Follow us

Τα σούπερ οικονομικά καλλυντικά που θα σου χαρίσουν πλούσια φρύδια

Είναι ο ορισμός του best value for money.

nano brows iStock

Τα πλούσια, καλοσχηματισμένα ή "ανορθωμένα" φρύδια είναι, όπως έχουμε ξαναπεί πολλές φορές, μια από τις μεγαλύτερες τάσεις της σεζόν. Τα βλέπουμε συνέχεια στις πασαρέλες των μεγαλύτερων σχεδιαστών ενώ τα mini tutorials που δείχνουν πώς ακριβώς να ανορθώνεις τα φρύδια σου, έχουν τεράστια επιτυχία στο TikTok και γίνονται viral καθημερινά.

Είμαστε σίγουρες ότι θες να τα αποκτήσεις ή ότι ξέρεις πώς να τα σχεδιάσεις. Γνωρίζεις όμως ποια είναι τα καταλληλότερα brow προϊόντα;

Εμείς τα έχουμε ανακαλύψει και μπορούμε να σου εγγυηθούμε ότι η νέα, συλλεκτική συλλογή της CATRICE "BANG BOOM BROW” έχει όλα τα εργαλεία που χρειάζεσαι για να δημιουργήσεις γεμάτα φρύδια με μέγιστο κράτημα και διάρκεια από το πρωί έως το βράδυ. Και το καλύτερο; Είναι best value for money.

Loading...

Αναλυτικότερα τα προϊόντα:

Το Brow Fix Soap Stylist, που κυκλοφορεί σε έξι διαφορετικές αποχρώσεις, ταιριάζει τέλεια με κάθε χρώμα φρυδιών και δίνει ένα εφέ άμεσης ανύψωσης. Το Duo Brow Lift Brush, με το επαγγελματικό διπλό βουρτσάκι με συνθετικές τρίχες υψηλής ποιότητας δίνει στα φρύδια το τέλειο σχήμα, όγκο αλλά και τα σταθεροποιεί ακριβώς εκεί που τα θες. Τέλος, το Face & Brow Fixing Spray διατηρεί τα τέλεια διαμορφωμένα φρύδια σας σε φόρμα όλη την ημέρα χάρη στο πράσινο τσάι που περιέχει.

Loading...
Loading...
Loading...

Θα τη βρεις στα καταστήματα καλλυντικών σε σούπερ οικονομική τιμή, πρόλαβέ τη πριν εξαντληθεί!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ