Follow us

Valentine's Day | Το δώρο που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στον εαυτό σου -γιατί το αξίζεις

Για να νιώθεις ακόμα πιο όμορφη στο ραντεβού ή ακόμα και στη βόλτα με τις φίλες σου.

Steampod

Είτε η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου σε βρίσκει σε σχέση, είτε single, σίγουρα αξίζεις λίγο self care aka να κάνεις λίγο shopping, αποκτώντας όλα εκείνα τα οποία βλέπεις εδώ και μήνες να γίνονται viral στο TikTok και δεν "επιτρέπεις" στον εαυτό σου να αγοράσει. Ε λοιπόν τώρα ήρθε η στιγμή.

Στην κορυφή της wishlist μας δεν είναι άλλο από το Steampod, το μοναδικό σύστημα styling μαλλιών που έχουν λατρέψει εκατομμύρια γυναίκες σε όλο τον κόσμο- κι όχι άδικα. Η L'Oréal Professionnel Paris έκανε ξανά το θαύμα της και φέρνει ξανά την επανάσταση στο styling των μαλλιών με το SteamPod 3.0, που θα σε κάνει να ξεχάσεις ό,τι ήξερες για το hair styling.

Valentine's Day | Το δώρο που πρέπει οπωσδήποτε να κάνεις στον εαυτό σου -γιατί το αξίζεις

Steampod 3.0 vs Κοινές πρέσες μαλλιών

Αυτό που κάνει το Steampod 3.0 πολύ (πάρα πολύ) ανώτερο από τις κοινές πρέσες μαλλιών είναι η καινοτόμα δύναμη του ατμού.

Χάρη σε αυτή τα μαλλιά δεν ταλαιπωρούνται, αφού προκαλείται 91% λιγότερη φθορά της τρίχας*, ενώ δείχνουν εκτυφλωτικά λαμπερά, δύο φορές πιο απαλά** και frizz free. To επαναστατικό αυτό εργαλείο θα σου λύσει τα χέρια όποιον τύπο μαλλιών κι αν έχεις, αφού μαζί του μπορείς να πετύχεις αμέτρητα Valnentine' Day hair looks για κάθε διάθεση, από ίσια glass hair, μέχρι κυματιστά, Hollywood waves και blowout looks και μάλιστα δύο φορές πιο γρήγορα** απ' ό,τι με τα κοινά ισιωτικά.

Steampod

Τα χτενίσματα επιπέδου κομμωτηρίου που μπορείς να πετύχεις θα σε ενθουσιάσουν τόσο, που θα αναρωτιέσαι πώς ζούσες τόσο καιρό χωρίς το Steampod -ειλικρινά, ούτε εμείς ξέρουμε. Τα καλά νέα είναι ότι κάθε χτένισμα έχει εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια, οπότε μπορείς να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο ότι καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού σου τo hair look σου θα παραμείνει αψεγάδιαστο.

5 extra λόγοι που αγαπήσαμε το Steampod 3.0

Steampod

-Έχει καλύτερη και πιο συγκεντρωμένη διάχυση ατμού.

-Έχει πλάκες διπλής τεχνολογίας, ενσωματωμένη αποσπώμενη χτένα κι έξυπνη ρύθμιση θερμοκρασίας.

-Το καλώδιό του περιστρέφεται 360°, προσφέροντας εξαιρετική ευελιξία και διευκολύνοντας τη δημιουργία κυματισμών.

-Το νέο ενσωματωμένο δοχείο νερού το καθιστά πολύ εύχρηστο και ιδανικό ακόμα και για ταξίδια.

-Η απόδοσή του είναι καλύτερη από ποτέ.

Editor's Tip

Για να πετύχεις ένα ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα για την έξοδό σου στις 14 Φεβρουαρίου, χρησιμοποίησε το SteamPod 3.0 σε συνδυασμό με τα μοναδικά προϊόντα περιποίησης SteamPod: την κρέμα λείανσης, το γαλάκτωμα λείανσης και το serum προστασίας.

Steampod

Χάρη στα συστατικά τους που ενεργοποιούνται με τον ατμό εξασφαλίζουν βέλτιστη προστασία της τρίχας, έλεγχο του φριζαρίσματος μέχρι και για 24 ώρες ακόμα και σε συνθήκες υγρασίας, καθώς επίσης και μέγιστη ενδυνάμωση, επανόρθωση και λείανση για μαλλιά απαλά, λαμπερά, με φυσική κίνηση.

Ακόμα το σκέφτεσαι;

info
Για ακόμη περισσότερες πληροφορίες κάνε click στο επίσημο site της L’Oréal Professionnel Paris και, φυσικά, μην παραλείψεις να κάνεις like στην Official Facebook σελίδα.
*εργαστηριακή δοκιμή μετά από 15 εφαρμογές, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι.
**εργαστηριακή δοκιμή, σε σχέση με ένα ισιωτικό εργαλείο χωρίς ατμό και το χτενάκι.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ