Follow us

Η Britney Spears εξομολογείται την εμπειρία που είχε κάνοντας Botox

Η τραγουδίστρια τολμά να μιλήσει δημόσια για ένα από τα μεγαλύτερα ταμπού που υπάρχουν παγκοσμίως και αναρωτιέται αν θα ξανακάνει botox στο μέλλον.

Britney Spears Splash News/Ideal Image

Η Britney Spears είναι μία από τις (πολλές) celebrities που ανοίχτηκε σχετικά με την εμπειρία της με το Botox και τις αισθητικές επεμβάσεις γενικότερα.

Πιο αναλυτικά, η 40χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στο Instagram της, στο οποίο παρέθεσε όλες τις σκέψεις της σχετικά με το αν τελικά θα (ξανα)κάνει botox στο πρόσωπό της αλλά και πώς της φάνηκε η εμπειρία που είχε στο παρελθόν σχετικά με τη συγκεκριμένη αισθητική επέμβαση.

"Πραγματικά, σκέφτομαι αν πρέπει να κάνω botox. Νομίζω ότι εμφανίζω λεπτές γραμμές στο μέτωπό μου αλλά την τελευταία φορά που το δοκίμασα, το φρύδι μου ήταν σηκωμένο όπως στο αστείο κορίτσι στη ταινία 'Just Go With It.' Για τρεις εβδομάδες δεν έπεφτε με τίποτα, έμενε εκεί πάνω. Ακούγεται αστείο αλλά στην πραγματικότητα δεν ήταν καθόλου", δήλωσε η pop star υπονοώντας ότι η όλη φάση τής φάνηκε πολύ τρομακτική. Όσο μιλούσε δε, έκανε αστείες γκριμάτσες στο βίντεο με στόχο να δώσει έμφαση στα λεγόμενά της και να προκαλέσει γέλιο.

Φεστιβάλ Καννών 2021 | Οι beauty εμφανίσεις που κατέρριψαν τα στερεότυπα περί "τέλειας ομορφιάς" και "αιώνιας νεότητας"

Δες το βίντεο:

Loading...

Αν και δεν κατέληξε στο πώς θα προχωρήσει, δεν γίνεται να μην αναγνωρίσουμε το γεγονός ότι μίλησε με θάρρος στα social media (και στους σχεδόν 40 εκ. followers της) σχετικά με ένα θέμα που πολλές ακόμα φοβούνται να αγγίξουν. Και όχι μόνο αυτό, αλλά παραδέχτηκε ότι στο παρελθόν έχει κάνει botox, διακωμωδώντας παράλληλα την κατάσταση με την αίσθηση του χιούμορ που τη διακρίνει.

Ageism και Botox | Ο τρόπος που αντιμετωπίζονται τα θέματα αυτά στο "And Just Like That"

Πάντως, είναι αλήθεια ότι η μία μετά την άλλη οι stars εκμυστηρεύονται στο ευρύ κοινό ότι έχουν καταφύγει τουλάχιστον μία φορά στο νυστέρι του πλαστικού χειρουργού τους, προσπαθώντας με αυτόν τον τρόπο να βάλουν ένα τέλος στο ταμπού που επικρατεί παγκοσμίως σχετικά με τις αισθητικές επεμβάσεις. Και είναι μεγάλο ταμπού αν σκεφτείς ότι, για πολλά χρόνια οι stars του Hollywood "κρύβονταν", αποφεύγοντας πάση θυσία να παραδεχτούν ότι έχουν αλλάξει το οτιδήποτε στο πρόσωπο ή στο σώμα τους, ενισχύοντας έτσι τα ψεύτικα και μη ρεαλιστικά πρότυπα που έχουν διαμορφωθεί στην κοινωνία μας τα τελευταία χρόνια.

Ας ελπίσουμε να υπάρξει μελλοντικά ακόμα μεγαλύτερη αποδοχή του γεγονότος ότι πολλοί άνθρωποι θέλουν να αλλάζουν πράγματα στο σώμα τους (και αυτό είναι ok) και ακόμα περισσότερο, να περάσουμε σε μια φάση που ο εαυτός μας θα μάς είναι αποδεκτός όπως ακριβώς είναι.

Η Άννα Βίσση αποκαλύπτει | "Είμαι 64 χρόνων. Δεν είναι πως δεν έχω κάνει botox, φυσικά και κάνω χρόνια τώρα"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ