Follow us

Το signature blow out της JLo αναδείχθηκε σε μια από τις μεγαλύτερες τάσεις μαλλιών για το '22

Το διάσημο blow out χτένισμα της δεκαετίας του '90 ανήκει στις τοπ τάσεις μαλλιών για τη φετινή σεζόν, όπως το είδαμε και στα catwalks της NYFW.

Jennifer Lopez Splash News / Ideal Image

Είτε είσαι fan της Jennifer Lopez είτε όχι, το μόνο σίγουρο είναι ότι έχεις προσέξει τα πλούσια, πάντα περιποιημένα μαλλιά της. Έχοντας βέβαια στο πλευρό της τον ταλαντούχο Chris Appleton, το αποτέλεσμα δεν γινόταν να μην είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό (και απόλυτα πετυχημένο).

Ένα από τα signature χτενίσματα που ο τελευταίος αγαπά να δημιουργεί στη δημοφιλή Λατίνα σταρ είναι το 90s blow out. Πρόκειται ουσιαστικά για μια διαδικασία με την οποία αποκτάς ένα αφράτο, γεμάτο όγκο χτένισμα αμέσως μετά το λούσιμο - αντίστοιχο του φορμαρίσματος που γίνεται στα κομμωτήρια μετά το κούρεμα. Τα μαλλιά μπορεί να είναι είτε ίσια είτε σπαστά είτε με χαλαρές μπούκλες, όμως το μυστικό της τεχνικής αυτής έγκειται στο ότι χρησιμοποιείται απλά το πιστολάκι, μια βούρτσα ή ρόλει για να επιτευχθεί η κίνηση και η συγκεκριμένη φόρμα που θες να δώσεις στα μαλλιά σου, κι όχι κάποιο άλλο εργαλείο styling, όπως η πρέσα ή το ψαλίδι.

11 χτενίσματα με έμπνευση από τα 90s που είναι super cool και το 2021

Το αποτέλεσμα είναι αυτό:

Loading...
Loading...

Και όπως είδαμε και στα πρόσφατα shows από την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης, το εμπνευσμένο αυτό χτένισμα από τα supermodels των 90s (βλ. Cindy Crawford) αναδείχθηκε σε μια από τις τοπ 3 τάσεις μαλλιών για το '22.

Εδώ θα δεις πώς ακριβώς θα το πετύχεις, ενώ παρακάτω σού έχουμε μερικά μικρά tips που θα σε κάνουν ακόμα πιο σταθερό το χτένισμά σου:

#1. Σε νωπά μαλλιά, και πριν ξεκινήσεις το στέγνωμα με το πιστολάκι, εφάρμοσε ένα θερμοπροστατευτικό προϊόν και έναν αφρό για όγκο, χτενίζοντάς τα καλά.

#2. Η στρογγυλή βούρτσα θα σε βοηθήσει να αποκτήσεις τους κυματισμούς που θες, φρόντισε όμως να τη στριφογυρνάς καθώς στεγνώνεις τα μαλλιά με το σεσουάρ.

#3. Όταν στεγνώνεις την κάθε τούφα με τον τρόπο που είπαμε παραπάνω, στερέωνέ τη στο κεφάλι με τσιμπιδάκια, σε ένα σχήμα "σαλιγκαριού" ώστε να μην χάσουν το σχήμα τους μέχρι να ολοκληρώσεις το χτένισμα. Ψέκασε με λακ για ακόμα καλύτερο κράτημα.

#4. Όταν τελειώσεις, αφαιρείς τα τσιμπιδάκια, κάνεις ελαφρύ μασάζ στις ρίζες και τινάζεις καλά τα μαλλιά - αν χρειαστεί, χτένισέ τα απαλά και ψέκασέ τα με λακ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ