Follow us

Ξέρουμε τι χτένισμα θα κάνεις ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου

Ένα ιδανικό χτένισμα για μακριά μαλλιά - που βέβαια είναι τέλειο για οποιαδήποτε περίσταση.

hair Splash News / Ideal Image

Με τη 14η Φεβρουαρίου να βρίσκεται πιο κοντά από ποτέ, είναι πιθανό το γιορτινό κλίμα που έχει αρχίσει ήδη να επικρατεί παντού, να σε έχει επηρεάσει είτε είσαι single είτε όχι.

Ακόμα όμως κι αν δεν πιστεύεις σε αυτή τη γιορτή, είναι μια καλή ευκαιρία να περιποιηθείς τον εαυτό σου και να εκμεταλλευτείς όλη αυτή τη festive ατμόσφαιρα που, αν μη τι άλλο, είναι μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητά μας.

Τα καλύτερα δώρα που μπορείς να κάνεις στον αγαπημένο σου του Αγίου Βαλεντίνου (και είναι και σε έκπτωση)

Χαζεύοντας το feed μας, "πέσαμε" πάνω σε ένα χτένισμα που είναι ό, τι πρέπει για τη St. Valentine's Day, και όχι μόνο. Ενδείκνυται για οποιαδήποτε πιο επίσημη περίσταση, ακόμα και για την έξοδο του Σαββατόβραδου ενώ είναι ιδανικό αν έχεις μακριά μαλλιά.

Το χτένισμα για μακριά μαλλιά που θα δείξει τέλειο για του Αγίου Βαλεντίνου

Πιο αναλυτικά, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια ψηλή αλογοουρά και να φτιάξεις μια πλεξούδα. Στη συνέχεια, τυλίγεις την πλεξούδα γύρω από το λαστιχάκι που έχεις χρησιμοποιήσει για να στερεώσεις την αλογοουρά στην κορυφή του κεφαλιού, και αν θες τοποθετείς και μια κορδέλα δένοντάς τη φιόγκο. Εύκολο; Κι όμως, φαίνεται σαν να έχεις μόλις βγει απ' το κομμωτήριο.

Tip: Μην ξεχνάς τη χρήση λακ ή hair spray φιξαρίσματος, που θα χαρίσουν μεγαλύτερο κράτημα στα μαλλιά σου και θα τιθασεύσουν τις φύτρες αλλά και τυχόν φριζάρισμα.

She bangs | Όλες οι celebrities που απoδεικνύουν ότι οι αφέλειες είναι η Νο 1 τάση και το 2022

Για να βοηθηθείς, δες το παρακάτω βίντεο:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ