Follow us

Πώς να αντιγράψεις το no makeup look της Ariana Grande

H pop star δημοσίευσε μια φωτογραφία της χωρίς μακιγιάζ και "έριξε" το Internet.

Ariana Grande Splash News/Ideal Image

XXL αλογοουρά, μακριές βλεφαρίδες με μαύρο winged liner και nude pink lips είναι τα στοιχεία που θα δεις στο beauty look της Ariana Grande. Μάλιστα, η τραγουδίστρια σπάνια παρεκκλίνει από τα παραπάνω, με αποτέλεσμα να θεωρούνται πλέον signature χαρακτηριστικά του μακιγιάζ της.

To makeup hack που θα σε βοηθήσει να βρεις την ιδανική απόχρωση nude κραγιόν για το δέρμα σου

Αυτή τη φορά όμως η pop star εμφανίστηκε με ένα, σχεδόν ολοκληρωτικά, no makeup look. Η φωτογραφία που ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της την έδειχνε με ένα nude look, που δεν περιελάμβανε τις extra long lashes της ούτε το χαρακτηριστικό ροζ gloss της στα χείλη. Βέβαια, το sleek ψηλό ponytail της ήταν εκεί, αναδεικνύοντας το καθαρό πρόσωπό της στο φουλ.

Loading...

Πώς μπορείς να αντιγράψεις κι εσύ αυτό το no makeup look, που μάλιστα είναι μεγάλη τάση τα τελευταία χρόνια; Ιδίως στις πασαρέλες, οι σχεδιαστές την ανέδειξαν ως μια από τις επικρατέστερες, με τα μοντέλα να περπατούν στα catwalks με "γυμνή" επιδερμίδα και χωρίς ίχνος μακιγιάζ.

Loading...
Loading...

Τα σωστά βήματα για ένα no makeup look

Για αρχή, φρόντισε να ενυδατώσεις σε βάθος το πρόσωπό σου, αφού πρώτα το καθαρίσεις καλά με το cleanser της επιλογής σου. Η καθαρή, όσο γίνεται πιο λεία και ομοιόμορφη επιδερμίδα είναι το παν για να δείξει φρέσκια και υγιής, ακόμα και χωρίς μακιγιάζ.

Στη συνέχεια, ένα αντηλιακό με χρώμα ή ένα λεπτόρρευστο foundation αρκεί για τη βάση σου, ενώ αν δεν θες χρώμα στο δέρμα, ένα ενυδατικό primer αρκεί. Ιδανικό γι' αυτή τη δουλειά είναι το Halo Plumping Dew + Hyaluronic Acid της Smashbox, ένα ενυδατικό προϊόν με υαλουρονικό οξύ, νιασιναμίδη και 740 εξάκις εκατομμύρια μόρια νερού ελιξίριο, εμπλουτισμένο με primer, που θρέφει την επιδερμίδα και προσφέρει ένα φωτεινό λαμπερό αποτέλεσμα με ή χωρίς μακιγιάζ.

Αν πάλι έχεις λιπαρή επιδερμίδα με διεσταλμένους, ορατούς πόρους, ένα blurring primer είναι ό, τι πρέπει για να τους καμουφλάρεις αλλά και να ρυθμίσεις η γυαλάδα που αναπόφευκτα θα βγει στην πορεία της ημέρας. Στη Smashbox θα βρεις μια σειρά από διαφορετικά primers, καθένα εκ των οποίων στοχεύει σε διαφορετική ανάγκη του δέρματος, όπως μείωση γυαλάδας, ενυδάτωση, λάμψη, blurring των πόρων κλπ. Αγαπημένα μας είναι τα Photo Finish Foundation Primer για μεγαλύτερη διάρκεια στο μακιγιάζ και το Photo Finish Pore Minimizing Primer μειώνει την εμφάνιση των πόρων και ελέγχει τη λιπαρότητα έως και για 8 ώρες.

Τέλος, ένα διακριτικό ρουζ θα χαρίσει την απαραίτητη δόση υγείας στα μήλα σου, ενώ φυσικά μπορείς να το παραλείψεις αν πραγματικά δεν θες κανένα προϊόν μακιγιάζ στο πρόσωπό σου. Τέλος, ενυδάτωσε τα χείλη σου με ένα διάφανο balm και δώσε λάμψη με ένα gloss.

Το signature blow out της JLo αναδείχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών για το '22

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ