Βρήκαμε την ιδανική κρέμα για πιο ελαστική, νεανική και λαμπερή επιδερμίδα

Και υπάρχει η ιδανική υφή για κάθε τύπο δέρματος.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Έχουμε αναφέρει πολλές φορές τη σημασία που έχει η σωστή και εντατική περιποίηση της επιδερμίδας σου, που μπορεί να κάνει τη διαφορά σε αυτή και να σε κάνει να δείχνεις μέχρι και 10 χρόνια νεότερη.

Είμαστε σίγουρες ότι τα basics του skincare τα γνωρίζεις ήδη, όπως και τη σειρά που πρέπει να βάζεις τα προϊόντα στο πρόσωπό σου: ξεκινάς με το cleanser για έναν καλό καθαρισμό, συνεχίζεις με το serum και ολοκληρώνεις με την κρέμα προσώπου, την κρέμα ματιών και την αντηλιακή σου (εάν είναι πρωί).

Τι γίνεται όμως με την κρέμα που εφαρμόζεις; Είναι η ιδανική για τις ανάγκες του προσώπου σου; Η απάντηση θα δοθεί αν παρατηρήσεις καλά τα αποτελέσματά της στο δέρμα σου: Αν είναι η σωστή για σένα, τότε το δέρμα σου θα είναι σούπερ ενυδατωμένο, απαλό και με μια φρέσκια, ξεκούραστη όψη. Αν πάλι δεν ανταποκρίνεται σε αυτά που ζητάς, θα το καταλάβεις αμέσως αφού η επιδερμίδα σου δεν θα ακτινοβολεί υγεία και λάμψη, αλλά αντιθέτως θα δείχνει θαμπή, κουρασμένη, αφυδατωμένη, ενώ είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους λεπτές γραμμές ακόμα κι εκεί που δεν υπήρχαν.Μην ανησυχείς όμως γιατί έχουμε βρει την ιδανική λύση, που ακούει στο όνομα Histoplastin Red, η νέα φόρμουλα της οποίας περιέχει Alkannin Αctive που αναγεννά την επιδερμίδα του προσώπου σου, ώστε να λάμπει όλη μέρα. Επιπλέον, η κρέμα αυτή κυκλοφορεί σε δύο διαφορετικές υφές (ελαφριά και πλούσια), πράγμα ιδανικό αφού μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις όποιον τύπο δέρματος κι αν έχεις.

Δείτε περισσότερα στο shape.gr