Follow us

Τα κορυφαία χρώματα μαλλιών της άνοιξης σύμφωνα με το Pinterest

Το απαραίτητο refresh για τη νέα σεζόν.

χρώματα μαλλιών 2022 Pixel Formula

Μην αφήνεις τις χαμηλές θερμοκρασίες να σε μπερδεύουν: Η επίσημη έναρξη της άνοιξης είναι λίγες μόνο μέρες μακριά. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να μπεις στο πνεύμα της πιο όμορφης εποχής του χρόνου από το να ανανεώσεις το χρώμα των μαλλιών σου. Εμείς ψάξαμε στο Pinterest -πού αλλού;- για τις κορυφαίες τάσεις στα ανοιξιάτικα χρώματα μαλλιών 2022 και σου τα παρουσιάζουμε παρακάτω για να ξέρεις ακριβώς τι να ζητήσεις από τον κομμωτή σου. Spoiler alert: Τα νέα hair trends δεν απογοήτευσαν καθόλου.

Το super κολακευτικό κούρεμα που κάνουν τώρα όλες οι Ελληνίδες influencers

Οι μεγαλύτερες τάσεις στα ανοιξιάτικα χρώματα μαλλιών 2022

Bright Copper Hair

Loading...

Με celebrities, όπως η Kendall Jenner και η Zendaya, να υιοθετούν το copper hair trend, δεν μας προκαλεί εντύπωση που οι αναζητήσεις για "Bright Copper Hair" έχουν αυξηθεί κατά 608.3% στη δημοφιλή πλατφόρμα.

Expensive Brunette

Loading...

Πρόκειται για ένα καστανό χρώμα, που αντί να δείχνει φλατ, καταφέρνει να είναι εξαιρετικά ενδιαφέρον χάρη στο συνδυασμό πολλών διαφορετικών αποχρώσεων. Μεγάλη προσοχή δίνεται στην καλή υγεία και τη λάμψη των μαλλιών, που είναι τελικά εκείνα τα χαρακτηριστικά που το κάνουν να δείχνει εξαιρετικά "ακριβό". Περιττό να πούμε πως οι αναζητήσεις για το αγαπημένο χρώμα μαλλιών της Hailey Bieber έχουν αυξηθεί κατά 225%.

Τα μόνα σαμπουάν που θα πρέπει να χρησιμοποιείς αν έχεις βαμμένα μαλλιά

Ginger Hair With Blonde

Loading...

Εξίσου δημοφιλή είναι και τα ginger χρώματα μαλλιών, που "φλερτάρουν" με το ξανθό. Οι αναζητήσεις για αυτήν την trendy απόχρωση έχουν αυξηθεί κατά 211.5%.

Platinum Blonde Hair Colour

Loading...

Τα πλατινέ ξανθά μαλλιά εξακολουθούν να παραμένουν στο προσκήνιο με τις αναζητήσεις για "Platinum Blonde Hair" να παρουσιάζουν αύξηση της τάξεως του 177.7%.

Dark Brunette with Blonde Highlights

Loading...

Αν είσαι καστανή και θέλεις να "ανοίξεις" λίγο το χρώμα των μαλλιών σου, δοκίμασε να προσθέσεις ξανθές ή καραμελένιες ανταύγειες. Στο Pinterest θα βρεις πληθώρα #hairinspo φωτογραφιών με τις αναζητήσεις για "Dark Brunette with Blonde Highlights" να έχουν αυξηθεί κατά 106.3%.

Blonde Hair With Root Smudge

Loading...

Τα ξανθά μαλλιά ανανεώνονται με smudged roots, δηλαδή με σκουρόχρωμες ρίζες. Τρανή απόδειξη οι αναζητήσεις για "Blonde Hair With Root Smudge", οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά 100%.

Honey Strawberry Blonde Hair

Loading...

Ένα από τα κορυφαία χρώματα μαλλιών του 2022 είναι και το honey strawberry blonde, δηλαδή το ξανθό, που "κοκκινίζει" λίγο. Τρανή απόδειξη είναι οι αναζητήσεις του στο Pinterest, οι οποίες έχουν αυξηθεί κατά 75.4%.

Αντίο scrunchies | Αυτό είναι το αξεσουάρ που θα φορούν όλες φέτος την άνοιξη

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ