Follow us

Δημήτρης Γιαννέτος | Οι πασίγνωστες stars του εξωτερικού που έχει χτενίσει ο Έλληνας celebrity hairstylist

Η πιο πρόσφατη συνεργασία του με τη JLo και τα always-in-fashion χτενίσματά του στις διάσημες πελάτισσές του.

Δημήτρης Γιαννέτος Instagram

Chris Appleton, Kim Kimble, Jen Atkin είναι μερικοί μόνο από τους διάσημους celebrities σε όλο τον κόσμο, το πελατολόγιο των οποίων περιλαμβάνει πασίγνωστες stars όπως JLo, Beyoncé, Zendaya κ.ά. Ανάμεσά τους στέκεται άνετα και ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος, κατά κόσμον @dimitrishair, ο Έλληνας hairstylist που ξεκίνησε απο τη Θεσσαλονίκη με στόχο να κατακτήσει το Hollywood. Και μάντεψε, τα κατάφερε.

Το πηγαίο ταλέντο αλλά και το πάθος που τον διακρίνει τον οδήγησε σε πολύ σπουδαίες συνεργασίες, με stars του Hollywood -και όχι μόνο- να εμπιστεύονται αποκλειστικά εκείνον για την περιποίηση των μαλλιών τους. Ενδεικτικά, οι Μαρία Μενούνος, Britney Spears, Camila Cabello, Cindy Crawford, Nicole Scherzinger, Alessandra Ambrosio, Meghan Trainor είναι μερικά μόνο από τα τρανά ονόματα με τα οποία συνεργάζεται σε σταθερή βάση, τόσο για επαγγελματικούς λόγους όσο και σε προσωπικό επίπεδο, για τα καθημερινά τους χτενίσματα.

Το (ιδανικό) μήκος μαλλιών που κάνει τη Cindy Crawford να δείχνει τουλάχιστον 20 χρόνια νεότερη

Στην παραπάνω λίστα μπορείς να προσθέσεις και το όνομα της Jennifer Lopez, αφού πρόκειται για την πιο πρόσφατη (διάσημη) συνεργασία του Γιαννέτου. Όπως είδαμε στο προφίλ του, ανέλαβε την επιμέλεια του χτενίσματος της Λατίνας σταρ στο πλαίσιο γυρισμάτων ενός βίντεο, δημιουργώντας ένα ανάλαφρο blow-dry, και φυσικά τα σχόλια και τα "μπράβο" έπεσαν βροχή.

Loading...

H Maria Menounos έκανε ένα από τα πιο σέξι χτενίσματα

Με αφορμή λοιπόν τη νέα του αυτή "πελάτισσα", συγκεντρώσαμε όλες τις διάσημες γυναίκες αλλά και αγαπημένα hair looks που έχει δημιουργήσει κατά καιρούς στα μαλλιά τους για τις ανάγκες φωτογραφίσεων, video clip, εξωφύλλων και μεγάλων βραβείων:

Cindy Crawford

Loading...

Camila Cabello

Loading...

Maria Menounos

Loading...
Loading...
Loading...

Megan Fox

Loading...

Alessandra Ambrosio

Loading...
Loading...

Britney Spears

Loading...

Olivia Culpo

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ