Follow us

Sweet Affaires | Η πιο απολαυστική Valentine's Day συλλογή μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τη σοκολάτα

Πρόλαβέ την πριν γίνει sold out.

KIKO Milano

Η σοκολάτα, ένα γλυκό κατ' εξοχήν συνυφασμένο με τη γιορτή των ερωτευμένων αποτέλεσε την έμπνευση πίσω από τη νέα limited edition συλλογή Sweet Affaires της ΚΙΚΟ Milano και το αποτέλεσμα είναι πραγματικά απολαυστικό.

Οι συσκευασίες που εμπνέονται από δημιουργίες πολυτελών ζαχαροπλαστείων είναι το πρώτο πράγμα που κέντρισε το ενδιαφέρον μας, ενώ στη συνέχεια τα προϊόντα με τις κρεμώδεις συνθέσεις και οι ανάλαφρες πούδρες που θυμίζουν σκόνη κακάο, όλα εμπλουτισμένα με βούτυρο καριτέ, λάδι jojoba και σκόνη κακάο, έκανε το unboxing των νέων προϊόντων Sweet Affaires μια πραγματική απόλαυση.

Valentine's Day Pampering

Sweet Affaires | Η πιο απολαυστική Valentine's Day συλλογή μακιγιάζ είναι εμπνευσμένη από τη σοκολάτα

Ξεκίνησε εφαρμόζοντας την Cocoa Revitalizing Face Mask με το υπέροχο άρωμα σοκολάτας. Στη συνέχεια, χρησιμοποίησε το Cocoa Lip Scrub για να κάνεις απολέπιση και το Cocoa Color Hydrating Lip Balm για να ενισχύσεις την ενυδάτωση των χειλιών σου. Τελείωσε εφαρμόζοντας μία σταγόνα του Melting In Love Scent με νότες από mousse μαύρης σοκολάτας, κρέμας βανίλιας, κεχριμπαριού και μόσχου.

KIKO Milano

Έπειτα, χάρισε στην επιδερμίδα σου μια ζεστή, λάμψη με τα Duo Cocoa Blush και Duo Cocoa Highlighter. Σειρά έχει το μακιγιάζ ματιών, για το οποίο σύμμαχός σου για ένα σαγηνευτικό αποτέλεσμα είναι η Guilty Pleasure Eyeshadow Palette. Ενίσχυσε το χρωματικό αποτέλεσμα με την Delightful Eyeshadow κι έπειτα δημιούργησε ένα smoky look χρησιμοποιώντας το Eyeliner Duo με διπλή μύτη σε μια παρόμοια απόχρωση. Οι τελικές πινελιές δίνονται με την All In One Mascara και λίγο Eyeliner για πιο γατίσιο βλέμμα.

KIKO Milano

Για τα χείλη σου επίλεξε είτε το Sweet Kiss Duo Liquid Lip Color για ματ ή λαμπερό χρώμα μακράς διάρκειας, είτε το Sweet Kiss Lip Stylo σε μία από τις τρεις υπέροχες καραμελέ αποχρώσεις.

P.S: Μοιράσου την αγάπη σου με τις φίλες σου, χαρίζοντάς τους το Must Have Look Kit, το οποίο περιλαμβάνει το Sweet Kiss Duo Liquid Lip Color και τη All in One Mascara & Eyeliner.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ