Follow us

SAG Awards 2022 | Τα ανοιξιάτικα beauty trends που υιοθέτησαν οι A-listers του Hollywood

Eye-blush, λευκή σκιά, feathery brows ήταν μερικά μόνο από τα makeup trends που κυριάρχησαν στο κόκκινο χαλί.

selena gomez Instagram

Πόσο μας αρέσουν οι απονομές βραβείων... Όχι μόνο γιατί αποτελούν μια ευχάριστη νότα μέσα στην όχι τόσο φωτεινή περίοδο που διανύει η ανθρωπότητα τη δεδομένη στιγμή, αλλά και γιατί μάς δίνουν τροφή για έμπνευση και δημιουργία σε όλα τα επίπεδα.

Μια τέτοια αφορμή αποτέλεσε και η 28η τελετή απονομής των βραβείων SAG που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 27 Φεβρουαρίου στη Σάντα Μόνικα της Καλιφόρνια. Μερικοί από τους πιο λαμπερούς αστέρες του Hollywood περπάτησαν στο κόκκινο χαλί ενώ εμείς δεν γινόταν να μην προσέξουμε τα χτενίσματα και τα makeup looks των κυριών που πόζαραν απαστράπτουσες στον φακό. Όπως ήταν φυσικό, είχαν υιοθετήσει τα κυρίαρχα beauty trends της σεζόν.

It's officially awards' season λοιπόν και τα beauty looks που ξεχωρίσαμε είναι τα παρακάτω:

Jessica Chastein

Χαλαρές μπούκλες, γκρι smokey eyes με shimmery silver σκιά στο εσωτερικό του βλεφάρου και nude-peachy κραγιόν στα χείλη συνέθεταν την άψογη εικόνα της "bling queen" που κέρδισε το βραβείο Καλύτερης Ηθοποιού.

Loading...
Loading...

Selena Gomez

Natural και απλό θα χαρακτηρίζαμε το μακιγιάζ της Selena Gomez που συμπλήρωνε τέλεια το polished top-knot της. Η ένταση δόθηκε στο βλέμμα, το οποίο πλαισίωναν τα - ελαφρώς - feathery φρύδια της, ενώ οι πλούσιες και γεμάτες όγκο βλεφαρίδες της έκαναν ακόμα πιο εκφραστικά τα μάτια της.

Loading...
Loading...

HoYeon Jung

Το νεαρό μοντέλο και ανερχόμενη ηθοποιός, που μάλιστα βραβεύτηκε για την εξαιρετική ερμηνεία της στην επιτυχημένη σειρά του Netflix, Squid Game, ήταν πανέμορφη μέσα στην απλότητά της. To no makeup look της ταίριαξε υπέροχα με τη Louis Vuitton, μάξι, sequined τουαλέτα της ενώ ανέδειξε τα όμορφα χαρακτηριστικά της και τη μεταξένια, λαμπερή επιδερμίδα της. Όσο για τα μαλλιά της, εμφανίστηκε με μια πολύ μακριά πλεξούδα αλά Lara Croft που έκανε αντίθεση με το όλο look ενώ μια κορδέλα Louis Vuitton, ασορτί με την τουαλέτα της, ήταν δεμένη στην άκρη των μαλλιών της.

Loading...
Loading...
Loading...

Elle Fanning

Eye liner, μάσκαρα, ροζ ρουζ και σομόν χείλη για τη νεαρή ηθοποιό, που ολοκλήρωσε το beauty look της με messy, wavy και (πολύ) σέξι μαλλιά.

SAG Awards 2022 | Τα ανοιξιάτικα beauty trends που υιοθέτησαν οι A-listers του Hollywood
fann
fann

Loading...

Lady Gaga

Το eye makeup look της Lady Gaga ήταν ο ορισμός του φαντασμαγορικού: μια παχιά γραμμή μαύρου liner κάλυπτε ένα αρκετά μεγάλο στρώμα λευκής σκιάς σε bronzed βάση. Και φυσικά, οι xxl βλεφαρίδες της έκλεψαν την παράσταση.

Loading...

Helen Mirren

Αυτό που λατρεύουμε στην Helen Mirren είναι πόσο άνετη δείχνει να είναι με την εικόνα της. Ανήκει στις γυναίκες που "αγκαλιάζουν" τα χαρακτηριστικά τους όπως είναι και τα αναδεικνύουν στο έπακρο. Έτσι έγινε και με τα , signature πλέον, γκρίζα μαλλιά της τα οποία όχι μόνο δεν καλύπτει αλλά μάλιστα ενισχύει με λαμπερές, γκρίζες βαφές. Στην χτεσινή απονομή τα είχε μαζέψει σε μια χαμηλή αλογοουρά στολίζοντάς τη με μια oversized στέκα στο χρώμα της τσιχλόφουσκας, αναδεικνύοντας έτσι το λαμπερό της δέρμα.

Loading...

Alexandra Daddariο

Eye Blush trend και old Hollywood waves ήταν τα χαρακτηριστικά του beauty look της ηθοποιού, η λάμψη της οποίας οφειλόταν (κυρίως) στη σωστή προετοιμασία και βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας της.

Loading...
Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ