Follow us

St. Valentine's Day | To μυστικό για το πιο ερωτεύσιμο makeup look κρύβεται πίσω από ένα μόλις προϊόν μακιγιάζ

6 διαφορετικά makeup looks που μπορείς να κάνεις με το Infiny Dip Liner της Mon Rêve.

makeup iStock

To eye liner είναι ίσως ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μακιγιάζ ανάμεσα στις γυναίκες - μαζί με τη μάσκαρα. Εξ ου και έχουν αναδειχθεί τόσα makeup trends που αφορούν διάφορους τρόπους εφαρμογής του eye liner, έχοντας όλοι τους σαν στόχο να δώσουν έμφαση στο βλέμμα και να τονίσουν το σχήμα των ματιών μας.

Έτσι, από το κλασικό winged liner μέχρι τα πιο πρόσφατα trends του banana ή graphic liner, όλες οι παραπάνω τάσεις αφορούν τεχνικές μακιγιάζ για να τραβήξεις όλη την προσοχή στα μάτια σου με τον πιο δημιουργικό τρόπο.

Τελευταία μάλιστα έχουν παίξει πολύ σημαντικό ρόλο τα χρώματα στο liner: το καφέ και το μαύρο δεν είναι πια μονόδρομος, ενώ bold αποχρώσεις, ακόμα και neon, έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε street style looks και catwalks.

Ιδίως τελευταία πληθαίνουν οι εμφανίσεις διάσημων celebrities που προτιμούν τα χρωματιστά liners όχι μόνο στις επίσημες εξόδους τους αλλά και στην καθημερινότητά τους.

Εάν θες να δοκιμάσεις ένα από τα δημοφιλή πλέον liner trends που κυκλοφορούν κι επιπλέον θες να βάλεις και λίγο παραπάνω χρώμα στη ζωή σου, αρκεί να εφοδιαστείς με ένα μόλις προϊόν μακιγιάζ. O λόγος για το Infiny Dip Liner της Mon Rêve, που μπορείς να το βρεις σε 6 αποχρώσεις: μαύρο (Black Black), λευκό (Lunar White) , πράσινο (Forest Green) , μοβ (Funky Eggplant) , ιριδίζον bronze (Crushed Bronze) και σκούρο μπλε (Midnight Blue).

Ιδανική περίσταση για να το εντάξεις στο μακιγιάζ σου δεν θα μπορούσε να είναι άλλη από τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου. Είτε γιορτάζεις είτε όχι, είτε έχεις κανονίσει έξοδο με φίλες ή με τον αγαπημένο σου, το πιο πιθανό είναι ότι θες να λάμψεις. Τι καλύτερο λοιπόν από το να εντυπωσιάσεις με ένα άκρως δημιουργικό μακιγιάζ;

Δες παρακάτω 6 διαφορετικά looks που μπορείς να αντιγράψεις με σύμμαχό σου το Infiny Dip Liner:

#1. Black Black

Loading...

#2. Midnight Blue

Loading...
Loading...

#3. Funky Eggplant

Loading...

#4. Forest Green

Loading...
Loading...

#5. Crushed Bronze

Loading...

#6. Lunar White

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ