Follow us

Date Night | 3 makeup looks για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο

Κλασικό, σαγηνευτικό ή ρομαντικό; Εσύ επιλέγεις.

Beauty Istock

Ό,τι και να έχεις κανονίσει για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, από βόλτα στο κέντρο της πόλης, μέχρι ρομαντικό δείπνο ή ποτό σε ατμοσφαιρικό μπαρ, σίγουρα θα θέλεις να δείχνεις έξτρα glamourous. Δεν υπάρχει λόγος να αγοράσεις νέο outfit για να πετύχεις το εντυπωσιακό αποτέλεσμα, που επιθυμείς. Επιστράτευσε το κλασικό και πάντα αγαπημένο μικρό μαύρο ή κόκκινο φόρεμα. δώσε έμφαση στο μακιγιάζ σου και ακολούθησε τις συμβουλές μας για να δείχνεις ακόμα πιο λαμπερή στο ραντεβού σου:

Date night σημαίνει λαμπερή, ηλιοκαμένη επιδερμίδα

Η βάση σε κάθε date night look είναι πάντα ίδια: Αψεγάδιαστη, ηλιοκαμένη και εξαιρετικά λαμπερή επιδερμίδα. Ό,τι χρειάζεσαι για να πετύχεις τον τέλειο καμβά για το μακιγιάζ σου, θα το βρεις στη Special Edition Face Palette της Radiant.

Date Night | 3 makeup looks για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου που θα τον κάνουν να σε ερωτευτεί ακόμα περισσότερο

Ξεκίνησε σετάροντας το foundation με την πούδρα. Στη συνέχεια, εφάρμοσε με το πινέλο σου το bronzer κάτω από τα ζυγωματικά, την άκρη της μύτης, τη γραμμή των μαλλιών και το πηγούνι για να σμιλεύσεις το πρόσωπό σου και να του χαρίσεις ένα all over, sunkissed look.

Έπειτα, εφάρμοσε στρατηγικά το highlighter της παλέτας στα ζυγωματικά, τη ράχη της μύτης και στο κόκαλο των φρυδιών για να χαρίσεις μια ακαταμάχητη λάμψη στο πρόσωπό σου. Απλά φαντάσου πόσο όμορφη θα δείχνεις κάτω από το φεγγαρόφως. Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις το ρουζ στα μήλα σου για να χαρίσεις ένα χρώμα υγεία στο πρόσωπό σου.

Για εσένα που αγαπάς τα κλασικά makeup looks

Loading...

Αν αγαπάς τα διαχρονικά κομψά makeup looks, τότε δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το αγαπημένο σου date outfit με ένα κλασικό winged eyeliner και red lipstick combo. Μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις σε όλο το κινητό βλέφαρο το Luminous Tinted Eyelid Base σε μία από τις τρεις διαθέσιμες αποχρώσεις -ανάλογα με τον τόνο της επιδερμίδας σου- για να καλύψεις τυχόν δυσχρωμίες και να δώσεις διάρκεια στο look σου.

radiant

Δεν θα πρέπει όμως να το παραλείψεις ούτε στα παρακάτω looks, αφού χάρη στο πολυτελές μίγμα 7 φυσικών ελαίων που περιέχει, ενυδατώνει την επιδερμίδα, διευκολύνει την εφαρμογή και το blending των σκιών, ενώ παράλληλα αδιαβροχοποιεί και σταθεροποιεί το μακιγιάζ, έτσι ώστε να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο πως θα μείνει αναλλοίωτο καθ' όλη τη διάρκεια του ραντεβού.

Για εσένα που αγαπάς τις bronzed αποχρώσεις

Loading...

Δεν υπάρχει τίποτα πιο σαγηνευτικό από ένα smoky μακιγιάζ σε bronzed αποχρώσεις. Για να μαγνητίσεις όλα τα βλέμματα πάνω σου (όχι μόνο του ραντεβού σου!) επιστράτευσε την Smokey Collection Total Look Palette της Radiant.

γιορτινό μακιγιάζ

Περιέχει όλα όσα χρειάζεσαι για να πετύχεις το smoky eye look των ονείρων σου, από φυσικές καφέ σκιές, μέχρι ιριδίζουσες χρυσές και bronzed, αλλά και μία μαύρη σκιά, ένα highlighter και δύο ρουζ.

Αν πρόκειται να βγεις ραντεβού για μια απλή βόλτα, επίλεξε τις πιο ματ σκιές της παλέτας και ολοκλήρωσε το look σου με nude χείλη. Αν πάλι βγεις για ποτό ή φαγητό, αξιοποίησε και τις ιριδίζουσες σκιές και ολοκλήρωσε το look σου με κατακόκκινα χείλη.

Για εσένα που αγαπάς τα ρομαντικά looks

Loading...

Μία από τις μεγαλύτερες τάσεις στο μακιγιάζ αυτήν την στιγμή είναι το χρώμα στα μάτια. Αν είσαι ορκισμένη trend setter λοιπόν, προμηθεύσου την παλέτα Bright Collection Total Look της Radiant, η οποία περιλαμβάνει ματ και μεταλλικές σκιές σε ροζ και μωβ αποχρώσεις που δημιουργούν συνδυασμούς για αμέτρητα looks, από τα πιο ρομαντικά ως τα πιο εκκεντρικά.

γιορτινό μακιγιάζ

Φόρεσε λοιπόν το αγαπημένο σου κόκκινο φόρεμα κι ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με έντονο ρουζ -μία ακόμα μεγάλη τάση για φέτος- και nude χείλη. Έτοιμη!

Bonus Tip

radiant

My False Lashes 05 Sinfully Long, Radiant


Αν θέλεις να κάνεις το βλέμμα σου ακόμα πιο σαγηνευτικό και να χαρίσεις μία έξτρα δόση glam στην εμφάνισή σου, ολοκλήρωσε το look σου με ένα ζευγάρι ψεύτικες βλεφαρίδες. Είτε πιο φυσικές, είτε με έντονη καμπύλη, είτε με εντυπωσιακό όγκο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το ραντεβού σου δεν θα μπορεί να πάρει τα μάτια του από πάνω σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ