Follow us

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το γλυκό άρωμα που φοράει από τα 12 της

"Το λατρεύω και δεν σκοπεύω να το αλλάξω ποτέ".

Πηνελόπη Αναστασοπούλου Instagram

Υπάρχουν οι γυναίκες που αγαπούν να έχουν μια μεγάλη αρωματική γκαρνταρόμπα και να επιλέγουν καθημερινά ένα διαφορετικό άρωμα ανάλογα με την εποχή και τη διάθεσή τους και μετά υπάρχουν εκείνες που έχουν ένα signature άρωμα, το οποίο δεν αλλάζουν με τίποτα. Στη δεύτερη κατηγορία φαίνεται πως ανήκει η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η οποία φορά το ίδιο άρωμα εδώ και 32 χρόνια.

Δέσποινα Βανδή | Αυτό είναι το δροσερό άρωμα που φορά εδώ και χρόνια

Το αγαπημένο άρωμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου

Αυτό το άρωμα δεν είναι άλλο από το iconic Angel του οίκου Mugler. "Το φοράω από 12 ετών. Το λατρεύω και δεν σκοπεύω να το αλλάξω ποτέ", είχε αποκαλύψει σε παλαιότερή της συνέντευξη.

Πηνελόπη Αναστασοπούλου | Το γλυκό άρωμα που φοράει από τα 12 της

Πρόκειται για ένα πολύ γλυκό και ταυτόχρονα σαγηνευτικό άρωμα με νότες από περγαμόντο, πραλίνα, πατσουλί και βανίλια, οι οποίες είναι σε υπερβολική δοσολογία αλλά ταυτόχρονα σε απόλυτη ισορροπία.

Loading...

Μπορεί να είχε πει πως δεν το αλλάζει με τίποτα, ωστόσο πρόσφατα μάς έδειξε ένα ακόμα αγαπημένο της άρωμα μέσω Instagram. Ο λόγος για το Black Opium του οίκου YSL Beauty με νότες από μαύρο καφέ, λευκά άνθη, αχλάδι, μανταρίνι, πατσουλί, γιασεμί και βανίλια.

Κάτια Ζυγούλη | Το αγαπημένο της άρωμα είναι κομψό και ταυτόχρονα εξαιρετικά αισθησιακό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ