Follow us

Το eyeliner που κάθε newbie στο μακιγιάζ πρέπει να έχει στο νεσεσέρ του

Διάβασε

Είναι τόσο πρακτικό, που ούτε εσύ δεν θα πιστεύεις ότι τελικά μπόρεσες να κάνεις cat eyes.

Eyeliner Istock

Οι γυναίκες που μπορούν να κάνουν cat eyes γρήγορα και χωρίς να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια είναι κάτι σαν είδωλα για όλες μας. Κατέχουν μια υπερδύναμη, με την οποία δυστυχώς λίγες γεννιούνται. Αν ανήκεις στο ποσοστό εκείνο, που όχι απλά δεν μπορεί να πετύχει τα τέλεια γατίσια μάτια, αλλά δεν μπορεί ούτε καν να σχεδιάσει μια απλή γραμμή eyeliner, βρίσκεσαι στο κατάλληλο μέρος. Αγαπητή μου makeup newbie, έχουμε βρει το τέλειο αιλάινερ για εσένα - το αιλάινερ στυλό, που θα σε αναβαθμίσει σε pro.

Το μυστικό για την κάλυψη των μαύρων κύκλων που ελάχιστοι γνωρίζουν

Το καλύτερο αιλάινερ στυλό για αρχάριες στο μακιγιάζ

Αν είσαι newbie στο μακιγιάζ, μη χάσεις το χρόνο -και τα χρήματά- σου στα κοινά eyeliners στο βαζάκι: Με αυτά είναι πολύ πιο δύσκολο να πετύχεις τη γραμμή που θέλεις και μάλιστα χωρίς να λερωθείς παντού -ειδικά αν είσαι νέος στο μακιγιάζ ή αν δεν έχεις καθόλου σταθερό χέρι.

Το eyeliner που κάθε newbie στο μακιγιάζ πρέπει να έχει στο νεσεσέρ του

Αντίθετα, προμηθεύσου ένα αιλάινερ στυλό, όπως το Always On Liquid Liner της Smashbox. Χάρη στον εργονομικό σχεδιασμό του, αυτό το υγρό eyeliner σου χαρίζει απόλυτο έλεγχο και μοναδική ακρίβεια, έτσι ώστε η απόπειρα να σχεδιάσεις τα πρώτα σου cat eyes να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Μεγάλο του plus για εμάς είναι τόσο η έντονη απόδοση χρώματος, όσο και η vegan κι αδιάβροχη σύνθεση του, που θα κάνει το masterpiece σου να παραμένει αναλλοίωτο για έως και 24 ώρες.

Η ενυδατική με χρώμα που μοιάζει με φίλτρο πάνω στο δέρμα

Bonus Tips για makeup newbies

-Φρόντισε ο αγκώνας του χεριού με το οποίο κρατάς το αιλάινερ στυλό να είναι ακουμπισμένος σε μια σταθερή επιφάνεια aka ένα τραπέζι. Αυτό θα βοηθήσει στο να έχουν περισσότερη σταθερότητα οι κινήσεις σου.

-Κοιτώντας ευθεία στον καθρέφτη σχεδίασε το wing.

-Στη συνέχεια σχεδίασε μία γραμμή κοντά στις ρίζες των άνω βλεφαρίδων.

-Ένωσε τη γραμμή αυτή με την άκρη του wing και "γέμισε" με το αιλάινερ στυλό το κενό τρίγωνο που δημιουργήθηκε. Έτοιμη!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ