Follow us

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το νέο αγαπημένο της προϊόν για μια πιο νεανική επιδερμίδα

Δες αποκλειστικές φωτογραφίες από τη νέα καμπάνια της L’Oréal Paris, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Ελένη Μενεγάκη Courtesy of L'Oréal Paris

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να απέκτησε φέτος νέο τηλεοπτικό "σπίτι". ωστόσο ένα πράγμα στο καμαρίνι της έμεινε ίδιο: τα αγαπημένα της προϊόντα L’Oréal Paris.

Η αγάπη της για το brand μετρά πλέον πολλά χρόνια, με την παρουσιάστρια να πρωταγωνιστεί τώρα στη νέα τηλεοπτική καμπάνια για τον Revitalift Laser Ορό Νυκτός Ρετινόλης, το νέο αγαπημένο της προϊόν περιποίησης.

Η Ελένη Μενεγάκη αποκαλύπτει το νέο αγαπημένο της προϊόν για μια πιο νεανική επιδερμίδα

Τα γυρίσματα έλαβαν χώρα σε μία υπέροχη εξοχική κατοικία στην Ανάβυσσο, με την Ελένη λαμπερή και πιο ανανεωμένη από ποτέ να συμμετέχει ενεργά σε όλη τη διαδικασία παραγωγής.

Η νέα προσθήκη στη βραδινή skincare ρουτίνα της

Ο Revitalift Laser Ορός Νυκτός Ρετινόλης είναι το προϊόν που έχει πλέον προστεθεί στη βραδινή ρουτίνα ομορφιάς της παρουσιάστριας, αφού οι ευεργετικές του ιδιότητες στην επιδερμίδα της είναι αδιαπραγμάτευτες.

Προσφέρει 3Χ περισσότερη ρετινόλη στην επιδερμίδα, σε σχέση με παλαιότερα προϊόντα εμπλουτισμένα με ρετινόλη της L’Oréal Paris -στην ιδανική δοσολογία- και απορροφάται άμεσα: Βοηθά στη πάχυνση της ζωντανής επιδερμίδας, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει τις επιδερμικές ίνες προκειμένου να μειωθεί η εμφάνιση λεπτών γραμμών και ρυτίδων.

Έχοντας δοκιμαστεί σε δύο ομάδες γυναικών με έντονες ρυτίδες στο πρόσωπο, η έρευνα αποκάλυψε ότι η επιδερμίδα των γυναικών που συμμετείχαν έδειχνε εμφανώς νεότερη, πιο φρέσκια και απαλή μετά από ένα μήνα χρήσης. Τι συνέβη μετά από 4 μήνες χρήσης; Οι βαθιές ρυτίδες είχαν μειωθεί εμφανώς.

Σε ένα ευρύτερο πλαίσιο η έρευνα απέδειξε ότι οι ρυτίδες μειώνονται κατά 36% και οι δερματολόγοι σημειώνουν ότι παρατηρήθηκε αποτελεσματικότητα στο 100% των γυναικών που συμμετείχαν στην έρευνα και είχαν ρυτίδες σε κάποιο σημείο της επιδερμίδας τους.

Η αγαπημένη σειρά της Ελένης εμπλουτίζεται επίσης με ακόμα ένα προϊόν ρετινόλης, τη Κρέμα Νυκτός με Ρετινόλη & Νιασιναμίδη, η οποία μειώνει ορατά τις ρυτίδες και τον ανόμοιο χρωματικό τόνο, αλλά η οποία όμως δεν θα πρέπει να χρησιμοποιείται συνδυαστικά με τον ορό ρετινόλης. Μετά από 14 νύχτες, οι ρυτίδες εμφανίζονται εμφανώς μειωμένες. Το πρόσωπο και το περίγραμμα του λαιμού είναι πιο σφριγηλό και η επιδερμίδα φαίνεται πιο λαμπερή και πιο ομοιόμορφη. Μετά από 8 εβδομάδες, η λάμψη ενισχύεται κατά +65%.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ