Follow us

3+1 τάσεις μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες

Plus, τα προϊόντα και μερικά tips που θα σε βοηθήσουν να δημιουργήσεις τα πιο φρέσκα makeup looks.

Miranda Kerr Splash News / Ideal Image

Ο ηλιόλουστος καιρός, η σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας, οι μέρες που γίνονται ολοένα και μεγαλύτερες, όλα μαρτυρούν τον ερχομό της άνοιξης, της πιο χαρούμενης και αισιόδοξης εποχής του χρόνου. Όλα τα παραπάνω, σε συνδυασμό με τις beauty τάσεις που αναδύονται από τις Εβδομάδες Μόδας που λαμβάνουν χώρα αυτές τις μέρες, μάς έχουν βάλει σε άκρως ανοιξιάτικο mood.

Ειδικά όσον αφορά στις τάσεις του μακιγιάζ, οι σχεδιαστές και οι creative directors βάζουν όλη τους την τέχνη για να αναδείξουν τα χαρακτηριστικά του κάθε μοντέλου, αποδεικνύοντας ότι το μακιγιάζ θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εμφάνισή μας αυτή τη σεζόν.

Έτσι, λαμπερή επιδερμίδα που δεν χρειάζεται πολλά πολλά για να "δείξει", monochromatic looks, νέες τεχνικές στον τρόπο που απλώνουμε το ρουζ καθώς και (διακριτική) λάμψη στα μάτια, είναι μερικές από τις προτάσεις τους που μάς κάνουν να ανυπομονούμε να τις δοκιμάσουμε για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες μας - και όχι μόνο.

Δες παρακάτω περισσότερες λεπτομέρειες για το κάθε trend καθώς και μερικά tips και προϊόντα για να τα δημιουργήσεις:

#1. Glowy skin

Εάν κάτι χαρακτήριζε απόλυτα το μακιγιάζ των μοντέλων στα περισσότερα shows ήταν η dewy επιδερμίδα. Το δέρμα έλαμπε στα σημεία-κλειδιά με τη βοήθεια προϊόντων (κυρίως highlighter) που του χάριζαν μια μοναδική λάμψη σε ζυγωματικά, βλέφαρα και πηγούνι ενώ και το υπόλοιπο μακιγιάζ ήταν πολύ φρέσκο και νεανικό.

The look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις κι εσύ:

Αρκέσου στην πλήρη ενυδάτωση του δέρματος καθώς και σε ένα foundation και ένα ρουζ, καθώς δεν χρειάζεται να παραφορτώσεις το πρόσωπό σου. Προτείνουμε να δοκιμάσεις το Youth Recapture της σειράς Intensive Care Oils από Seventeen, ένα έλαιο προσώπου που χαρίζει ενυδάτωση, τονώνει την επιδερμίδα και ηρεμεί τις κοκκινίλες. Είναι ιδανικό αν έχεις ξηρή ή ευαίσθητη επιδερμίδα, αφού ο μοναδικός συνδυασμός από έλαια που περιέχει ενυδατώνει και θρέφει σε βάθος το δέρμα.

3+1 τάσεις μακιγιάζ που θα σε κάνουν να ανυπομονείς για τις πρώτες ανοιξιάτικες βόλτες

Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη λάμψη και ενυδάτωση, ανάμειξε μερικές σταγόνες από το Youth Recapture με το foundation, ώστε να απορροφηθεί ακόμα καλύτερα από το δέρμα σου και να έχεις ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Note: Καμία επιδερμίδα δεν μπορεί να δείξει λαμπερή, αν δεν έχει προηγηθεί ένας βαθύς καθαρισμός με τα κατάλληλα προϊόντα. Επομένως, πριν ξεκινήσεις την ενυδάτωση και το μακιγιάζ, καθάρισε καλά το πρόσωπό σου με ένα cotton pad εμποτισμένο με micaller water. Δοκίμασε το One Step Micellar Water της Seventeen που με ένα μόνο πέρασμα καθαρίζει αποτελεσματικά το μακιγιάζ από πρόσωπο, μάτια και χείλη χάρη στα ενεργά μικύλλια που παγιδεύουν τους ρύπους.

seventeen

#2. Monochromatic looks

Ένα μόνο χρώμα εφαρμόζεται τόσο στα βλέφαρα, όσο και στα ζυγωματικά και τα χείλη. Εξ ου και πολλές εταιρείες καλλυντικών έχουν λανσάρει πολυχρηστικά προϊόντα κατάλληλα για όλα τα σημεία του προσώπου (λειτουργούν δηλαδή τόσο σαν ρουζ όσο και σαν σκιές, highlighter ακόμα και χρώμα για τα χείλη).

The look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις κι εσύ:

Αγαπημένη μας παλέτα είναι η Natural Total Look Palette της Seventeen, που συνδυάζει μοναδικά γήινα χρώματα σε 6 σκιές και 2 ρουζ. Χρησιμοποίησέ τη για να δημιουργήσεις μοναδικές μονοχρωμίες στο μακιγιάζ, που θα σε συνοδεύουν όχι μόνο στις πρωινές βόλτες αλλά και στις βραδινές εξόδους σου.

seventeen

Επίσης, για ένα 100% μονοχρωματικό look, μπορείς να ταιριάξεις το χρώμα του μανικιούρ σου με το μακιγιάζ σου. Αγαπημένο μας βερνίκι είναι το Studio Rapid Dry Lasting Color της Seventeen που κυκλοφορεί σε άπειρες αποχρώσεις για να επιλέξεις την αγαπημένη σου. Στα plus ότι το ειδικά σχεδιασμένο πινέλο θα σε διευκολύνει πολύ στην εφαρμογή του χρώματος στα νύχια, για ένα ομοιόμορφο και άψογο αποτέλεσμα που θα μοιάζει σαν να βγήκες μόλις από το nail salon. Παράλληλα, δεν θα έχεις να ανησυχείς για το πότε θα στεγνώσουν τα νύχια σου, αφού χάρη στην επαναστατική φόρμουλά του στεγνώνει πριν καν το καταλάβεις.

seventewen

#3. Eye Blush

Tο 2022 πρόκειται να γίνει μεγάλο trend το ρουζ σε όλο σχεδόν το πρόσωπο, αφού ένα ενιαίο, ροζ χρώμα σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά χαρίζει ένα πολύ φρέσκο, flirty και νεανικό αποτέλεσμα σε αυτό.

The look:

Loading...

Πώς να το πετύχεις κι εσύ:

Η Earthy Total Look Palette της Seventeen περιέχει 6 σκιές και 2 ρουζ σε κερασί και δαμασκηνί αποχρώσεις, ακριβώς τα χρώματα που θα σε βοηθήσουν να τονίσεις τα ζυγωματικά σου σύμφωνα με το eye blush trend που βλέπουμε συνέχεια στα runway shows αλλά και το TikTok. Εναλλακτικά, μια ιδέα που μας αρέσει πολύ είναι να εφαρμόσεις το κραγιόν σου τόσο στα χείλη όσο και τα ζυγωματικά. Με αυτόν τον τρόπο πετυχαίνεις δύο πράγματα: Αφενός, το κραγιόν και η κρεμώδης υφή του αφήνει μια διακριτική λάμψη στα μήλα ενυδατώνοντάς τα, αφετέρου έχεις το ίδιο χρώμα σε ζυγωματικά και χείλη, έχοντας δημιουργήσει και το monochromatic look που, όπως προείπαμε, είναι μεγάλο trend. Δύο σε ένα λοιπόν!

Επίλεξε όποια απόχρωση από το Matte Lasting Lipstick SPF15 της Seventeen σου αρέσει και δοκίμασέ το σε χείλη και μήλα για ένα αποτέλεσμα που θα σε εντυπωσιάσει. Το συγκεκριμένο κραγιόν μάλιστα μάς αρέσει γιατί χαρίζει σταθερό αποτέλεσμα, πλούσιο χρώμα και ενυδάτωση αλλά και προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

seventeen
seventeen

#4. Shimmery eyes

Λίγη παραπάνω λάμψη στα μάτια δεν έβλαψε ποτέ καμία, και ιδίως μετά την ανάδειξη των crystal eyes ως ένα από τα επικρατέστερα makeup looks, ανεξαρτήτως εποχής, το glitter στα μάτια φοριέται πλέον παντού.

The look:

Loading...

Πώς θα το πετύχεις:

Η Glam Total Look Palette της Seventeen θα σου χαρίσει όλη τη λάμψη που χρειάζεσαι, με shimmery σκιές σε κεραμιδί, σαμπανί και γλυκό καφέ τόνο.

Φυσικά, μην ξεχάσεις το πιο απαραίτητο προϊόν μακιγιάζ όλων: τη μάσκαρα. Δύο στρώσεις από την αγαπημένη μας Fiber - Extense Mascara της Seventeen και οι βλεφαρίδες σου θα είναι πραγματικά σαν ψεύτικες. Το ειδικά σχεδιασμένο βουρτσάκι σε συνδυασμό με τη μοναδική φόρμουλά της δίνουν στις βλεφαρίδες εντυπωσιακό μήκος, διαχωρισμό, καμπύλη και έντονο μαύρο χρώμα.

seventeen
mascara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ