαρμόσεις και στο στέρνο σου για ένα luminous ντεκολτέ.

Loading...


P.S: Αν θέλεις να πετύχεις το clean makeup look, που κάνουν τώρα όλα τα μοντέλα και οι influencers, συνδύασέ το με το Halo Tinted Moisturizer.

Το eyeliner που κάθε newbie στο μακιγιάζ πρέπει να έχει στο νεσεσέρ του

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ